Şimdi Ara

Smart'ı olan ortada mı kaldı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar dizel otomatik bir araç aramaktayım 2008-2010 aralığında...tabi ESP'li olmasını tercih ediyorum...

Gözüm bir ara Mercedes üretimi Smartlara takıldı...ve gittim bir tanesini incelemedim kurcaladım ve içerisindeki malzeme kalitesi gerçekten çok hoştu ve araç gerçekten butik olduğunu gösteriyordu.

Ancak aracın muhattap servisi MERCEDES ancak istanbul içerisinde hiçbir servis bu araca bakmıyor

Sadece HARAMİDERE üzerinde bulunan ana merkeze gidilerek takribi 500-900tl arasında değişen servis masrafı ile araba servis olabiliyor ve olmayan 2.eli de cabası...

Smart alan gerçekten son sahibiyim şeklinde mi hareket etmeli arkadaşların düşüncelerini almak isterim

Bu arada linkteki aracı alsak durum ne olur ? Servis yedek parça sıkıntısı yaşayacağız değil mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-forfour-brabus-turbo-177-beygir/detay?

• Vaay 177 beygir

Araç bence çok güzel , performansıda çabası. Cam tavanda ayrı bir güzel duruyor. Renkte mükemmel uymuş

Servis , yedek parça muhabbetini bilmem ama dediğiniz servis ücreti sıkıntı olmazsa bence tercih edilebilir bir araç.

Hem her yerde bu araçtan yok. Farklı olmayı sevenler için kaçırılmaz bir fırsat hesabı :)

İkinci el'e diyecek bir lafım yok , Türkiyede tutulan bir araç değil ama aldığınız fiyatın 2-3 aşağısına bir şekilde satarsınız.

Çok keyifli bir araca benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 18 Haziran 2010; 18:10:28 >

• Valla çok keyifli araca benziyor...Brabus,turbo,177 hp ufak araç.

Ama servisi problem yaratacak ise kötü..Bi arızası olsa ne yapıcan?
  • Ohaa göstergelere bak.
  • 0-100 6.9 diyor.Ben olsam önce bu araca bakabilecek bi özel servis bulurdum.

edit:dostum dizel otomatik arıyorum demişsin ilandaki araç benzinli manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 18 Haziran 2010; 19:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Bu arada linkteki aracı alsak durum ne olur ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-forfour-brabus-turbo-177-beygir/detay?

Benzinci ile akraba olursun ne olcak başka ..
  • smartı beğendiyseniz; ama smartın servisinden korkuyorsanız? smartı kardeşine bakın derim.

aynı motor, şanzıman, yürüyen aksam ,şasi ,elektronik aksam , kısaca yüzde 60 tan fazla aynı parçayı kullanan sadece 150 hp olan ( brabustaki motorla aynı motor yazılım arkı var sanrım 20 hp lik fark oradan) mitsubishi colt czt yide incelemenizini öneririm.

mitsubishi servisi daha yaygın; coltta da 6 havayastığı esp asr standart. biri brabus biri ralliart modifiyeli.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Haziran 2010; 20:01:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

smartı beğendiyseniz; ama smartın servisinden korkuyorsanız? smartı kardeşine bakın derim.

aynı motor, şanzıman, yürüyen aksam ,şasi ,elektronik aksam , kısaca yüzde 60 tan fazla aynı parçayı kullanan sadece 150 hp olan ( brabustaki motorla aynı motor yazılım arkı var sanrım 20 hp lik fark oradan) mitsubishi colt czt yide incelemenizini öneririm.

mitsubishi servisi daha yaygın; coltta da 6 havayastığı esp asr standart. biri brabus biri ralliart modifiyeli.

hayırlı günler.

Tass hocam infinitin zaten coltu vardı. Eşi kaza yaptı pert etti aracı...
  • selamlar...2010 colt bir kaza sonucu pert oldu...açıkcası memnunda değildim satmaya çalışıyordum...

aradığım araç mutlaka dizel otomatik olacak....geçen smart 1.5 dci inceledim çekmeköydeki ilan sahibine ait olan araç gerçekten çok temizdi 40bin de ve ağzına kadar dolu bir araç passion...ancak gel gelelim aracın yedek parça ve servisi çok düşündürdü...ilanlar arasında gezinirken 25liraya 177hp lik brabus ürünü bir arabayı görüncede eklemek istedim...bu arabalar bildiğimiz mercedes ve hakkettikleri bu yerler insanı üzüyor...bu araçların sıfırı 2006 da 22-23bin € idi !

paylaşmak istedim...ben sanırım ya opel 1.3 90lık bir araç alacağım ya da GP punto 1.3 90lık başka bir araç çıkmaz ise...

ama şu bir gerçek...smart 1.5 dci içimde anısı hep kalacak....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Bu arada linkteki aracı alsak durum ne olur ?

Benzinci ile akraba olursun ne olcak başka ..

Yakıt Tüketimi
    (Şehiriçi / Şehirdışı)8,9 lt / 5,6 lt

1.6 100 hp lik arabalardan ibile az yakıyor verilere göre..neye dayanarak kurdun o cümleyi merak ettim..

