Şimdi Ara

skystar2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar skystar2 dıgıtal kart aldım ama bınada merkezı uydu sıstemı var dırek baska kablomu cekmem lazım bılgısı olan varmı

• Merkezi Sistem dediğin girişi duvarda olan bir sistem mi yoksa bir kablo ucu mu var binadan apartman dairesine çekilen, Sonuçta mantık şu, Skystar2 (SS Diyelim) yi o anten girişine baglıcan ara bir kabloyla, veya kablo ucu varsa dairende o kabloyu ss ye baglıcan kısa gelirse de güzelce uzun bir kabloyu ana kabloya baglayıp uzatma yapıcan
  • ayrı kablo kabloya gerek yok uydu cihazına nasıl bağlamışsan onada öyle bağla
  • BAGLADIM AYNI SEKILDE AMA ARAMA YAPINCA KANAL SAYISI 3 YADA 5 TANE ONDADA SINYAL COK KOTU KALITESI
  • progvdb powerinstall kur onu kullan
  • İlk önce uydudan LNB kablosu uzat.SkyStar a tak.sonra aygıt yöneticisinden cd ile tanıt.ProgDVB nin en son sürümünü kur.sonra skystar aletini seç.uydunu seç(örn:TurkSat1C).sonra üstten search mi ne vardı.ona gel orda uydu gözükcek uyduyu seç.sonra taramaya başlasın.tabi frekanslar düşük gelirse uyduyu çevirip düzgün frekansı yakalamaya çalış.yakalyınca da çanak da bi işaret belirle.
  • dikkat et ss2 ye takacağın kablo receivera filan yada başka bir tv kartına takılmasın aksi halde kartı yakarsın hani t ile bölüyorlar ya aman diyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TechniSat Conax Modül hk.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merkezı sıstemde denıyen oldumu
  • bende progdvd kullanıyordum ama çok ağır kaldı ve kumanda problemi yaşadım
    en güzeli dvb dream
  • merkezi sistemlerde sorunlar yaşayabilirsiniz ben birkere denedim arkadaşın dediği gibi 2 ve ya 3 kanal buldu sabırlı olmak lazım tüm ayrları dikatlice yapmak lazım uğraşırsan çözebilirsin
  • diseqc ayarlarına bak diseqc 1.0 ve 2.0 olarak seç ve uyduların sırasını tuturmaya çalışacaksın. bende de apartman sistemi var minidiseqc seçince sendeki gibi oluyor. dediğimi yap büyük ihtimal sorun kalmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

diseqc ayarlarına bak diseqc 1.0 ve 2.0 olarak seç ve uyduların sırasını tuturmaya çalışacaksın. bende de apartman sistemi var minidiseqc seçince sendeki gibi oluyor. dediğimi yap büyük ihtimal sorun kalmayacak.

Aynen dostum sorunun bundan kaynaklanıyor, sana önerim evde uydu alıcınız varsa menüden udu diseq ayarlarına bak aynen powerinsattalle kurarken bu ayarları yap.
  • çatıdan gelen kabloyu direk bağlayıp kanal bulamadıysan ayarlarında problem var eğer çatıdan gelen kablo recevir'a recevir'ın çıkışındanda ss2 kartına bağlıysa bu problemi yaşarsın uydu açık olmalı ayrıca frekans aralığı hangi kanal açıksa o frekans aralığındaki kanalları bulur. diseq ayarlarındanda 4 lü diseq seç bende öyle halletmiştim 1.ci olarak turksat ikinciyede hotbird seç
  • Prog dvb de uzaktan kumandayı çalıştırabilşen var mı?Varsa nasıl ayarladaığın bana da anlatabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.