< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SMA dolandırıcılığı

-
-
Bunlara para veren varmi hala, adamlar makbuz vermeden bagis adi altinda dunyalari topluyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
soru işareti çok fazla oldugundan bu tiplere kuruş bile vermem ..zaten yanlarından geçerken suratlarına bile bakmıyorum ...zaten hepsi bir birinin aynısı tekin tipler degiller
-
SMA dolandırıcılığı diye konu açacağına devlet neden bu hastalara bakmıyor? SMA hastalı ailelerin sokaklara düşmesine neden sebep oluyor? geçtiğimiz günlerde 45 milyar dolar kendi cebimizden suriyelilere akıttı diyen aile bakanımız var bizim. 45 milyar doları çöpe göndermişler. o para ile SMA hastalarının bakım ihtiyaçları karşılanamaz mıydı? eskiden böyle bir şey yoktu. aileler çaresizce kendi çıkış yollarını arıyorlar. burada suçlu olan AKP'dir...
-
SMA dünyanın hangi ülkesinde devlet tarafından karşılanıyor
O kadar saçma yerlerden devlete giydirmeye çalışıyorsunuz ilginç. Tam tersi tüm batı ülkeleri sağlık masraflarını indirmeye çalışıyor, ABD,Kanada'da sağlık sistemi rezalet.
-
banane diğer devletlerden. sen yap ilk ol. hep bahane hep bahane. çözüm nedir? yok. şu an burada bir kriz var. milletin sokaklara çıkıp yardım dilenmesi çok büyük sorundur. devlette bunu çözmelidir... akp az yesinde buraya çözüm üretsin...
-
Twitter da yine böyle para toplayan bir aile vardı sonra ortaya çıkmıştı internetten buldukları hasta çocuğun resmi ile kendi evladı gibi gösterip yüklü miktar da para toplamışlardı hatta aynı kişiler donanım haber e gelip buradan da para toplamıştı biz de vermiştik
-
Laf ebeliği yapmışsın daha bir tedavisi bile yok çocukları kobay olarak kullanıyorlar birde üstüne para alıyorlar merak etme kesin bir tedavisi olsa devletimiz karşılardı zaten
Diyanete ayirdigin bütçeyi tip alanına yoneltirsin. Bu hastalığın çaresinin bulunması için üniversiteleri harekete geçirirsin. Dunyaya da örnek olursun. Tabi bunlar vizyon işidir. Vizyonu olmayanlar laf ebeliginde bulunur. Çözüm bulmak isteyen çözümü bulur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acımasız bir insan değilim sadece ödediğim vergilerimin yaşayıp yaşamayacağı bile belli olmayan (varsayalım %100 yaşayacak) bir çocuğa 45-70 Milyon TL (45-70 trilyon Türk lirası) kadar para verilmesini istemiyorum, bir tane SMA lı çocuk ilacına "BİNLERCE" evet 10 tane değil 100 değil 1000 lerce lösemili kanserli çocukların hayatı kurtulabilir, ayrıca her bir SMA lı çocuğun tedavi masrafı olan 45-70 trilyon (eski para 6 sıfırlı ile söylersek) bir öğrenci yurdu açılabilir yüzlerce üniversite okuyan çocuk 1 tane ölüp yaşayacağı belli olmayan bir çocuğun tedavi ilaç parasına barınıp üniversite okur karnı doyar, bu tedavi parasına sadece 2-3 sma lı çocuğun ilaç parasına bir laboratuvar kurulsa sırf bu ilacı üretmek için, emin olun 1 ayda bulurlar ilacın muadilini.
ama ben ödediğim vergim ile tek bir sma lı çocugun (eğer böyle 2-4 milyon dolar tutacaksa) 1 kuruşunu gitmesini istemiyorum.
Dip not : twitter da saçma sapan gündem konularına Spam yapmayı kesin tiksindiriyorsunuz artık bizi, bakın bu konuya bunu yazacak kadar öfkelenmemin negatif tepkimesi siz oldunuz. sokakta megafonla kulağımıza bağıranlar, sosyal medyada saçma sapan alakası konu etiketlerine 96872 tane arka arkaya SPAM sma para toplama gönderisi yapmanız insanları sizden tiksindiriyor bunu fark edin artık. [Ayrıca Ankara Büyük şehir belediyesi bu testi TAMAMEN ÜCRETSİZ YAPIYOR] test yaptırmayıp riski göze alan çaresini de kendi bulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 8 Aralık 2022; 19:51:11 >
-
sma = % 99.99 aşı yan etkisi ile meydana gelen bir hastalık.
dolayısı ile sorumlusu devlet.
ortaya çıkardığı sorunu çözmeli.
bebek için para toplandı ve çocuk öldü ise ailesi helal bir şekilde verdiğim parayı yiyebilir.
çektikleri ızdırabın karşılığı olsun.
-
SMA hastası bir bebeğin gönüllüsü olarak bazı şeyleri açıklayım. SMA hastalığı çoğu Avrupa ülkesinde ücretsiz devlet tarafından karşılanmakta. Ülkemizde ise hastalığı tedavi etmeyen ilerlemesini yavaşlatan bir ilaç ücretsiz verilmekte.
Gelelim para toplama meselesine. SMA hastası bir bebeğe yardım etmek istiyorsanız sms ile veya valilik onaylı iban numarasına para göndererek yardım edebilirsiniz. Valilik onaylı iban demek paranın garanti altına alınması demek. Bunun için resmi belgeyi talep edebilirsiniz.
