Şimdi Ara

Sleepy Hollow (2013- ) | 1. Sezon Bitti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
9
Favori
6.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi akıcılık konusunda kan kaybediyor gibi.ilk bölümden hızlı giriş yaptılar bunun etkisi oldu galiba.
  • 2 bölüm izledim şunu diyebilirim ki dizi olmuş.Dahada iyi olacak sanırım konu tam benlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

İlk bölüm iyiydi de 2 ile 3ü izleme konusunda tereddütteyim nasıl acaba?

ya konu sürekli değişiyor mesela o ilk bölümdeki mahşerin atlısını 2 ve 3. bölümde görmedik karanlık dünyadan ( ona ne deniyosa artık biemiyorum :D cadılar şeytanlar falan :D ) başka şeyler üzerinde durdular 2. bölümde bi cadı 3 de şeytan 4 de yine konu değişicek gibi duruyo . Ama genmel olarak iyi bence bazı sacmaladıkları yerler var tabi
    o 250 öncesinden gelen adam polis gibi olay yeri incelemesine gidiyo zencinin peşinden ayrılmıyo sürekli ekip arabasında arşive giriyo karakola giriyo sanırsınki baş komiser :D

• Dizi, tam sezon onayı almadan, 13 bölümlük 2. sezon onayını aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm iyiydi lakin diğer bölümlerde farklı konulara yönelmeleri her bölümde farklı konu işlenecekmiş izlenimini verdi bana.. Direk uzaklaştım diziden..
  • tırstım
  • İlk bölümü izledim güzeldi,
    filmine göre farklı yapmışlar, şimdiki zamanda geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ocak 2014; 14:13:20 >
  • Bu sene özellikle merak ettiğim dizilerden birisi. İzlemeye vakit bulamadım birazdan izleyeceğim bakalım. Az çok yorumlara baktım, dizide klasik olaylar yok sanırım.. Umarım ben de beğenirim.

Edit: Yalnız 5 bölüm mü 1 sezon?

Edit2: Ulan çok güzel başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 13 Ekim 2013; 15:12:28 >
  • Dizi oldukça iyi gidiyor benim açımdan. Konusu atmosferi güzel. Ama arada değişik olaylar görmek isterim. Hep basma kalıp olaylar arada sıkıyor insanı. Sanırım onuda sezon finalinden sezon finaline göreceğiz.
  • İlk bölümden sonra sürekli bir düşüş içerisinde dizi ve oldukça tutarsızlık var.Adam bilmem kaç yıldan günümüze geliyor ortama çok çabuk adepte oluyor.Ben başka bir ülkeye gittiğimde kendimi mağradan çıkmış gibi hissederken adamda tık yok
  • Herkes bıraktı mı diziyi, ne oldu? 8.bölüme gelmiş.
  • Beklediğimden çok çok daha iyi bir bölümdü.Hikayenin derinleşeceğini düşünüyorum.

acaba,

Hikayede incilden alıntılar ve mahşerin dört atlısı olduğuna göre Mikail ve diğer melekler de girer mi ? Alevli kılıçlar vs ,harkulade olur
  • 9bölüm olmasına rağmen forumda hiç ilgi uyandırmamış. Başlamamakla hata yapmadım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

9bölüm olmasına rağmen forumda hiç ilgi uyandırmamış. Başlamamakla hata yapmadım sanırım.

bence kimsenin yorumlarından etkilenip de dizi yada film izleme derim..aynı hataya 1-2 sefer bende düştüm yanlış yaptığımı anladım ..dizi 9 bölüm oldu ve gayet güzel bir dizi..hiç pişman değilim başladığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

9bölüm olmasına rağmen forumda hiç ilgi uyandırmamış. Başlamamakla hata yapmadım sanırım.

bence izlemelisin hele 1.bölümü izleyince acayip merak uyandırdı bende
  • Dizi 20 Ocak’ta sezon finali yapacak ve sezon finali 2 saat sürecek.
  • Arkadaşlar bu dizi TR de hangi kanalda acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Arkadaşlar bu dizi TR de hangi kanalda acaba?

FX'de vardı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bölüm neden düşmedi beyler ?
    2 hafta ara verip 1 bölüm yayınladılar tekrar 1 ay araya girmişler yeni bölüm 13 ocakda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 18 Aralık 2013; 4:56:30 >
  • Toplam 10 Bölüm yayınlanmış arkadaşlar. Nedir sonuç? Her bölüm saçma sapalak bir şekilde farklı konuları işlemeye devam mı ediyor? Konuda düzelme var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.