Şimdi Ara

Anakartım Hangi Ssd`yi destekliyor acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Harddisk alacağım Anakartımın hangi ssd veya data desteklediğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz acil lütfen.
    Anakartımın modeli; ZX-G41D3LM

• Sata2 portlarina sahip yanlis görmediysem . Piyasadaki tüm sata ssdlerini destekler . Hiz olarak sata2 hizi alirsin . Pc acilisi ve programlarin tepki süresi yine hizli olur . Sadece dosya kopyalarken sata300 hizina takilirsin. Cok ta önemli degil ama .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani bütün sata veya ssdlerini destekliyor dimi ?
  • kraltes99 K kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz SSD'yi takabilirsiniz (SATA'dan takılan). Anakart eski olduğu için çok iyi pahalı ssd almaya çalışmayın,http://www.kliksa.com/urun/sandisk-standart-128gb-ssd-sdssdp-128g-g25/900337302 bu linkteki ssd ucuz işinizi görecek bir ssd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknkck

İstediğiniz SSD'yi takabilirsiniz (SATA'dan takılan). Anakart eski olduğu için çok iyi pahalı ssd almaya çalışmayın,http://www.kliksa.com/urun/sandisk-standart-128gb-ssd-sdssdp-128g-g25/900337302 bu linkteki ssd ucuz işinizi görecek bir ssd.

hm anladım ben şimdi buna istediğim sata ssd yi takabiliyorum dimi ? birde alacağım harddiskin markası farkediyor mu ?
    Marka önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknkck

Marka önemli değil.

anladım teşekkürler son soru olarak soruyorum sizide boğdum kusura bakmayın emin olmak için soruyorum.Şimdi benim anakartım bütün ssd veya sata yı destekliyor dimi (tümünü,hepsini) ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhangi bir ssd sata 2 hızında çalışcaktır ama farkı görürsünüz
    SATA kablosu ile anakarta takılan SSD leri takabilirsiniz. Eski anakartlar ve harddiskler SATA2, son yıllarda çıkanlar SATA3 girişlere sahip. SATA2 anakarta hem sata2 hem sata3 harddisk takılabiliyor. SATA 2 anakarta SATA 3 harddisk veya SSD takılınca test programları ile ssd'nin teknik bilgilerindeki okuma ve yazma hızlarına ulaşamayabilirsiniz. Sizin bilgisayarı kullanmanızda çok fark hissetmezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.