Şimdi Ara

smile ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smile ADSL ye geçiyorum arakdaşlar, başvurudan sorna kaç günde gelip bağlarlar acaba? internete o kadar aıştım ki nasıl bu arada internetsiz geçirecem?
    smile a geçmek için kendi ttnet adsl yi kapattırdıktan sonra başvurmam gerekiyor o zamandan smile baplanana kadar bir sürü zaman geçecek ne yapsamda bunu çabuklaştırsam veya nasıl bir yol öneririsiniz?

birde smile nin wireless philips modemi nasıldır?

• kardeş bende dün smile a geçtim
    telekom u iptal ettirdiğim gün smile adsl aldım
    telekom hesabı 2 gün içinde iptal edliyor. smile da zati 2 gün içinde geliyorlar yane sadece en fazla 1-2 gün int siz kalırsın

modem ise süper şuan 10 kat hızlı
    ttnette çile çekiyormuşum hemde bnm kablosuz arkadaşım kablolu şuan hız ölçünde 1100 çıkıo 1024 oldğu halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_ercan -- 7 Nisan 2007; 12:52:21 >
  • arkadaşlar biz kendimizi ağda göremiyoruz
    bunu nasıl ayarlayabilirim?
    yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar smile üye olursak telekoma her ay ücret ödeyecekmiyiz yoksa sadece 29 ytl mi vericez nede olsa telekomun alt yapısını kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensarmax -- 7 Nisan 2007; 13:39:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensarmax

arkadaşlar smile üye olursak telekoma her ay ücret ödeyecekmiyiz yoksa sadece 29 ytl mi vericez nede olsa telekomun alt yapısını kullanıyor

ödemeyeceksin.

birde alacak olanlar şuna dikkat etsin her zaman philips adsl modem vermiyorlar. sonra dandik bir markayla karşılaşırsanız üzülürsünüz.

ve ayrıca smile'da ttnetin alt yapısını kullanıyor yani kesintilerde oda kesilecek.

kaldıki ücretsiz modem kampanyası avantaj olarak görünebilir fakat onu alabilmeniz için 24 ay abonelik taahhütünde bulunmanız gerekiyor. yani 24 ay boyunca paşa paşa ödeyeceksiniz ne kadar isterlerse. telekom sektöründe böyle hareketli günler yaşanırken taahhüt altına girmeyi bir kere daha düşünün derim.

• arkadaşlar aman diyim ben Smile adsl üyesiyim 2006 kasım da üyeliğimi başlattım tam olarak 43 gün sonra bağlandı, hergün aranan smile yetkili servisi ve teknik destek hattıda çok pahalıya patladı bana düşünün ankara da port ayarlıyamadılar... düzelip düzelmediklerini bilemem artık karar sizin
  • düzelmişler düzelmişler
    ben şubatta abone oldum 2 gunde geldi yavrular gerci malatyadym herhalde pek yogun deiller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    11 ay önce açıldı
    VDSL/VDSL2 MODEM KONUSU??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smile abone olmak için 24 ay zorunlu mu üyelik...yoksa ben mesela 8 ay sonra felan çıkmam lazım.. o zaman olmaz mı
  • zorunlu olmasına zorunlu ama modemin parasını odeyip sozl. feshedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_ercan

kardeş bende dün smile a geçtim
    telekom hesabı 2 gün içinde iptal edliyor. smile da zati 2 gün içinde geliyorlar yane sadece en fazla 1-2 gün int siz kalırsın

ttnette çile çekiyormuşum hemde bnm kablosuz arkadaşım kablolu şuan hız ölçünde 1100 çıkıo 1024 oldğu halde

Çok komiksiniz arkadaşlar. Smile kim TT kim. :):)
    Smile TT altyapısını kullanan bir firma. Yani sen adsl yi smileden kullanmıyorsun. TT den kullanıyorsun.
    + olarak modem 10 kat hızlı demişssin. Nasıl 10 kat hızlı oluyor. Yada nerden anladın 10 kat hızlı olduğunu.
    Hız ölçümünde 1100 demişssin. Sana bir şey söyleyeyimmi imkansız bir şey.
    Smileden aldığın zamen tt torpilmi yapıyor sana:)