SMS geliri de valilik onaylı ibana aktarılır. Valilik onaylı ibandan kesinlikle para çekimi yapılamaz. Yalnızca para girişi açıktır. Olaki çocuk vefat etti, aile hiçbir şekilde bu parayı çekip kullanamaz. Yapacağı tek şey, hasta başka bir bebeğin valilik onaylı iban hesabına transfer etmektir.
Ülkemizde çok fazla sma hastası var. Ve bunu kullanan yüzlerce dolandırıcı da mevcut. Çok fazla bu şekilde para toplayan oluyor. O sebeple belirtmiş olduğum yollar dışında kesinlikle kimseye para göndermeyin.
Para toplama işi gerçekten çok zor bir süreç. Biz çok şükür 16 ay gibi bir zamanda toplayıp bebeğimizi tedaviye gönderdik. Ama daha kimseye gönüllü olmam.
Saygılar.
-
Ben olsam kriptoya yatirirdim😂iyiymis ya👀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde savunanları var yok efendim toplanan paralar başkasına hayat oluyor diye
Yok fötü pkk hafız kafan mı iyi sma aşı ile alakalı değil gen hastalığı hatta bak normal yolla hamile kalsa sma lı olacak çocuk tüp bebek olarak yapılsa smalı bile olmuyor
aşı içeriklerini biraz araştırıver. beyin durarını geçip beyinde kalıcı hasar meydana getirme riski olan alüminyum içeriği mevcut.
benim çocukların ikisi de tam aşılı.
ikisi de hasta. iyileştiklerini gördüğüm yok neredeyse. küçük olan solunum sıkıntısı çekiyor sürekli.
aşı yapılan ile aşı olmayan çocukların çalışmaları da mevcut.
simpsonlarda ki zengin biçin gerçek versiyonunun dediği gibi, "sağlıklı ve kendine güvenen insan istemeyiz.
çünkü yönetilmeleri zor olur."
-
çünkü ilacı çok aşırı pahalı, kesin çözüm değil, ölme ihtimali yine var. Sma'nın çocuk yapmadan önce yapılan bir testi var, %99 doğru sonuç veriyor. Ama yapmıyorlar.
-
Hafız şimdi mesajı değiştirme aşı muhabbetin sma yan etkisi diyordun aşı yan etkileri ile sma alakası yok sma hiç aşı yaptırma anne babaya da vs akraba olsunlar genleri uyuşmasın yada ortak soydan gelsin sma olabilir çocukları yani senin aşılı aile = sma çocuk değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bunlara para veren varmi hala, adamlar makbuz vermeden bagis adi altinda dunyalari topluyorlar
|
Laf ebeliği yapmışsın daha bir tedavisi bile yok çocukları kobay olarak kullanıyorlar birde üstüne para alıyorlar merak etme kesin bir tedavisi olsa devletimiz karşılardı zaten |
Acımasız bir insan değilim sadece ödediğim vergilerimin yaşayıp yaşamayacağı bile belli olmayan (varsayalım %100 yaşayacak) bir çocuğa 45-70 Milyon TL (45-70 trilyon Türk lirası) kadar para verilmesini istemiyorum, bir tane SMA lı çocuk ilacına "BİNLERCE" evet 10 tane değil 100 değil 1000 lerce lösemili kanserli çocukların hayatı kurtulabilir, ayrıca her bir SMA lı çocuğun tedavi masrafı olan 45-70 trilyon (eski para 6 sıfırlı ile söylersek) bir öğrenci yurdu açılabilir yüzlerce üniversite okuyan çocuk 1 tane ölüp yaşayacağı belli olmayan bir çocuğun tedavi ilaç parasına barınıp üniversite okur karnı doyar, bu tedavi parasına sadece 2-3 sma lı çocuğun ilaç parasına bir laboratuvar kurulsa sırf bu ilacı üretmek için, emin olun 1 ayda bulurlar ilacın muadilini. ama ben ödediğim vergim ile tek bir sma lı çocugun (eğer böyle 2-4 milyon dolar tutacaksa) 1 kuruşunu gitmesini istemiyorum. Dip not : twitter da saçma sapan gündem konularına Spam yapmayı kesin tiksindiriyorsunuz artık bizi, bakın bu konuya bunu yazacak kadar öfkelenmemin negatif tepkimesi siz oldunuz. sokakta megafonla kulağımıza bağıranlar, sosyal medyada saçma sapan alakası konu etiketlerine 96872 tane arka arkaya SPAM sma para toplama gönderisi yapmanız insanları sizden tiksindiriyor bunu fark edin artık. [Ayrıca Ankara Büyük şehir belediyesi bu testi TAMAMEN ÜCRETSİZ YAPIYOR] test yaptırmayıp riski göze alan çaresini de kendi bulacak. ![]() ![]() |
SMA dünyanın hangi ülkesinde devlet tarafından karşılanıyor O kadar saçma yerlerden devlete giydirmeye çalışıyorsunuz ilginç. Tam tersi tüm batı ülkeleri sağlık masraflarını indirmeye çalışıyor, ABD,Kanada'da sağlık sistemi rezalet. |
çünkü ilacı çok aşırı pahalı, kesin çözüm değil, ölme ihtimali yine var. Sma'nın çocuk yapmadan önce yapılan bir testi var, %99 doğru sonuç veriyor. Ama yapmıyorlar. |
Benzer içerikler
- necip fazıl kısakürek atatürk
- yetmez ama evet
- emre ayan
- hayvanlarla seks
- kürtler atatürk"ü sever mi
- togg dijital anahtar nedir
- togg yeni kampanya
- bimcell numara taşıma
- trendyol kime satıldı
- yüzde 40 yerli araçlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X