Şimdi Ara

SKYstar 2.6D yeni versiyonunun eski Skystar versiyonundan farkı nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az önce skystarı pc me bağladım..ama sadece skystar 2 yazıyor yani 2.6 hdtv falan yazmıyor.ve yeni ürün olduğunu söylediler.kdv dahil 95.usd verdim..acaba düşük modelmi aldım ???
  • versiyonu yazılımıyla veya bilgisayarda gözükmez üzerinde yazar (arka kısımda)
  • gigabyte anakart ile kullanan varmı skystar2 yi.sorun oluyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: physo

versiyonu yazılımıyla veya bilgisayarda gözükmez üzerinde yazar (arka kısımda)

ooo taktım kartım pc ye..iş bitti. amma dandik kartmış..sökülmeden ne olduğu belli değil. version 4.3.0 yazıyor ama software versionu olsa gerek..birde uzaktan kumandası var ama serial porta yapmışlar.usb falan olsaydı ön yüze koyardık birde türkçe kitapçık falan yok ama bandrol falan var..neyse muhterem bir arkadaşımız PROGDVB nin son sürümünü Türkçeleştirip codecs,softcam,autoupdate falan yüklemiş kanallarıda katagorize etmiş, allah razı olsun..kartı taktım, bahsettiğim programı yükledim..tek tuş iş bitti.cam gibi turksat,hotbird,hispasat gösteriyor.Bu arada astra 19.2e izleyebilen varmı??istanbuldayım, uyducum ''walla abi ben 9 yıldır bu işteyim,1.20 lik yada 1.50 lik antenle astrayı seyredene rast gelmedim '' der??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.