Doğru bilgiler verelim arkadaşlar yeni başlayanlarında kafasını karıştırmayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sigma Q

zorunlu olmasına zorunlu ama modemin parasını odeyip sozl. feshedersin

neden ben 8 ay sonra çıkarken modemi geri veririm olmaz mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

quote:

Orjinalden alıntı: Sigma Q

zorunlu olmasına zorunlu ama modemin parasını odeyip sozl. feshedersin

neden ben 8 ay sonra çıkarken modemi geri veririm olmaz mı

Olmaz tabiki adamlar kullanılmış modemi ne yapsın.
    Sözleşme imzalarken 12 veya 24 aylıık sözleşme imzalıyorsun.
    Eğer iptal sözleşme bitmeden iptal edersen modem ücretini ödüyorsun.
    Başka yolun yok
  • arkadaşlar bende dün abone oldum smile.modem oldukça güzel.abonelikte süre sınırlaması yok ama şöyle bişey var.24 ay aboneliğin devam ederse modem senin oluyor,24 aydan önce aboneliğini iptal ettirirsen ya modemi geri veriyosun ya da89 ytl ödeyerek modemi satın alabiliyorsun...ve şuanda smile da aktivasyon ücreti sadec 9 ytl.ay sonuna kadar....
  • Medyada tekel olmak üzere olan Doğan grubuna desteklerinden dolayı tüm Smile ADSL kullanıcılarını tebrik ederim.
    Adı geçen kurum Türk Telekom' dan aldığı hizmeti farklı bir isim altında satan aracı kurumdan başka bir şey değildir, maalesef.

Türkiye' de internet bağlantı hizmetini telefon, kablo veya ADSl seçenekleriyle Türk Telekom ve bayilerinden alabiliyoruz, ki Smile ADSL' de bunlardan biridir.
    Farkılı bir yöntem arayan arkadaşlara Uydu interneti önereceğim (SKYDSL). Türkiye'de 4Mbps kapasiteyle hizmet vermekte olan ilgili firma yakın gelecekte yurt dışındaki gibi 16Mbps a kadar kapasitelerde de hizmet verecektir. Sistemin temel sorunlarından bir tanesi upload bağlantınızın mevcut (Telefon, kablo, ADSL gibi) standart internet bağlantılarından birinin kullanılarak yapılıyor olması. Daha detaylı bilgiyi ilgili firmanın internet sitesinden alabilirsiniz.

Internet bağlantı hızının modem marka ve/veya modeline göre farklılık gösterebilme ihtimali, ne yazık ki "sıfır" dır. Böyle bir durumdan ötürü bağlantınızın bir başkasına göre daha yavaş olduğunu düşünüyorsanız; modem ayarlarınızı, modem - bilgisayar bağlantınızı, bilgisayar ağ kartınızı (USB ile bağlananlar için ilgili bağlantı portunu ve/veya kartını) kontrol etmenizi veya bir uzmana kontrol ettirmenizde fayda olduğunu söyleyebilirim. (Kablosuz modemlerin kullandıkları teknoloji itibariyle hız/performans farklılığı olabilir).

Sonuç: Smile ADSL bir kullanıcıya ne gibi artılar verebilir, merak dahi etmiyorum. Bilgisayarınız, modeminiz (varsa ara birimler) telefon hattınız ve kablo altyapınız sorunsuz ise internet bağlantınızın sağlığı Türk Telekom'un yeterliliğine kalmış bir husustur. Cicili bicili bir ambalaj ve (önyargılı bir yaklaşımla) belki de güzel bir bayan sesinin karşılayacağı Müşteri hizmetleri Türk Telekom'dan kaynaklanan bir sorunu size yansıtmadan internete bağlanabilmenizi sağlayacak sa; GÜLE GÜLE kullanın :)

Saygılar...

