Şimdi Ara

SLI Modda çift Monitör Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni 2 adet MSI6800GS TD256E ekran kartı aldım.Amacım bu iki kartı SLI kullanmaktı.Kartları bağladığımda SLI çalışmasında herhangi bir problem olmadı.Masa üstümde 2 adet monütör kullanıyorum birini normal analog çıkışa diğerinide DVI çıkışa bağladım.Sorunum makinayı SLI çalıştırdığımda görüntüyü 2. mönütere paylaştıramıyorum.Kartları ayırıp (SLI devreden çıkartıp)makinayı açtığımda masa üstünü 2 mönütörede aktarabiliyorum.Acaba SLI desteği ikinci mönütöre ekranı aktarmıyormu yoksa ben mi yanlış birşeyler yapıyorum.
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler

• sli dayken zaten ikisi birbirine köprü aracılığı ile bağlanır yani tek kart gibi kullanırsın 2. monitore görüntü gelmemesinin sebebi bu ama ati deki gibi hydravision gibi bir program aracılığı ile yapılıyorsa onu bilemicem ama normalde sli dayken 2. monitore görüntü gelmez nvidia da böle bi yazılım var mı bilmiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.