Şimdi Ara

SKYstar 2.6D yeni versiyonunun eski Skystar versiyonundan farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SKYstarın yeni çıkarttığı 2.6D modelinin eski modellerden farkı nedir?
    2.6C bunun eski modelimidir yoksa farklı bir versiyonumudur?

Yeni 2.6 D de kısa devre problemi ve tuner problemi aşııldımı sizce?..

Lütfen sadece kullanıcılar yazsın. Ticari kaygılarla yazan arkadaşlar lütfen insaniyet namına yazmayın buraya.

herkese teşekkürler

• 2.6d'de kısa devre koruması var diye biliyorum.
  • Özellikle bu kartı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen...... Nasıl emmnunmusunuz?
    Ortak bir problem oluyormu onu tesbit etmeye çalışıyorum....

Selamlar
  • Ben bu kartı kullanıyorum şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım tek olumsuz yanı işlemciyi biraz fazla zorlaması.
  • Teşekkür ederim Harman 35 yorumların için.

Bir arkadaşımda çakışma olmuş; modemle dijital kart çakışmış. Böyle bir şey oldumu sende acaba?
    Birde kayıt yapabiliyormusun hiç problem olmadan? mesela bir diziyi kayıt edebilirmiyiz sence rahatça zorlanmadan.
  • benim bildiğim;skystar 2.6D nin; 2.6c den farkı ısınmaması ve kısa devre koruması olması.
  • Teşekkür ederim Rabesantrata arkadaşım yorumun için.

Evet sevgili arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum; özellikle kullananlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenilmez26

Özellikle bu kartı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen...... Nasıl emmnunmusunuz?
    Ortak bir problem oluyormu onu tesbit etmeye çalışıyorum....

Selamlar

ben bi yıla yakındır kullanıyorum en ufak sorun yok. diğer kartrları bilmiyom ama bence bu fazlasıyla iyi.
  • Modemle herhangi bir çakışma yaşamadım.Progdvb ile kayıtlarımı sorunsuz yapabiliyorum.DVD kalitesinde kayıt yaptığı için dosya boyutu fazla.Ama daha sonra kendi isteğine göre divx veya VCD'ye dönüştürebilirsin.
  • Arkadaşlar 3 aydır kullanıyorum. Sorunsuz + mükemmel. Farkı galiba ısınmaması. Kısa devre korumasından emin değilim. Bu kartın öyle fazla kabarık bir kitapçığıda yok.
  • Arkadaşlar yoruumlarınız için çok teşekkür ederim. Eminim bu yazdıklarınız bu kartı almayı düşünenlere genel bir bilgi verir. Bir ürünün en iyi değerlendirmesini onu kullanan kişilerden alırsınız.

Teorik olarak söylenenler bir tarafa işin realitesi çok daha önemlidir. Diğer kullanan arkadaşlardan da yorumlar bekliyorum.
  • bende 2.6 d kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. kayıt olayı çok güzel 1 dvd ye 200 dk. civarında kayıt sıgıyor. herhangi bi convert işlemi yapmıyorum. normal dvd filmde bu süre 120 dk.
  • 2,6b nin diğerlerinden farkı ne?
  • 2.6 d kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu ve alışma dönemi dışında problem yaşamadım tek sıkıntım görüntü ve sesin normal antenlere göre 1sn kadar daha geç gelmesi uydu sistemlerinde
  • İnanın hala tam olarak ne alacağıma karar veremedim. En iyi görüntü kalitesi, en çok kanal çözmesi benim için daha önemli. 1 sn geç olması çok problem değil fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenilmez26

İnanın hala tam olarak ne alacağıma karar veremedim. En iyi görüntü kalitesi, en çok kanal çözmesi benim için daha önemli. 1 sn geç olması çok problem değil fazla.

aynen..
  • pinnacle 400i uydu kartı galiba Türkiye ye geldi. 10bit dekoder ve pinnacle nin süper yazılımıyla burdaki diğer kartların çok fevkinde
  • Beyler Skystar1'in işlemciye yüklenmediği söyleniyor ... doğru mudur bu ?
    Öyleyse bu kartı nereden bulabiliriz ??
  • en iyi görüntü kalitesi diyorsan ilerde HDTV destekleyen bir kart alman daha mantıklı(skyvision, nova , nexus gibi), daha fazla kanal içinde card sharing yapabileceğin bir kart en mantıklısı(skystar, skyvision, inca, pinnacle gibi) kimle yapacaksın tabi oda var

ARKADAŞ:hocam skystar 1 bilgisayar işlemcisi yerine kendi işlemcisini kullandığı için bilgisayarına yüklenmez fiyatı skystar ın 3 katıdır ayrıca CI girişi vardır (yasal abonelik için).İllaki skystar bulamazsan başka kartlarda var bilgisayr işlemcisini kullanmayan CI girişli onlarıda alabilirsin.Inca, vision plus, houppage vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amd77

pinnacle 400i uydu kartı galiba Türkiye ye geldi. 10bit dekoder ve pinnacle nin süper yazılımıyla burdaki diğer kartların çok fevkinde

pinnacle mı?

Valla ben kendi adıma söyleyeyim.Ucuz ama işe yarar bişi almak istiyorum.F/P çok önemli.pinnacle dediğiniz nasıl bişi biraz açsanız.Birde fiyatı ne civarlarda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.