Şimdi Ara

Skyrim yoldaş sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar skyrim oynuyordum.Yoldaşım ölmüş veya bug gibi bir şey olmuş.İşin kötüsü yoldaşımın ismini unuttum.Yanımda farklı bir yoldaş almak istediğim zaman zaten yanında biri var diyor.Yoldaşımız ile yolları ayırmak için bir şey varmı ? Yardım ederseniz sevinirim

• konusu açılmışken ben yanıma yoldaş alıyorum sonra bı yerde kayboluyo gıdıyo dahada bulamıyorum nedendir acep
  • Kaybolduysa kesin Lydia'dır
    google'da aratırsan konsol kodlarını bulabilirsin bunlar ile Lydia'yı yanına ışınlayabilirsin veya canlandırabilirsin ama bildiğim kadarıyla Lydia'nın itemleri gidiyor.
  • Hocam malesef o değil onla yolları ayırmıştım.Bir tane marcuio diye büyücü aldım.Herhalde sonra bu bir yerde ölmüş bunu yanıma ışınladım.Diyorki beni 500 e kiralıyabilirsin tıklıyorum yanında biri var diyor bana bunun çözümü lazım malesef.
  • konsola kaybolduysa;

a2c94.moveto player

öldüyse;

a2c94.resurrect

yaz...

Lydia için bu kodlar
  • Nasıl birşeydi hangi ırk tı Yoldaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

konsola kaybolduysa;

a2c94.moveto player

öldüyse;

a2c94.resurrect

yaz...

Lydia için bu kodlar

Hocam bunu denedim adam yanıma geldi ama üstüne tıkladığımda yanında biri var diyor.Bug gibi bir şey olmuş herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Skyrim ses sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sly_Owl

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

konsola kaybolduysa;

a2c94.moveto player

öldüyse;

a2c94.resurrect

yaz...

Lydia için bu kodlar

Hocam bunu denedim adam yanıma geldi ama üstüne tıkladığımda yanında biri var diyor.Bug gibi bir şey olmuş herhalde.

o zaman eski yoldaşın lydia değil hala sana bağlı olan başka biri, ondan kurtulmadıkça lydia yı yanına alamıyosun haliyle, yoldaşının kim olduğunu öğrenmelisin önce.
  • beyler ben skyrimi modlu oynuyorum Eryniel yoldaşım fakat buga girdi böyle olduğu yerde duruyo tıklayınca meşgul diyo ondan kurtulmanın yolu varmı??
  • Oyun orjinal mi?

• Sorunu çoktan hallettim hocam.Sorun yaşayan arkadaşlar için bir video vardı unuttum adını bulunca yazarım sorunu halledebilirler.

• Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Hocam videonun linki varmı aynı sorun bendede var
  • Bu problemi yaşayanlar konsolu açın ve
    "set playerfollowercount to 0"
    yazın (tırnak işaretleri hariç) artık başka bir yoldaş alabilirsiniz yanınıza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.