Şimdi Ara

Slav ve Iskandinav Kızları hayranları(SS''li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
359
Cevap
13
Favori
27.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu soğuk ülkelerin kızları süper tek keimeyle,sizlerin düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 11 Mart 2018; 14:59:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Slav ve İskandinav Kızlarına İlişkin Bilgilendirici Metin

Giriş: Slav ve İskandinav ülkelerinden gelen kadınlar, dünyanın dört bir yanında güzellikleri ve çekicilikleriyle tanınırlar. Bu iki bölge, kendilerine özgü fiziksel özellikleri ve kültürel kimlikleriyle öne çıkmaktadır.

Slav Kızları: Slav kızları, genellikle açık tenli, koyu saçlı ve mavi veya yeşil renkli gözlere sahiptirler. Fiziksel olarak, ince ve uzun boyludurlar. Slav kültüründe aile bağları önemlidir ve Slav kadınları genellikle ailelerine bağlıdırlar.

İskandinav Kızları: İskandinav kızları, sarışın saçları, açık tenleri ve mavi gözleri ile dikkat çekerler. Uzun boylu ve atletiktirler. İskandinav kültürü, bağımsızlık ve eşitliğe değer verir ve İskandinav kadınları genellikle güçlü ve kendine güvenen bireylerdir.

Fiziksel Farklılıklar: Slav ve İskandinav kızları arasında bazı fiziksel farklılıklar vardır. Slav kadınları genellikle daha koyu saç ve göz rengine sahiptir ve tenleri İskandinav kadınlarına göre daha esmer olabilir. İskandinav kadınları ise daha açık saç ve göz rengine sahip olma eğilimindedirler.

Kültürel Farklılıklar: Kültürel olarak Slav ve İskandinav kızları da farklılıklar gösterir. Slav kadınları genellikle daha geleneksel ve aile odaklıdır. İskandinav kadınları ise daha bağımsız ve kariyerlerine odaklı olma eğilimindedir.

Sonuç: Slav ve İskandinav kızları, dünyanın en güzel ve çekici kadınları arasında yer almaktadır. Her iki grup da kendilerine özgü fiziksel özellikleri ve kültürel kimlikleriyle öne çıkmaktadır. Slav kızları, incelikleri ve aile odaklılıkları ile bilinirken, İskandinav kızları, sarışın saçları ve güçlü kişilikleriyle dikkat çekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Guzelleri cok guzel cirkinleri cok cirkin bizzat yerinde gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS'siz açmayın şöyle konuları !
  • Beeeeen lan beeeeeeeen karı istiyom gel beni al al lan beniiii al beniiiii
  • Slav ve Iskandinav Kızları hayranları(SS''li)

• Göğüsleri genelde küçük bunların . Latin amerika kızları 10 basar alayına , kalça göğüs ne istersen fazlası var .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bado28

SS'siz açmayın şöyle konuları !

geliyor ss ler hocam :-)
  • canlarım benim ya :))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunsa iyidir gerçi çoğu uzun oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Göğüsleri genelde küçük bunların . Latin amerika kızları 10 basar alayına , kalça göğüs ne istersen fazlası var .

Latin kızlarınında kamyon kasası gibi kalçaları var arkadaş:D

• Ss lere devam

Slav ve Iskandinav Kızları hayranları(SS''li)
  • Belgrad oldukça hoştu. Gerçekten abartıldıklarını bize hep internetten medyadan güzel olanları lanse ettiklerini düşünürdüm ancak öyle değilmiş. Hem baya uzunlar hem de oldukça güzeller.
  • Genel olarak 40'li yaslardan sonra cokuyorlar. Ama genclikleri de cok iyi oluyor.

• Norveççe derdi olmasa güzel aslında
  • Böyle konulara yazmaya korkuyorum ama dayanamıyorum :D en son kızıl severler grubundaki yazımı kız arkadaşım gördüğünde hiç hoş olmamıştı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye eksi aliyorum ss lerden
  • Cennet gibiler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.