Şimdi Ara

Skyrim öyle çok da müthiş falan değil (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
8.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beğenmeyene dövercesine saldırmak yanlış beğenmemiş olabilir. skyrim i ben de beğenmedim ama öhh yani m&b ile karşılaştırılacak kadar da kötü değil. oyunun bence kötü değil de tuş kombinasyonuna grafiklere falan alışmak sıkıntı ben alışamadım pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 30 Haziran 2013; 0:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

beğenmeyene dövercesine saldırmak yanlış beğenmemiş olabilir. skyrim i ben de beğenmedim ama öhh yani m&b ile karşılaştırılacak kadar da kötü değil. oyunun bence kötü değil de tuş kombinasyonuna grafiklere falan alışmak sıkıntı ben alışamadım pek.

Beğenmeyene saygımız var hocam ama mantık çerçevesinde. Kusurabakmada iskeletler canlanıyor böle oyunmu olur diyen birini ciddiye almamız mümkünmü. Eleştirinin bile dozu ve mantığı vardır.
  • Bana ilk zamanlar çok güzel gelmişti de son zamanlarda sıkmaya başladı.Oyunu bitiremeyince sıkıldım galiba.
  • valla arkadaşın bahanelerini bilmem de skyrim hakikaten öyle ahım şahım bir rpg değil.. zamanında bir morrowind değil diye eleştirdiğimiz oblivion bile quest konusunda skyrim'e 50 basar, morrowind'in yanında skyrim'in ne derece call of duty dandikliğinde kaldığına değinmiyorum bile..

• Hala oynuyorum oynamaya da devam edicem daha 80 olup ebony warrıorla kapışacam
  • Konuyu açan arkadaş daha yorum yazmamış daha savuncak bişey bulamadığından heralde
    Adam Skyrim`e kötü dedi ya, onuda geçtim bide iskeletlerin dirilmesine mantık arıyo oyun la bu
  • Konuyu degişim bence he witcher 2 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Bir kere oyunda görev almadan para kazanamıyorsun. Mümkün değil. Günlerce dağda bayırda gezip avcıları öldürüp para topladım bin altın bile etmedi. Oyunun atmosferi de çok karanlık. Bilgisayarım kaldırdığı için her şeyi ultra ya getirdim ama hala çok karanlık. Bir saati aşkın oynasam içim sıkılıyor karanlığından. Oyunda ölmeyen adamlar var. Mübarek vuruyorum vuruyorum adamın canı bitiyor tekrar ayağa kalkıyor. E şimdi bunun lordları öldüremediğimiz amatör yapım Mount&Blade'den ne artısı var? Madem bu kadar özgür bir oyun ben niye haydutlara katılamıyorum mesela? Ben de bir harabeye yerleşip gelip geçeni soymak öldürmek istiyorum. Ama olmuyor.

Kısacası Mount&Blade oynamak bunu oynamaktan bin kat daha iyi geliyor bana. En azından MB'nin atmosferi aydınlık. Boğmuyor insanı. Siz ne dersiniz bilmem. Benim fikrim bu.

EK::: Ayrıca bir nesneyi kaldırıyorum E ye basılı tutup sonra çekip kılıcı vuruyorum. Bunu nasıl yapabiliyorum? Buna rağmen nasıl nesne parçalanmıyor?

Anlaşılan oyun kültürün yok.

Ölmeyen adamlar var öldürüyorsun tekrar ayağa kalkıyor dedin ya ondan sonra okumayacaktım ama kendimi tuttum.Öldürmeye çalıştığın adamlar ya bir şehrin "Jarl" ı yada Legate Rikke gibi o olmazsa oyunda çok şeyden mahrum kalacağın karakterler ölmüyor.Git Greybeardları öldür hikaye bitsin oun sona ersin o zaman?

Bi kere M&B ile Skyrim'in çok büyük farkları var onda bildiğin ordu falan kuruyorsun orayı fethet burayı yağmala.Kötü demiyorum gayet güzel oyun ama Skyrime alternatif değil yani.Ayrıca Skyrim İlginç fikirleri ve hikayesiyle öne çıkan bir oyun Call Of Duty yi very easyde oynayıp herkesi kesmekten zevk alan adamların oynayacağı oyun değil.Açıp kitapları bile okuman gerek 9. kez oynuyorum şu anda bütün kitapları okuyamadım daha.

