Bildirim
:::::SLASH FAN CLUB::::: (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benide ekle dostum. _____________________________ -
Dave Murray hayranı olarak Slash çağımızın Jimi'sidir bence. Ekle hocam
Bir de neden Guns N Roses'dan ayrıldı Velvet Revolver'a girdi, bilen varmı ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Jokě
Bir de neden Guns N Roses'dan ayrıldı Velvet Revolver'a girdi, bilen varmı ?
Axl ile arasinda sorunlar oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: afterlife97
quote:
Hadi ya, kötü olmuş o zaman.
Peki ne dersin bu sene Rock'n Roll Hall of Fame için gelir mi Slash ? Guns N Roses bu sene seçildi biliyorsundur._____________________________
-
Hocam benide ekle _____________________________
-
Talepte bulunan tüm arkadaşları ekliyorum hemen, hoşgeldiniz arkadaşlar. _____________________________ -
Benide ekleyin lütfen...
Slash sen bize pantolonlarımızı dar şeçtiren kutulu gömlek giydiren saç uzattıran gitarla sürekli pentatonic egzersizleri yaptıran adamsın.Geniş bir yolda rüzgar estiğinde içimden slash gibi hissettim dedirtensin.Yağmur yağdığında november rain misali dışarı çıkartansın.Yeri gelir hızlı rifflerinde coşturur duygulu sololarında kendimizden geçirirsin.Sürekli hayranlık duyduğum 80ler 90lar zamanlarına gidiş anahtarımsın seviyorum seni slash adamsın_____________________________ -
Ekleyin beni de. _____________________________ -
yaz müdür _____________________________ -
Bu arada "apocalyptic love" albümü çıktı ilgilenip gözden kaçıran varsa.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Slash vs Buckethead desem ? _____________________________ -
Hemen ekliyorum yeni arkadaşları, hoşgeldiniz aramıza.
@pLainLogic
Ben de sana bunu sorabileceğin en son yer burası olurdu muhtemelen desem?_____________________________ -
Ekle beni de _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: trancesergen
Slash sen bize pantolonlarımızı dar şeçtiren kutulu gömlek giydiren saç uzattıran gitarla sürekli pentatonic egzersizleri yaptıran adamsın.Geniş bir yolda rüzgar estiğinde içimden slash gibi hissettim dedirtensin.Yağmur yağdığında november rain misali dışarı çıkartansın.Yeri gelir hızlı rifflerinde coşturur duygulu sololarında kendimizden geçirirsin.Sürekli hayranlık duyduğum 80ler 90lar zamanlarına gidiş anahtarımsın seviyorum seni slash adamsın
hislerime tercüman oldun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson SG -- 15 Haziran 2012; 13:20:14 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: balgamm
Ekle beni de
Ekliyorum şimdi, hoşgeldin._____________________________ -
Hocam beni de ekleee .
_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: afterlife97
quote:
Hadi ya, kötü olmuş o zaman.
Peki ne dersin bu sene Rock'n Roll Hall of Fame için gelir mi Slash ? Guns N Roses bu sene seçildi biliyorsundur.
Merak edenler varsa Slash ve Myles Kennedy (slash'in grubunun vokalisti) Rock N Roll Hall of Fame 2012'ye katıldılar, Axl mektup göndererek (çağ dışı varlık) orayı hak etmediğini söyledi (hayret, evet). Slash katıldı, Izzy ve Axl katılmadı.
Sunumu da Green Day yapmış.
http://www.hollywoodreporter.com/news/guns-n-roses-perform-rock-and-roll-hall-of-fame-myles-kennedy-axl-rose-312396
[DHTUBE=E6-HYJ9e-js]_____________________________
-
ekle aga _____________________________ LIVE FOR EVERYTHING, DIE FOR NOTHING
gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)
-
Yazın benide _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X