• bu düz vitesleri sen kullanacaksın sanırım....

otomatik olmasını gerekiyor aracı ben kullanmayacağım
  • Arabadan performans beklentin varsa uzak dur derim, ESP devreden cikmadigi icin ESP nin sigortasini sokup dolasan arkadasim

Once manifoldu catlatti, injectorler tikandi sonra sanzuman gitti en son ABS beyni gitti 8.000TL yi gecti masraf sanayide tanidikta yaptirinca

Parcasi pahali mi ? derler ya bununku pahali
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Arabadan performans beklentin varsa uzak dur derim, ESP devreden cikmadigi icin ESP nin sigortasini sokup dolasan arkadasim

Once manifoldu catlatti, injectorler tikandi sonra sanzuman gitti en son ABS beyni gitti 8.000TL yi gecti masraf sanayide tanidikta yaptirinca

teşekkür ederim

istanbul gibi bir hengame içerisinde aracı ben kullansam sorun değil ancak bir aceminin elinde harcanağı kesin...

o sebeble smartın 2012 de colt'un yeni kasası ile beraber üreteceği forfour beklemek gerekicek ki ozamana kadar alternatif güç kaynağı ile ilerleyen araçlar piyasada çoğalacaktır.

Ancak bu durum smart ve o grubun parçaları ucuzlayacak anlamına mı geliyor ? Kesinklike Hayır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Arabadan performans beklentin varsa uzak dur derim, ESP devreden cikmadigi icin ESP nin sigortasini sokup dolasan arkadasim

teşekkür ederim

istanbul gibi bir hengame içerisinde aracı ben kullansam sorun değil ancak bir aceminin elinde harcanağı kesin...

o sebeble smartın 2012 de colt'un yeni kasası ile beraber üreteceği forfour beklemek gerekicek ki ozamana kadar alternatif güç kaynağı ile ilerleyen araçlar piyasada çoğalacaktır.

Ancak bu durum smart ve o grubun parçaları ucuzlayacak anlamına mı geliyor ? Kesinklike Hayır

Arabayi acemi kullanirsa kesinlikle sikinti cikarmaz, gaz fren yapanlari cok seviyor araba kullanimi cok rahat oturma posiyonu ferah ama

Dedigim gibi yokusta vites kuciltim, burayi 3 le donermiyiz acaba, dur sunu kompresyona bindireyim, iki yuklensem suradanda gecerim

Diyince sorun cikariyor araba, bin kullan bence uzun sure sikinti cikarmaz ama sofor adama gelicek araba degil ideal bayan arabasi

Smart parcasi ucuzlayamaz cunku cok satmiyor yurtdisindada o yuzden stockta mal olan yer cok yok ABD'de satilsa ebay fln alirsin ama oda yok

Illaki cikmacilara gidiceksin ama cok pert olani kaza yapani yok parca sikintin o yuzden olur

Avrupada ebayi takip etmen lazim ama parca dusmesi cok cok zor, kendime cikmaci bulur konusurum kendi parcami avrupadan getiririm diyorsan sikinti yok ama parca her halukarda pahali

Az uretilen her arabanin parcasi pahali oluyor buna yapilicak birsey degil, keza kapi 10 lira olsa stockta olmadigi icin 1 haftalik kargosu 200 dolar zaten

• yani sonuçta alanın elinde patlar sonucu ortaya çıkmış oldu...sorumun cevabını aldım teşekkür ederim
  • Konuya hort olcak ama forfoura mitsubishi servisi bakıyor arkadaşlar sordum mekanik olarak hertürlü bakabiliyoruz dediler yani buda demek oluyorki bu arabanın servis sıkıntısı yok kulaktan duyma bilgilere son verin artık maslak oto sanayide 2 tane smart servisi var biri smart orjinal servisinden ayrılıp kurdu orayı düşünen varsa forumlarda degil gidip yüzyüze konuşsun bayilerle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal-El.

Konuya hort olcak ama forfoura mitsubishi servisi bakıyor arkadaşlar sordum mekanik olarak hertürlü bakabiliyoruz dediler yani buda demek oluyorki bu arabanın servis sıkıntısı yok kulaktan duyma bilgilere son verin artık maslak oto sanayide 2 tane smart servisi var biri smart orjinal servisinden ayrılıp kurdu orayı düşünen varsa forumlarda degil gidip yüzyüze konuşsun bayilerle...

Hangi arabanin turkiyede servis sikintisi var ? Turkiyede Lamborghini motorunu sokup yapip yerin koydular maslakta hemde kac sene once

Sikinti parca sikintisi, ben hep bir arabaya parcasi pahali diyenlere cikismisimdir, cikma bulunur uydurulur diye ama bununki gercekten pahali, forfour belki colt ile benzer parcasi vardir ama araba sikinti cikariyor ozelliklede fortwo

Bende alirim bir gun seviyorum smartlari ama duzgun kullanicaksin suyunu cikarmicaksin arabanin, cikardinmi kiriliyor bir yerlerden resmen

• DİKKAT ! Ölüm tehlikesi cağrışımı yapıyor bende bu boyutta bu güçte araçlar , tabi tercih meselesi
  • valla ben bu aracı kullanmış birisi olarak scirocco kadar iyi yola tutunuyor sonuçta bunun helezonları süspansiyonları esp asr sistemi tamamen mercedes teknolojisi tamam colt fabrikasından cıkıo ama ayrı banttan üretiliolar sadece %60lık mekanik kısmı birebir buda herkesin parça bulunmuyor dedigi kısım ama ben coltumu alırken sordum hatta ellerinde güzel bi dizel otomatik smart vardı ama kmsi coktu vazgeçtm adamın dedigi biz hertürlü bakıoruz zamanında biz bile bayide sattık 3 5 tane dedi adam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.