Şimdi Ara

Skyrim öyle çok da müthiş falan değil (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
1
Favori
8.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonradan karismak gibi olmasin ama skyrimde suikastcilerin ozellikleri sadece gorunuste var yani : suikastcilerin zirhi dusuk saldirisi dusuk ama hizli vuruslar yaoabilen sinsi saldirilari gosterisli olan karakterlerdir . ben sinsiligi 100 yaptim ctrlye basinca karskterin bi anda gorunmez olup arkadan bicaklamasi cok guzel olmus ama bi cokta bug getirmis bazen hic saldiramio hemen kendini karakter kendini belli edio bazende gorunmez olmuo bi cok kez oturup kalkmak gerekio.. yani aceleyle yapilip sadece gorunuste var olmasi icin yapilmis . warriorda magede kastim bunlarin ikisi gercekten guzel olmus magelerin savunmalari skillerle artio warriorlar tek kisilik ordu gibi... oyun bu iki karakter icin yapilmis .. suikastcide iki bicak kullanmanin hic bi avantaji yok sadece sinsi saldirilarda damageye bonus atak veriolar ama karsinizda ezik bi karakter ciktiginda sinsiye ihtiyac duymama gibi bi durumunuz pek yok.. illa saklanicaksiniz sinsi sinsi arkasina gecip saldiricaksiniz hizli vuruslarda pek bi ise yaramamis ise yaramak bi yana dogru duzgun vuruslari bile yok karakterlerin .. yahu insan bi combo tarzi bisey yapar bu kadarmi kotu olur duz saldirilar ? illa duz vurmak icin warriormu olucaz ne yani? hee bide boss meselesi var .. ozellikle ejderhalar.. bi elinizde ejderhalara karsi guclu kilic dier elinizde vurfukca heal getiren kilic olmali he bide 10 15 tane pot .. warriorda bu bolemi ? yada magede ? hepsiyle oynadim ama sirf sinirimden.. magede oyun ilk baslarda zor warrior gibi gitmeniz gerek ama bu butun oyunlarda neerdeyse bole . warriorda zaten klasik al kilici eline ; target enemy , left click right click... magelerde insan zevk alio ama roguelerde nie bole deil ? uvey evlatmi bu ayiptir sormasi? en zevkli karakteri ne hale getirmisler.. hadi adam akilli bi 2. sinif olayi olsa mage rogue harika olabilirdi ama oda yok.. yanlia hatirlamiosam her lewelde 1 puan verilio? yine 2 sinif karisik yapilirda oda cok zor .. gunlerini harcaman lazim oyuna .. oyun uzuun olabilir bitmek bilmeyebilir ana hikayenin yaninda bissuru gorev olabilir ama oyunda 3 karakter varsa ve sadece 2 karaktere yuklenilmisse ... ben yinede kootu oyun demiorum ve m&b ile karsilastirmak bence cok sacma .. m&b ye gunlerini vermis bi insan olarak bu laflari (sizlerin kullandigi laflari) pek hos bulmuorum .. sonucta bi Turk oyunu . harika olmasada gayet guzel zevkli. caniniz sıkılınca skyrimden dragon ageden ac m&byi oyna ?herneyse ben skyrimi okadar abartilcak bulmuorum ama bu benim gorusum sizin gorusunuzede saygim sonsuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 26 Haziran 2013; 12:00:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada eklemekte fayda var ; rpg tarzi oyunlarda fazla combo olmaz ama combodan kastim iki uc duzgun vurus..

• oyunu beğenmemişsin bu çok normal(örneğin beni fallout3'ün çok sarmaması gibi) ama mazeretlerin senin iyi oyundan anlamadığını gösteriyor

en iyisi arabayarışı oyna modifiye yap böle göze hoş gelebilecek şeyler,yada milyon yaratık öldürmeli mmo oyunları oyna böylece kendini bu oyunda bu niye yok diye yormuş olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Asprin -- 26 Haziran 2013; 13:11:59 >
  • Elder of scrolls serisi efsanedir birader sen neyin kafasını yaşıyorsun ya oyundan anlamadığın bariz belli, adamlar sana koca bir harita yapmış yetmemiş bir sürü güzel zırh ok yay kılıç ve ayrıca zırhların her biri farklı parçalardan oluşuyor, bir rpg için adamlar yaterince combo yapmışlar oda yetmemiş büyüler o kadar güzel ejderha olayını getirmişler...

oyunda her görevi bitirdim denecek kadar oynadım oyunu, bütün guild görevlerini yaptım.

vay efendim oyunun atmosferi boğmuş birader sen bilgisayarını konsolunu artık her ne ise kapat bi dahada sonsuza kadar açma yada oyun hakkında yorum yapma, ha bide neymiş iskelet arkasında gördü diye oyunu direk silmiş ne güldürdün beni ya

