Arkadaşlar Harddisk alacağım Anakartımın hangi ssd veya data desteklediğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz acil lütfen. Anakartımın modeli; ZX-G41D3LM
Sata2 portlarina sahip yanlis görmediysem . Piyasadaki tüm sata ssdlerini destekler . Hiz olarak sata2 hizi alirsin . Pc acilisi ve programlarin tepki süresi yine hizli olur . Sadece dosya kopyalarken sata300 hizina takilirsin. Cok ta önemli degil ama .
hm anladım ben şimdi buna istediğim sata ssd yi takabiliyorum dimi ? birde alacağım harddiskin markası farkediyor mu ?
kraltes99K
kullanıcısına yanıt
Marka önemli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: hknkck
Marka önemli değil.
anladım teşekkürler son soru olarak soruyorum sizide boğdum kusura bakmayın emin olmak için soruyorum.Şimdi benim anakartım bütün ssd veya sata yı destekliyor dimi (tümünü,hepsini) ?
herhangi bir ssd sata 2 hızında çalışcaktır ama farkı görürsünüz
kraltes99K
kullanıcısına yanıt
SATA kablosu ile anakarta takılan SSD leri takabilirsiniz. Eski anakartlar ve harddiskler SATA2, son yıllarda çıkanlar SATA3 girişlere sahip. SATA2 anakarta hem sata2 hem sata3 harddisk takılabiliyor. SATA 2 anakarta SATA 3 harddisk veya SSD takılınca test programları ile ssd'nin teknik bilgilerindeki okuma ve yazma hızlarına ulaşamayabilirsiniz. Sizin bilgisayarı kullanmanızda çok fark hissetmezsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme