Şimdi Ara

Skystar 2 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi çanak antenimle Sky star 2 Tv kartımla yıllardır sorunsuz Tv izliyordum..

Bugün apartmana Merkezi Uydu Sistemi döşendi...

Merkezi sistemin kablosunu tv kartıma taktığımda ilk önce hiç sinyal alamadım.

Sonra Anten Prizi taktım ve prizden gelen kabloyu tekrar Tv kartıma taktım,sinyal düzeldi..

Ardından kabloları düzeltmek için,kabloları söktüm tekrar taktım ve gene sıfır sinyal almaya başladım...

Eski Anten kablosunu taktım ondan da sıfır sinyal alıyorum.

Kablolarla oynadım,Tv kartının silip tekrar yükledim,ProgDVB'yi silip tekrar yükledim,TV kartını çıkardım driverları sildim tekrar kurdum...

Sonuç hep sıfır sinyal...

TV kartımın yandığından şüpheleniyorum...

bu konuda fikri olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanti365 -- 24 Mayıs 2012; 11:02:49 >

• peki aramızda

bana,

''SkyStar2_Repair.zip'' dosyası gönderebilecek olan var mı ?
  • http://skystar-2.com/

baktım oraya ....

Aradığım dosya yok hiçbir yerde...

Enteresan..

Orijinalden alıntı: janitschar

problem çözülmüştür...destek veren arkadaşlara teşekkür ederim..

çözümü yazsaydınız aynı sorunu yaşayan birilerine faydası dokunurdu belki
  • Skystar TV kartım bilgisayara takılıyken format attım. Daha sonrada gördüm ki skystar kullanım kılavuzunda ''kartınız bilgisayarda takılıyken kesinlikle format atmayınız, bu kartınızın EON kilidinin kilitlenmesine sebebiyet verebilir'' yazıyor. Şu an tv kartını kullanamıyorum, ne yapmalıyım, bu konuda malumatı olan varmı acaba?
    Megane 4 Ses Sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemkari

Skystar TV kartım bilgisayara takılıyken format attım. Daha sonrada gördüm ki skystar kullanım kılavuzunda ''kartınız bilgisayarda takılıyken kesinlikle format atmayınız, bu kartınızın EON kilidinin kilitlenmesine sebebiyet verebilir'' yazıyor. Şu an tv kartını kullanamıyorum, ne yapmalıyım, bu konuda malumatı olan varmı acaba?

yok hocam öyle bir şey ben onlarca format atım takılıyken son driverleri yükle düzelir

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemkari

Skystar TV kartım bilgisayara takılıyken format attım. Daha sonrada gördüm ki skystar kullanım kılavuzunda ''kartınız bilgisayarda takılıyken kesinlikle format atmayınız, bu kartınızın EON kilidinin kilitlenmesine sebebiyet verebilir'' yazıyor. Şu an tv kartını kullanamıyorum, ne yapmalıyım, bu konuda malumatı olan varmı acaba?

bende 2 kart var defalarca format attım tık demedi

Orijinalden alıntı: janitschar

peki aramızda

bana,

''SkyStar2_Repair.zip'' dosyası gönderebilecek olan var mı ?

http://www.fileswap.com/dl/5rp0HI7Zlu/

ne olur ne olamz ben gene atayım da.konuda hortladığının hakkını versin
  • merkezi sistemden tek kablo geliyor ve 3 uydu bağlı, türksat hotbirt ve digitürk için, gelen kabloyu tv ye bağladığımda sorun yok çalışıyor fakat Pc ye bağlayınca yayın gidiyor, Bireysel Tek çanağımdaki kabloyu PC ya bağlayınca PC de çalışıyor, Gözüken tek sorun Merkezi sistemden gelen tek kablo ile yayın izlemek hiç bir şekilde yayın alamıyorum,
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.