Şimdi Ara

SM BUS denetleyicisini nerden yükleyebilirim ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format attım sm bus denetleyicisinde hata veriyor. bunu nasıl yok edebilirim.acilll yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkürler...

• Anakartının modelini yaz buraya, daha sonra söyleyeceğimiz chipset driver'ını yükle...
  • SM BUS denetleyicileri İNTEL945 chipsetli anakartlarda çıktı herhangi bi 945 intel chipset driveri indir yükle muhtemelen sorun giderilecektir (ASUS P5L-MX ) ini driver sanırım sorununu çözebilir...

Eğer sorun yine düzelmiyorsa pc i formatlaman lazım pc yi formatladıktan sonra ilk olarak chipset i yükle

burdan indirebilirsin

http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Inf_V8111010.zip

bu arada unuttum söylemeyi eğer anakartın ATİ chipsetli ise SM BUS denetleyicisi için
    ATİ express x200 destekli güncel driver bulman lazım
    bunun için SHAPPİRE sitesine bak veya İNTEL İN birtane ati chipsetli anakartı war aynı drivere sahip sitesinden onu araştır .. KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo100 -- 25 Ağustos 2007; 21:28:20 >

• quote:

SM BUS denetleyicileri İNTEL945 chipsetli anakartlarda çıktı herhangi bi 945 intel chipset driveri indir yükle muhtemelen sorun giderilecektir (ASUS P5L-MX ) ini driver sanırım sorununu çözebilir...

Bu ifade bence yanlış, ben 865 Chipstli anakrt kullanıyorum Sm Bus denetleyicisi bu kartta da var. Sm Bus denetleyici anakart üzerindeki bileşenler arasındaki haberleşmelerden sorumludur

quote:

bilgisayarıma format attım sm bus denetleyicisinde hata veriyor. bunu nasıl yok edebilirim.acilll yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkürler...

Anakart Cd sindeki inf driverini yüklemeniz sorunu çözecektir

• Anakart cd sini alıp otomatik yükleme yaparsan kendisi kurar.Elinde anakart cd si yoksa anakart driverlerinden ses driveri ya da LAN driverinden birisini tam kurduğun zaman ortadan kalkacaktır.
  • Yüzbaşım 945İNTEL in inf driveri zaten üst düzey olduğu için önceki sürümlerini auto tanıyacaktır :) ben onun için verdim bu bilgiyi
  • anakart markası bu amd turion 64 x2 tl-50 buna da bakar mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartım HP Compaq dc5750 Microtower PC SM bus denetleyici aygıt yöneticisinde yüklü gözükmüyor ondan dolayı bazı aygıtlarım çalışmıyor lütfen yardım, teşekkürler.
  • dell n5110 b63f45 modelini kullanıyorum bende sm bus denetleyicisi icin driver arıyorum freedos geldıgı ıcın cd yok service tag la ındırdıgım drıverlerı kurdum ama olmadı link verebilicek olan varmı ?
    şimdiden tşkler
  • gıgabyte fsb 1066 anakartım var format attım ethernet denetleyici, sm bus denetleyici ve video denetleyici (VGA uyumlu) driverleri lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmnAga

gıgabyte fsb 1066 anakartım var format attım ethernet denetleyici, sm bus denetleyici ve video denetleyici (VGA uyumlu) driverleri lazım yardımcı olursanız sevinirim

3dpchip ve 3dpnet programini indir o otomatik bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smbus denetleyici lazım olan buradan indirebilir.

Drivers & Software
    Downloads for Intel® Chipset Software Installation Utility
    https://downloadcenter.intel.com/product/1145

işletim sistemini seçin ve indirin. CHIPSET INF UTILITY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.