Şimdi Ara

SLX Drift,yanlama,lastik yakmaca..:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tofaşların motorlarını fiat mı üretiyordu?
  • 2. Videodaki Doğanın sesi bile değişik.Motorda iyi oynama var sanırım.
  • bakıyorum bakıyorum bdidaaha bakıyorum bu arabada insanlar neyi seviyor nasıl göruntusu guzel geliyor anlamıyorum...

hayatımda hiç kullanmadım tofaş. babamda cok eskiden iş için kartal vardı ozaman ole doblo falan yok sene 98 işçileri malzemeleri yuklerdi giderdi hatırlarım ama o arabayla asla bi yere hele hele uzun yola cıkılmazdı kendi arabamızla takılrdk

neyse geçenlerde eşya tasımam gerekti uni okuorm arabamıda istanbulda bıraktm balıkesire getirmedm. şahin kiraladım hayatımda bukdar kötu araba kullanmadım.
    arabanın durdugu yerde direksiyonu donmuyor yolda giderkende donmek için gaz vermek gerekiyor..heryerinden ses gelior motor sesi komple içerde camlar manual tam rezillik tam

bu arabaya verilen paralara ugrasanları gordukce halkımıza akıl sıra erdiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

bakıyorum bakıyorum bdidaaha bakıyorum bu arabada insanlar neyi seviyor nasıl göruntusu guzel geliyor anlamıyorum...

hayatımda hiç kullanmadım tofaş. babamda cok eskiden iş için kartal vardı ozaman ole doblo falan yok sene 98 işçileri malzemeleri yuklerdi giderdi hatırlarım ama o arabayla asla bi yere hele hele uzun yola cıkılmazdı kendi arabamızla takılrdk

neyse geçenlerde eşya tasımam gerekti uni okuorm arabamıda istanbulda bıraktm balıkesire getirmedm. şahin kiraladım hayatımda bukdar kötu araba kullanmadım.
    arabanın durdugu yerde direksiyonu donmuyor yolda giderkende donmek için gaz vermek gerekiyor..heryerinden ses gelior motor sesi komple içerde camlar manual tam rezillik tam

bu arabaya verilen paralara ugrasanları gordukce halkımıza akıl sıra erdiremiyorum

Zevk

• işte bizim insanımızın zevksizligi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

işte bizim insanımızın zevksizligi :)

zevklerle renkler meselesi
  • Şu çok merak ettiğim bir konu.Hız tutkunu adamlar neden genelde şahin seçiyor ? Neden Flash olsun 2.5 V6 Concorde olsun seçmiyor.Hepsi aynı fiyat Şahin'i farklı kılan yönü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Alın bakalım gençler..
    131&SLX Drag.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1156461442903&ref=mf

Buda izlediğim en kaliteli Şahin Drag videosu.

131 Daha canavar geldi bana ama.Daha güçlü sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Şu çok merak ettiğim bir konu.Hız tutkunu adamlar neden genelde şahin seçiyor ? Neden Flash olsun 2.5 V6 Concorde olsun seçmiyor.Hepsi aynı fiyat Şahin'i farklı kılan yönü nedir ?

Çünkü bütçe meselesi.İkisi de teoride aynı para olabilir ama sonuçta az da olsa motora yükleniyorlar.
    Flash da zor oluyor da bahsettiğin 6 silindir Concorde'a göre header egzos ya da dereceli egzantrik vs. nereden bulunacak?Bulunsa bile bu araçlar kadar ucuza yapılmayacak.Bugün 1.6 karbütartörlü Doğan-Tempra motorlar için hazır turbo kitler bile var.Ortalama 1.000 TL gibi.Buyur burdan yak.Yani araçlar öyle birşey ki;parça sıkıntısı yok.
    106 gibi,206 gibi,Vti gibi.Onlara ne parçası çıkarsa,Şahin'e-Doğan'a göre de aynı tarz parçalar çıkıyor.Arz-Talep meselesi.

Son videodaki 131 yüklendiği için SLX'le denenmiştir zaten muhtemelen.Zaten kaput yok arabada.Belli birşeyler olduğu;üst kapak filan yüksekçe duruyordu..Ama gidişi ikisinin de iyi.

İlk videodaki 32 plakalı SLX ise 106 GTI'yı geçmişti dragta:
    http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/video/video.php?v=1348029415413&ref=mf

Bir de son olarak zevk meselesi.
    İlk mesajda da dedim ya;içimde kaldı aynen bu tarz bir SLX yapıp da binmesi..Hele bir de i.e olup ördekbaşı yeşili ya da metalik ateş kırmızısı renk te olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 18 Nisan 2010; 4:33:12 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.