Bildirim
Skyrim yoldaş sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
konusu açılmışken ben yanıma yoldaş alıyorum sonra bı yerde kayboluyo gıdıyo dahada bulamıyorum nedendir acep -
Kaybolduysa kesin Lydia'dır
google'da aratırsan konsol kodlarını bulabilirsin bunlar ile Lydia'yı yanına ışınlayabilirsin veya canlandırabilirsin ama bildiğim kadarıyla Lydia'nın itemleri gidiyor. -
Hocam malesef o değil onla yolları ayırmıştım.Bir tane marcuio diye büyücü aldım.Herhalde sonra bu bir yerde ölmüş bunu yanıma ışınladım.Diyorki beni 500 e kiralıyabilirsin tıklıyorum yanında biri var diyor bana bunun çözümü lazım malesef. -
konsola kaybolduysa;
a2c94.moveto player
öldüyse;
a2c94.resurrect
yaz...
Lydia için bu kodlar -
Nasıl birşeydi hangi ırk tı Yoldaşın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trapspeed
konsola kaybolduysa;
a2c94.moveto player
öldüyse;
a2c94.resurrect
yaz...
Lydia için bu kodlar
Hocam bunu denedim adam yanıma geldi ama üstüne tıkladığımda yanında biri var diyor.Bug gibi bir şey olmuş herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Sly_Owl
quote:
Orijinalden alıntı: trapspeed
konsola kaybolduysa;
a2c94.moveto player
öldüyse;
a2c94.resurrect
yaz...
Lydia için bu kodlar
Hocam bunu denedim adam yanıma geldi ama üstüne tıkladığımda yanında biri var diyor.Bug gibi bir şey olmuş herhalde.
o zaman eski yoldaşın lydia değil hala sana bağlı olan başka biri, ondan kurtulmadıkça lydia yı yanına alamıyosun haliyle, yoldaşının kim olduğunu öğrenmelisin önce. -
beyler ben skyrimi modlu oynuyorum Eryniel yoldaşım fakat buga girdi böyle olduğu yerde duruyo tıklayınca meşgul diyo ondan kurtulmanın yolu varmı?? -
Oyun orjinal mi?
Sorunu çoktan hallettim hocam.Sorun yaşayan arkadaşlar için bir video vardı unuttum adını bulunca yazarım sorunu halledebilirler.
Hocam videonun linki varmı aynı sorun bendede var -
Bu problemi yaşayanlar konsolu açın ve
"set playerfollowercount to 0"
yazın (tırnak işaretleri hariç) artık başka bir yoldaş alabilirsiniz yanınıza
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X