• Sizin yaptığınız nedir biliyormusunuz.
    Evinizin yanında ekmek fırını olmasına rağmen Erzuruma ekmek almaya gidiyorsunuz.
    Bu servis saylayıcıların birinde 18 ay çalıştım.
    Sistemleri berbattır.
    Arıza kaydı verirsiniz tamam kaydını aldık 48 saat içinde çözülecek derler. Ama 60 saat beklemişsinizdir olmamıştır. Daha sonra tekrar alırsınız. aaa Telekom çözmedimi. Hemen bi daha arıza kaydı alıyorum derler. Aslında kayıt alınmıştır ama sistemleri kötü olduğu içi bu kayıt TT ye ulaşmamıştır.
    :) Daha neler var neler tabi.
    Çok komik. Türkiyeye yakışmayacak. Televizyonda izlediğiniz çocuk programlarından bile basit bunlar.
    Almayın servis saylayıcısından almayın.
    Tamam TT pahalı ama bu işi yapabilen ve yapabilecek TT dur. Başka kimse hize çabuk hizmet veremezler.
    Dikkatli oln. Bedava bu bedava bu kampanyaları aldatmasın sizi
  • Zaten adam satamayınca bedava vercek 2 ay 3 ay mecbur uyelerı yokkı fazla olanlarda kacmıs ısde yanlız kalmıslar ondan bole bedeva yoksa kımse babasının hayrına bedava vermez biseyi

bende tavsıye etmem tt den baska bıse almayın
  • Ben birşey soracağım. Smile 'ın verdiği modemlerin markaları ve modelleri neler.Bilen birisi varsa cevaplasın.Şimdilik Garantinin yaptığı bir kampanya var. Cazip mi diye düşünüyorum.Fakat forumlarda ise %90 oranında smile'ın kötü olduğu söyleniyor. Kampanyaya göre nasıl sizce??linki aşağıda veriyorum

http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_85.html
  • Ben satın aldım
    9 YTL bağlantı ücreti
    Kendi modemim olduğu için 2 Ay bedava, sözleşme yok,
    Bağlantı kalitesi iyi, şu ana kadar bir sorun yok.
  • bende işyeri için internet bağlatmayı düşünüyorum ama bilgisayarım olmadığı için smile adsl'nin son kampanyası ilgimi çekti 199 ytl'ye internet'e bağlanmak için internet bilgisayarı veriyorlar cihazı araştırıyorum ama net bi bilgiye ulaşamadım tamam özellikleri kısıtlı ama tam olarak ne işe yarıyor cd-rom'u varmı bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı acaba?minicom kendi sitesinde bu cihazı 2 katı fiyatla satıyor alsak işe yararmıki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_128

quote:

Orjinalden alıntı: onur_ercan

kardeş bende dün smile a geçtim

Çok komiksiniz arkadaşlar. Smile kim TT kim. :):)
    Smile TT altyapısını kullanan bir firma. Yani sen adsl yi smileden kullanmıyorsun. TT den kullanıyorsun.
    + olarak modem 10 kat hızlı demişssin. Nasıl 10 kat hızlı oluyor. Yada nerden anladın 10 kat hızlı olduğunu.
    Hız ölçümünde 1100 demişssin. Sana bir şey söyleyeyimmi imkansız bir şey.
    Smileden aldığın zamen tt torpilmi yapıyor sana:)

Doğru bilgiler verelim arkadaşlar yeni başlayanlarında kafasını karıştırmayalım.

burdaki büyük rol modem de aga,1.ncsi bu
    b2.ncsi,ben 1010 yazacaktım 1100 demişim orda kusura kalma--

ben wireless ı kullanıyorum seviye 1 çekiyor ancak hızımı ölçtüğümde 900 lerde çıkıyor ve eskisinden iyi.
    bunun nedeni ise modem. alt yapısı beni ilgilendirmez :)
    anlıyacağınız ha ttnet ,ha smile,ha superonline farketmez hepsi aynı; sadece modem iniz kaliteli olsun gerisini onlar düşünsün yeter :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.