|
Merhaba, 2017 1.5 dci Megane IV Touch paket aracım var. 132 bin km'de. 2 aydır ses sorunu yaşıyorum. Gaza bastığımda pancar motoru gibi motordan tak tak tak tak ses gelmeye başladı. Aracı özel bir servise götürdüm. Enjektörlere baktılar ve temizlense bile kurtarılamayacağını söylediler. Ben de 4 adet sıfır enjektör taktırdım aracıma. Enjektörler aracın beynine kodlandı. Ses kesildi. Arabayı sanki bayiden sıfır km çıkarmış gibi oldu. Yolda yağ gibi akıyor. Daha önce ben ne kullanıyormuşum dedirttirdi. Aradan 3 hafta geçti. Sorun tekrar nüksetti. Yaptırdığım servisi aradım, konuyu aktardım. Enjektörler söküldü teste sokuldu. %100 sağlıklı çıktılar. Hiç bir sorun çıkmadı. Enjektörler geri takılıp tekrar beyne kodlandı. Ses gene kesildi. 100-150 km gittim, ses gene başladı. İşin içinden çıkamıyorum. Sorun ne olabilir? Yakıt pompası mı? Gaz kelebeği mi? Yakıt tankı mı?(pislik vs) Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. (aracın ses kaydı var gerekirse atabilirim) İyi forumlar. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler