Şimdi Ara

D-Smart Next 15000 HD Görüntü Çoklamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşalar D-Smart HD üyesiyim; D-Smart Next 15000 HD uydu alıcısı ile kullanıyorum, şimdi sormak istediğim birkaç soru var belki kolay ve basit olabilir ama bu işlerden pek anlamadığım için sorma gereği duydum. Daha önce defalarca sorulmuş ise direk forum içi link verirseniz sevinirim. Uzatmadan soruma geçiyorum.

Evimde bir Plazma TV var ve bahsettiğim uydu alıcım bu TV'ye bağlı. (HDMI ile)...Mevcut bağlantıyı bozmadan 2. TV'ye (standart HDMI çıkışı falan olmayan bir TV) kullandığım uydu alıcısı üzerinden görüntü nasıl aktarabilirim. 2 TV'de de aynı görüntü çalışacak bu yöntem ile, bu problem değil.Yani 1. TV'de hangi kanal açıksa 2. TV'de de o kanal gösterecek.

Bu bahsettiğim yöntem ile kullanmam için ne gibi çoklayıcı yada aparat almam gerekiyor bunu öğrenmek istiyorum. Umarım anlaşılı olmuştur;

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Nisan 2011; 13:06:04 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• Heralde 100 liraya çoklıyıcı alman gerekecek birde diğer tv ye kadar hdmi kablo.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • Çoklayıcıdan kastınız nedir ? Resim veya Link verirseniz sevinirim, ayrıca diğer TV'de HDMI çıkışı yok sıradan bir TV.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • O zaman basit bir işlemle yapıyorlar hocam onu. Unuttum ama nasıl yapıldığını. Heralde scarttan rahatlıkla çekebilirsin. Bilidğim kadarı ile hem scart hem hdmi aynı anda çalışıyordu.

• http://urun.gittigidiyor.com/Next-Kablosuz-Ses-Ve-Goruntu-Alici-Verici_W0QQidZZ38799237

Peki şöyle bir ürün iş görür mü acaba ? kullancağım mesafe çok geniş değil arada bir duvar var. Bu tür cihazların çalışma prensibi nasıl ? Uydu alıcısında ve ikinci televizyonda hangi çıkışlara bağlanıyor acaba bilen varmı ?

• _____________________________

• @invisible yardımların için sağol;

Artık son ve en can alıcı sorularımı sorup tatmin oldukdan sonra bu tarz bi ürün edineceğim.

1_Alırsam bir problem çıkmaz dimi? Uydu alıcısı seçmiyordur umarım bu tarz ürünler...
    2_Bide dediğim gibi bu ürünü aldım diyelim, uydu alıcımında nereye ve görüntüyü aktarmak istediğim TV'de nereye takacağım ? (Bu konuda kullanmış bilen kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.)
    3_Şimdi ben Plazma TV'de D-Smart'ın HD kanallarınıda seyrediyorum...Bu tarz aktarıcılarla ikinci TV'de de HD kanalları seyredebilecekmiyim. (Tabi HDMI kadar net bişey beklemiyorum sadece kanallar açılacak mı? )
    4_Son sorum bu aktarıcı ile 2 TV'de de aynı görüntü oynayacak dimi?

Bu 4 sorumunda cevabını alırsam bu bahsettiğim ürünü alıcam yada ''invisible'' arkadaşın verdiği linkdende alabilirim hepsiburadadan üyeliğim var

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD D-Smart ?
    15 yıl önce açıldı
    D Smart HD Kalitesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12902239/tm.htm incele burayıda

ben bilmediğim için tam yardımcı olmaktan çekiniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 24 Nisan 2011; 17:35:40 >

• Okumuştum orayı fakat dediğim gibi bilen daha önceden kullanmış yada görmüş kişilerden yardım bekliyorum sorular hakkında. Sanada çok teşekkür ederim hocam sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Nisan 2011; 17:58:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.