Ayrıca eğer görüntü karanlık derken ekran parlaklığın falan kısıksa linç ederim seni

eğer oyunun "bayık" atmosferinden bahsediyorsan e ortaçağ yani bu ne bekliyorsun ki? soğuk bayık bir atmosferde geçiyor zaten oyun bulunduğu bölgenin atmosferini gayet güzel yansıtıyor.

Bir sürü hatasıda yok değil tabi şehirlerin küçüklüğü ve dövüş sisteminin dengesizliği biraz sinir bozucu.

• Dünya'nın en kötü fiziğine sahip oyunlardan biri nasıl bu kadar beğenilebiliyor anlamıyorum. MB ile kıyaslamıyorum ama sonuçta bu kadar sevilmesini de anlamıyorum. Zevk meselesi tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihyil

Konuyu degişim bence he witcher 2 daha iyi

İroni filan mı yaptınız bilmiyorum ama BENCE gerçekten witcher 2 daha iyi
  • Herif gitmiş önüne gelene saldırmış,ondan sonra bu niye ölmüyor o niye ölmüyor. Mortal kombat mı bu? Böyle heriflerde gelmiş oyun oynuyor işte,birde hadlerini bilmeden sanki bi halt biliyormuş gibi oyuna çamur atarlar.
  • 3D rpg olarak sanırım üstüne yoktur Skyrim'in
  • Skyrim:
     Skyrim öyle çok da müthiş falan değil

Morrowind:

Oblivion:

M&B:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 30 Haziran 2013; 17:11:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

kişiden kişiye değişir. 300 saati aşkın oynamışlığım vardır skyrim i. skyrim bana göre candır. modlar, dlcler, yamalar. on numara bi oyun cidden. havası kasvetli, esrarengiz evet. ama küçük yaştaki kardeşlerimiz daha renkli ve canlı şeyleri sevdiği için oyun onlara uzak gelmiş olabilir. genelde çocuk oyunları rengarenk olur. o da küçük yaştaki kardeşlerimizin ilgisini çekmek için yapılır. sen beğenmedin diye skyrim kötü olacak değil. her mükemmel oyunun bi beğenmeyeni çıkabilir ama bu oyunu kötü yapmaz. sadece tarzın değildir.

misal 17 yaşında ufak kardeşim var. o da skyrim çok kasvetli demişti. küçük yaştaki kardeşlerimiz daha renkli şeyler arıyolar. ama bu oyununda özelliği bu. teletabiler gibi rengarenk olmasını istemek abes kaçar biraz.

A ha ha. Bak sen ne kadar da enteresan. Benim de on sekizindeki kardeşim oyuna bayılıyor. O da belki üç yüz değil de dört yüz saat oynamıştır. Ama ben beğenmiyorum. Af edersin de zorunda mıyım? Mount & Blade de RPG bu da. Onu beğeniyorum da bunu niye beğenmiyorum? Bak basitçe söyleyeyim;

-Grafikleri hoşuma gitmiyor. Çok kasvetli. Zaten ülkecek psikiyatrik sıkıntıdayız yıllardır. Hap satışları kaça katlandı biliyor musun? Ben bu kadar karanlığa katlanmak zorunda mıyım? Oynamıyorum zaten artık. Sildim.
    -Çok pardon ama bir iskelet nasıl dirilip de bana kılıçla dalabilir? Bak o büyük örümcekleri anlarım ya da ne bileyim ejderhaları anlarım. Canlıdır ama bu iskelet nasıl kalkar da saldırır. Böyle saçma bir şey olur mu?
    -Görev alınabilecek adamlar öldürülemiyor. Evet. Ama ben belki o görevi hiç görmek istemiyorum. Tercih de benim değil mi? Bu oyun rol yapma değil mi? Öldürmek istiyorum. Niye yapamıyorum?
    -Çocuklar öldürülemiyor. Niye? Gerçek hayatta hiç mi masum çocuklar öldürülmüyor da oyunda da öldürülemiyor. Psikopat değilim ama anasını babasını öldürünce şahit kalıyor. Niye şahidi de öldüremiyorum?

Bana gelip de modla yapılabiliyor bunlar demeyin. Oyunun saf haline bakarım ben. Hiç bir oyuna da mod yüklemem istisnalar hariç. Saf halinde yapılabiliyor mu? Hayır. O zaman çok geniş bir dünya olması beni alakadar etmiyor kardeşim. Bana isterse kıç kadar bir saray olsun ama her istediğimi yapabileyim. Anlatabildim mi?

