Şimdi Ara

SLX Drift,yanlama,lastik yakmaca..:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1208865697551&ref=mf

Yanlız aracı süren iyi yapıyor.Arabanın da maşallahı var.İyi gidiyor.Orta halli bir Tofaş bu kadar ne döner ne de gider..
    Arabanın basıklığı gayet güzel;sanırım helezon yayları 3 ya da 3.5 bakla kesilmiş.Header egzos sistemi de var.Bir zamanlar ciddi ciddi böyle bir SLX toplamayı çok istemiştim..

• Aracı süren işi biliyo diyebiliriz ancak doğanda harcıyo kendini
  • Anadoluda her il'de sanırım bunun gibi meşhur bir tane tofaş bulunuyor

konyada okurken, turbolu şahin vardı bilmeyen yoktu.

Konya drag kralı 06 PK 654 derlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

Konya drag kralı 06 PK 654 derlerdi

Bilirim.Ahmet abinin aracı.Hâlen duruyor sanırım.2006'da Antalya'da draglarda seyretmiştim.İyi gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

Aracı süren işi biliyo diyebiliriz ancak doğanda harcıyo kendini

Bence doğan harcanıyor bu adamda. Yazık şu arabaya yapılan eziyete. 1 yanlarsın, 2 yanlarsın. Fazla abartmamak lazım
  • Bu da ikincisi..Hayabusa mübarek..!
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1329798279646
  • vaaaay güzel burnout yapıyor herif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüplü ve öfkeli :D:D:D
  • İnanmayacaksınızda esas şöför şahin doğan sürücüleri..Bizim bir arkadaş var ama o doğancı değil şahinci o herifin yanladığı gibi bmw ciler yanlayamıyor..Ve çokta iyi bir çocuk bi 0 çiz dedinmi iş bitmiştir keçiörenin ana caddesinde saat kaç olursa olsun hemen 0 ı çizer...iyi adamlar yahu

Bu arada doğanda cix be abi..allah var
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon dostu

Bu arada doğanda cix be abi..allah var

Öyle.
    Şu var;Antalya,Isparta,Burdur taraflarında yapılan Şahin'den ziyade Doğan SLX'ler benim İstanbul'da,Ankara'da gördüğüm çoğu araçtan hem yürür hem de görsel olarak daha iyiler.(Turbolular hariç)İst.te bakıyorum adam ne bu kadar aracı düşürüyor,ne header egzos takıyor,arabanın heryerine etiket,jantlar 13" CMS 40 oluyor,kalın yanak lastikler cabası,Hella kapaklı sis farları,uyuz uyuz yazılar vs. sonra da apaçi oluyor.Zira bu hareketleri tasvip etmiyorum.Sadece görelim,konuşalım,tadında misali açtım.Ama o tarafın Tofaş'larıyla,bahsettiğim bizim tarafın Tofaş'ları arasında gerçekten fark var.En azından arabaya header takılıyor,egzantrik filan değiştiren yığınla,filtre uygulaması yapan..Daha çok yürürüne,giderine düşüyorlar.Görsel olarak ta %90'ı orijinal 14" SLX jantlarıyla 55 yanak lastik takılıp,sonuna kadar düşürülüyorlar.Belki bir de logosuz panjur.Onun haricinde ne bir yazı yazılır arabaya,ne de ışık,etiket,lamba vs. takılır..

Geçen sene memlekette bir SLX toplamışlar.Dediler benim Civic'le yürür müsün diye;salladım geçtim.O araba 2 ya da 3 gün sonra akşam denk geldi.Yanımdan bile bile gaz vererek vs. geçti.Bende de Civic var ya güya() bastım arkasından;nitekim de geçtim ama arabanın hakikati varmış tamponumdan düşmedi neredeyse.Dedim iyi ki denememişiz.Sonradan öğrendiğim kadarıyla araç sonuna kadar kesilmiş,dereceli egzantrik ve komle header egzos sistemi takılmış araca..

Zira 2 videodaki araç ta bahsettiğim gibi.Yürürü sağlam;görsel olarak ta sade.Ama sürenler için birşey demiyorum.Sonuçta yapmaya bile cesaret edemediğim hareketler.:)

• Mesela 2.videodaki SLX.
    Bence tam tadında..

• hey gidim hey az yanlamadık zamanında tofaşla ama şimdi çok mantıksız geliyor..
  • Şuna multijet motor,abs fren vs şeyler koysalar 20 sene daha satılırdı.doğan slx in görüntüsü çok hoş bence.Biraz günümüze uyarlansa iyi olurdu ama kısmet...
  • Alın bakalım gençler..
    131&SLX Drag.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1156461442903&ref=mf
  • Tofaşıma bak hele...
  • http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/video/video.php?v=1348029415413&ref=mf buda süper ama sanırsam sizin ilk paylaştınız arabada orjin. tofaş motoru yok mil headers karbüratör war galiba
  • Hiçbirisi de orjinal değil ki motor olarak.En kötüsünde bile headers var buradaki SLX'lerde.
    HL'de egzantrik,kilitli diferansiyel vs. olabilir.İyi yürüdü 106'yla.
  • amele sümüğü gibi yapışacak direğe haberi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 17 Nisan 2010; 1:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Mesela 2.videodaki SLX.
    Bence tam tadında..

Böyle bir doğanım olsun isterdim...

Yalnız benim anlamadığım bunlar helezonları yol tutuş için kestirmiyolar değil mi? çünkü kesildiğinde aksine yol tutuş kayıbı yaşanıyor..

Amaç görüntümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon dostu

Amaç görüntümü?

Evet..

Dibine kadar basık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.