Şimdi Ara

SLI VEYA CROSSFIREX EKRAN KARTI ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze selamun aleyküm kardeşlerim bana Crysis 3 ultra maximum ayarda 20 fps altı olmayacak sli veya crossfire x ekran kartı önerileriniz varsa acilen cevap bekliyorum !

Topladığım sistem

Amd FX-8320

Asus Anakart Crossfire destekli

1000 watt psu

1600 mhz 8 gb ram

• GTXTITAN kullanıcısına yanıt
    Anakartın modeli nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7870 xt cr veya daha alti 7850 oc cf, nvidia tarafinda gtx660 sli yada gtx650ti sli dan maximum f/p urunler, titana esdeger performanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: GTXTITAN

Herkeze selamun aleyküm kardeşlerim bana Crysis 3 ultra maximum ayarda 20 fps altı olmayacak sli veya crossfire x ekran kartı önerileriniz varsa acilen cevap bekliyorum !

Topladığım sistem

Amd FX-8320

1000 watt psu

1600 mhz 8 gb ram

O rahatsız oyundan full performans bekleme Bekliyorsan da en aşağı 780 SLI gibi bir düzenek olması lazım O oyun optimizasyon sorunlu bence Aynı şekilde METRO adlı oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 3 Ekim 2013; 18:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

Herkeze selamun aleyküm kardeşlerim bana Crysis 3 ultra maximum ayarda 20 fps altı olmayacak sli veya crossfire x ekran kartı önerileriniz varsa acilen cevap bekliyorum !

Topladığım sistem

Amd FX-8320

1000 watt psu

1600 mhz 8 gb ram

O rahatsız oyundan full performans bekleme Bekliyorsan da en aşağı 780 SLI gibi bir düzenek olması lazım O oyun optimizasyon sorunlu bence Aynı şekilde METRO adlı oyunda.

Şiddetle katılıyorum.

• Bütçeniz nedir acaba?

• 20 fps mi ? o fps de oyun oynamak için tek kart yeter sana zaten iki karta boşa para harcama bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

20 fps mi ? o fps de oyun oynamak için tek kart yeter sana zaten iki karta boşa para harcama bence

7950 ile 10 fps veriyo nerde yetcek tek kart ?
    edit: 7950 cf veya 660ti sli iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaGaNSaN -- 3 Ekim 2013; 19:16:42 >
  • 7870CF
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

20 fps mi ? o fps de oyun oynamak için tek kart yeter sana zaten iki karta boşa para harcama bence

7950 ile 10 fps veriyo nerde yetcek tek kart ?
    edit: 7950 cf veya 660ti sli iyi olur

o oyun özürlü arkadaşım ama gerekli yamaları ve ayarları yaparsan 10 fps de almassın illa onu kasacam diyorsa gtx 780 alsın olmaz mı ? 20 fps de oyundan keyif alan adam sli cfx falan kullanmasın bence

10 fps almayı nasıl beceriyonuz onuda anlamadım gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Ekim 2013; 19:26:50 >

• anakartin %90 sli desteklemiyor.sli destegi baska cf baskadir cf destekliyor diye sli yapamazsin.amd anakartlarda sli cipset degil lisans yani para verilerek alinan bir sey oldugu icin destekleyen bir elin parmagi anakart var.970 cipsetli yani 16x4 cf yapan bir kart varsa elinde zaten hic bulasma crossfireye.
  • kardeşlerim bana mantıklı 2 kart lazım aklımdaki kartlar şunlar HD6870 X2 ÇİFT GPU BUNU CFX YAPMAK MANTIKLIMIDIR ?
  • ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
  • En ağır oyun olarak onları yazdım.Bana güncel oyunları Maximum hd ayarlarda oynatabilcek kart veya çift kart lazım ?
  • quote:

ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

crossfire için 990 chipset li anakart kullanın.

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    tek kart için 800 tl çift kart için 1300 tl HD6870 x2 gpu crossfire iyi gidermi ? toplam 4 gpu grafik işlemcisi elde edebilirim ?
  • çift gpu olan kartlar crossfire yapsak güzel sonuç elde edebilirmiyiz 2x HD6870 x2 gpu ? :)
  • quote:

tek kart için 800 tl çift kart için 1300 tl HD6870 x2 gpu crossfire iyi gidermi ? toplam 4 gpu grafik işlemcisi elde edebilirim ?

6870x2 ye 800TL çok fazla. Oyun için pek iyi olmaz. Aynı fiyata 7970 alın derim. 3-4 ay sonra aynı bütçeye CFda yapılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

6870x2 ye 800TL çok fazla. Oyun için pek iyi olmaz. Aynı fiyata 7970 alın derim. 3-4 ay sonra aynı bütçeye CFda yapılabilir

+1

• hd7870 cf veya hd7870xt cf
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.