Şimdi Ara

Smart Cast

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kiminin bildiği ama gözlemlediğim kadarı ile çoğunun bilmediği smart cast olayını anlatmaya çalışacağım. Bu olay bizim oyundaki verimimizi gözle görülür şekilde artırıyor. Örneklere geçelim hemen.

Ekran alıntılarında görüldüğü üzere skill atmak için normalde tıklayıp atacağımız alana imlecimizi götürmemiz gerekir
     Smart Cast

Smart Cast

Ama biz bunu daha kolay ve hızlı bir hale getireceğiz. Nasılına gelince

Smart Cast

Ayarı yaptıktan sonra imleci rakip düşmana getirip skille tıklamamız yeterli olacak. Hem normalinden hem de shift + q-w-e-r den daha hızlı ve daha kolay.Skill alanını ayarlamakta zorluk çeken arkadaşlar more options kısmından range indicator yazan yeri açık tutarlarsa atacakları skilli kısa bir süreliğine gösterir.

Varus in q su için bu olayın sorun çıkardğını söyleyen arkadaşlar var ama aslında sorun olduğu yok atarken q ya basılı tutmanız yeterli. Birden basıp çekerseniz direkt atacaktır.

Bu arada skill lvl atlatmak için + a fare ile tıklamak yerine ctrl+q-w-e-r ye basmak yeterli.

Eşyaları klavye tuşuna aşağıdaki gibi atayabiliriz. Örneğin ben x tuşuna atadım ve bu sayede daha rahat basabiliyorum.

Smart Cast

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herkese iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 7 Ocak 2014; 21:33:36 >

• forumda ilgili konu var. görmedin heralde ama sağol yinede emek vermişsin.
  • Bence gereksiz
  • @ocarman
    Daha ayrıntılı olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 23 Temmuz 2012; 21:52:04 >
  • yorick için kullanıyorsanız R skill'ini smarcast ayarlamayın teamfightlarda zorluk çekersiniz arkadaşlar.
  • sadece skillshotları smartcastte öneririm oda bazılarını. Sivirin Q'su gibi
  • Rumble'ın ultisinde olmuyor. Sırf smartcast kullandığım için Rumble oynayamıyorum. Sebebi ise ultisini atamamam. Önceden smart cast kullanmazken istediğim gibi atabilirdim fakat imdi garip birşey olmuş smart cast ile rumble ultisini atmayı deneyin bi göreceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia Shield TV (2019 Tube )
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca Morgana'nın W skilli gibi skillleri de ayarlamayın bence alanı tam ayarlayamayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicious001

sadece skillshotları smartcastte öneririm oda bazılarını. Sivirin Q'su gibi

Kullanmayı bilirsen daha seri oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Ayrıca Morgana'nın W skilli gibi skillleri de ayarlamayın bence alanı tam ayarlayamayabilirsiniz.

Yeni başlayanlar more options kısmından range indicator ı açık tutarlar ise kısa bir süre alanı gösterir. Ekliyorum bunu da konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Rumble'ın ultisinde olmuyor. Sırf smartcast kullandığım için Rumble oynayamıyorum. Sebebi ise ultisini atamamam. Önceden smart cast kullanmazken istediğim gibi atabilirdim fakat imdi garip birşey olmuş smart cast ile rumble ultisini atmayı deneyin bi göreceksiniz.

smartcast'la rumble ultisi o kadar zor değil bence.ultiye basıp ayarlayana kadar sıkıntı olabilir ama laıştıktan sonra çok kullanışlı oluyor
  • smartcast lerde çok azda olsa bi gecikme oluyor hoşuma gitmiyor o olay, ondan pek kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

smartcast lerde çok azda olsa bi gecikme oluyor hoşuma gitmiyor o olay, ondan pek kullanmam

Gecikme olduğu yok anında atar sadece büyüyü bastığında adam range içinde değilse yaklaşır atar o yüzden bi gecikme yaşanabilir. Normal atmaya çalışsan yine aynı durum.
  • herkes bilmiyor bunları bunları geçtim forumda arama yapmayı bilmiyor yada arayıpda bulamıyor trolleme bir konu olmadığında milletin hoşuna gitmemiş sanırım...iyi konu olmuş yeni başlayan varsa kazarada olsa görmesi iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 24 Temmuz 2012; 3:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLTorToise

yorick için kullanıyorsanız R skill'ini smarcast ayarlamayın teamfightlarda zorluk çekersiniz arkadaşlar.

Sol taraftaki karekter resimlerini kullanabilirsin. Kime atmak istiyorsan sol taraftaki resmin üstüne geliyorsun ve skille basıyorsun. Adam range içindeyse direk atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 24 Temmuz 2012; 3:24:48 >
  • veigar ın stunını bile smartcast te oynarım alışınca cidden çok daha kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne.

veigar ın stunını bile smartcast te oynarım alışınca cidden çok daha kullanışlı

Ben onu smart castten çıkartıyorum veigar oynarken.Onun dışında bendeki tüm karakterlerde q w e r smart caste ayarlı.Veigarda çünkü o stunu belirtilen sürede tutturmak için kenarını denk getirmek gerekiyor adama.O yüzden imleç şart bana.Sana helal olsun

Akaliyi smart cast oynayın felaket
  • Bence çok farkediyor.Sc çok daha rahat ve bence combo ve ani kaçışlarda çok şey kazandırır.
  • Guzel olmus. Bilgi ve Rehber Arşivi ndeki link Champion Rehberleri konusu kaldirilarak Smart Cast Rehberi ile eklendi.
  • Summoner spelleri kesinlikle smartcast kullanıyorum ama aynı şeyi championların yetenekleri için söyleyemeyeceğim her oyun ayarlardan bir şeyleri değiştiriyorum yakında oyunu silip tekrar kurmam gerekecek hiç bir şey default değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.