Mount & Blade'de yapılamayan şeyler var deme ayrıca bir de bana gelip de. O şirkette kaç kişi var Bethesda da kaç kişi var, bütçeleri bir mi?

quote:

Çok pardon ama bir iskelet nasıl dirilip de bana kılıçla dalabilir? Bak o büyük örümcekleri anlarım ya da ne bileyim ejderhaları anlarım. Canlıdır ama bu iskelet nasıl kalkar da saldırır. Böyle saçma bir şey olur mu?

dklfhuısdyfoısdjfgasjkfhsdajf. Büyük örümcekleri nasıl anlıyosun onu bi anlat. Ejderhaları nasıl anlıyosun bi anlat. Ben de sana ölüleri anlatırım.

+2837208769275928467019376083498739508390978349

• quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

Dünya'nın en kötü fiziğine sahip oyunlardan biri nasıl bu kadar beğenilebiliyor anlamıyorum. MB ile kıyaslamıyorum ama sonuçta bu kadar sevilmesini de anlamıyorum. Zevk meselesi tabi.

Hikaye. Kurgu. Questler.
    Serbestlik. Diyaloglardaki serbestlikten bahsetmiyorum. Open World olması, skill dizaynı oyuncuya aşırı serbestlik sağlıyor. Hem kılıç kullanıp hem büyü yapabildiğin veya büyücü bir hırsız olabildiğin, ve bir çok farklı kombinasyon yapabildiğin bir oyun. Kendi zırhını kendin yapabilmen, iksir yapabilmen eşyalarını büyüyle güçlendirebilmen.
    Etrafın yaşaması. Yani npclerin hayatının olması. İşine gidip yemeğini yapıp yemeğini yiyip uyumaları.
    Oyunu güzel yapan bunlardır.
    Bir de hikayesi ve dünyasıdır. Böyle büyük özgün ve iyi tasarlanmış bir dünyada nasıl bir oyun yaparsan yap tutar. Adamlar hikayeden kazanıyolar en çok.

Oyun sadece, onu kesip bunu biçip şu görevi yapıp kral olmak için oynanan bir şey değildir. Kimse Witcherda şu adammı haklı bumu diye tartışmaz ama oturup sayfalarca Skyrim iç savaşını tartışabilirler. Ya da kimse Mbde böyle bir şey tartışmazki Mb hikayeye bile sahip olmayan(sanırım varsada yüzeysel) sadece oynamak için yapılmış bir oyundur. Skyrim film gibi oyundur tüm elder scrolls oyunları öyledir. Diyalogları diğer oyunlardaki gibi çat diye geçmezsin Skyrimde, en saçma adamın dediğini bile dinlersin.

• Kisacasi ben yarisina kadar oynadım bitirmedin oyunun bazi kisimlari cok sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam birader. Siz kasları bile olmadan ayağa kalkabilen iskeletlerle savaşın durun. Biz de gerçek insanlarla savaşalım. Siz Skyrim oynayın, biz At ve Kılıç oynarız. Siz gidin yurtdışına para çıkartmaya devam edin iskelet öldürdüğünüz oyunlar sayesinde. Valla bazen bu adamları takdir ediyorum. Ben küçükken zombi nedir bilmezdik duymazdık öyle bir şey. Hırsızlardan falan korkardık. Şimdi on yaşındaki çocuk gece rüyasında zombiler falan görüp kalkıyor. Valla da billa da takdir ediyorum Amerikalıları. Aferin. Bu halka müstahak.

Anladım ben senin derdini M&B Türk malı diye şeyettin yani...

Bu iskeletleri niye bu kadar dert ettin hiçbir şey anlamadım oyun bu oyun farkında mısın? yok kasları yokmuş yok ayağa kalkamazmış arkandan gelince iskelet görüp altına etmişsindir Allah bilir ondan bu kadar dert ettin. Zombi mombi diyorsun bu konuda sana katılıyorum.Kültürümüzü çok bozdular.Ama bu Skyrim oynamamı değiştirmez.

M&B bende seviyorum o kadarcık kişiyle çok güzel iş yapmışlar senin hatansa "ya M&B ya Skyrim" ulan ikisinide sevemez miyim? M&B sevmen demek Skyrimi kötülemeni gerektirmez ki saydığın gerekçelerin hepsi aşırı derecede saçma ve anlamsız.Yok hava karanlıkmış yok haydut olamıyormuşum yok iskelet nasıl yürürmüş saçmalığa bak ya.

• #direnskyrim

#direniskelet

• Ejderhayı anlayan adamdan tıbbi açıklamalarla beraber iskeletlerin saçmalığı üzerine tez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

#direnskyrim

#direniskelet

#direndragon

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.