Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var Bu mesaji iphoneden yaziyorum bazi hatalar icin ozur diliyorum Ust katta kablosuz modem var bende de smartnet 4 port router var ben normal modem baglantisi yaptigim gibi ethernet kablonun bir ucunu pc nin ethernet portuna bir ucunu da rouyer e taktim bir yolu var biliyorum ama bir turlu bulamiyorum yardim ederseniz minnettar kalirim dostlarim
daha dogrusu yukaridaki kablosuz modeme sadece smartnet router kullanarak baglanmam mumumkun u yani mesela su an internete iphone ile baglaniyorum ama masaustu pc ve smaetnet router kullanarak masaustu baaglanabilirmiyim acaba
yok mu bir yardim arkadaslar
Ya arkadaslar disardan aldigim kablosuz sinyalleri router kullanarak kabloluya cevirmek istiyorum bir yolu yok mi bunun?
yukarıdaki modemden router'a ethernet kablosu ile bağlayınca kablosuz olarak bağlanırsın. routerdan da ethernet kablosu ile masaüstüne kablolu bağlanırsın. Router'a kablo ile bağlanmadan olmaz.
Ben de aynı konuda yardım istiyorum. Router'a kablo takması kolay ama tersi lazım bana da.
Dışarıdan gelen kablosuz sinyali router ile alayım ve ben de kablo ile ya da wireless olarak router'a bağlanayım ve interneti kullanayım istiyorum. Mümkün değil sanırım... :(