• banami dediniz anlamadim :D ben oyuna kotu demedim oyun guzel ama warrior ve mage icin . evet koskocaman harita yapmislar her karakterde 10 civari zirh cesidi var . oyuna ejderhalar sayisiz gorev eklemisler bunlar gayet guzel ama rogueler icin adam akilli bisey yapmamislar . alismissiniz innsanlara laf atmaya veya kendi goruslerinizi ustun ggormeye . . ben oyunu sevmedim demedim rogue benim favori karakterim olmasi ve rogueler icin fazla biseyler yapilmamasi sinirime gitti . 2011in en iyi oyunu secildi . bu arada ben oyun hayatim boyunca bi kere araba yarisi oynadim oda 2 saat surdu. oyunu fazlasiyla oynadim butun gorevleri yaptim diemem ama buyuk bi kismini yappmisimdir duz saldirida combolari goremedim biraz daha aydinlatabilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 26 Haziran 2013; 19:42:01 >
  • Skyrim'i beğenmemiş olabilirsin. Ama oyunu beğenmemen olarak gösterdiğin sebepler o kadar saçma ki bunlar oyundan hiç bir şey anlamadığını gösteriyor. Sanırım çoğu vaktini Call of Duty falan oynayarak geçiriyorsun. Gerçi onlarda da ana karakterler ölmüyor(?). Yani beğenmemişsin sebep vermişsin iyi hoşta kendi yazdıklarına kendinde inanmıyosun bence.

M&B steam hesabımda 300 saatten fazla oynamışımdır. Oyun bana göre çok güzeldir. Ama Skyrim gibi bir oyunla karşılaştırman bile senin oyunu pek çözemediğini gösteriyor. Oyunu önüne çıkanı öldürmekten ibaret görüyorsan Mount&Blade'de devam et sen. Skyrim hikaye oyunudur. Bir yan görev alıp seni nereye sürükliyeceğini bilememektir. Korka korka dungeonlara girmektir.

İskeletlere laf ediyorsunda sen hiç God of War'da oynamadın demek? O da mı kötü oyun yani? O da mı çok saçma? Onun yerine ne oynarsın acaba merak ettim. Oyunu eleştir ama düzgün sebeplerle eleştir. Oyunlarda görmeye alışkın olduğumuz şeyleri öne sürerek değil.

• sanirim ilk bolumu bana yazdin :D cod serisinden sadece 7 ve 8 i oynadim ve tekrar soluyorumki SKYRIMI BEGENMEDIM DEMEDIM skyrim guzel oyin ona dicek biseyim yok ama roguelere gereginden az deger verilmis benim demek istedigim bu. ve ben rpg oyunlarinin bagimlisiyim bi oyunda begenmediklerimi soleyince bu kadar fazla hakaret almam birz garip kalio? beni heralde kantir tarzi oyunlar oynayan birisi zannettin ? herneyse umrumda deil zaten . kafama takilan su; skyrime KOTU demedim ama sanki oyuna kufur etmisim gibi konusuosunuz. ben oyunu begendim ama ROGUElere fazla onem gosterilmedigi soledim bunda abartilicak ne var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

sanirim ilk bolumu bana yazdin :D cod serisinden sadece 7 ve 8 i oynadim ve tekrar soluyorumki SKYRIMI BEGENMEDIM DEMEDIM skyrim guzel oyin ona dicek biseyim yok ama roguelere gereginden az deger verilmis benim demek istedigim bu. ve ben rpg oyunlarinin bagimlisiyim bi oyunda begenmediklerimi soleyince bu kadar fazla hakaret almam birz garip kalio? beni heralde kantir tarzi oyunlar oynayan birisi zannettin ? herneyse umrumda deil zaten . kafama takilan su; skyrime KOTU demedim ama sanki oyuna kufur etmisim gibi konusuosunuz. ben oyunu begendim ama ROGUElere fazla onem gosterilmedigi soledim bunda abartilicak ne var ?

Knight onlinemi oynuyorsun illede rogue deyip duruyorsun anlam veremedim suikastçılar var DARK BROTHERHOOD sadece bu suikastçı klanından yeni bir oyun türetilir ama rogueden kastın nedir anlayamadım alırsın eline bıçakları one hand perkinde dual wield kasarsın light armor kasıp hem hızlı hemde dayanıklı olursun daha ne seçenek sunsun bu oyun ''ROGUE'' isteyen birine bilemiyorum

• illede rogue demiorum sadece rogue benim favori karakterim oldugu icin biraz sinirimebdokundu okadar :D suikast kismi guzel olmus ona dicek biseyim yok bi kac bug var oda packlarla gitmistir (uzun suredir oynamiorum) duz saldirilari diorum . ne kadar saldiri hizi arttirilirsa arttirilsin adam akilli bi combo yok illa suikastla oldurmek gerek . guildlerde zaten suikast ustune kurulu . boss oldurme isleri zaten bi eziyet roguelerde.

• quote:

illede rogue demiorum sadece rogue benim favori karakterim oldugu icin biraz sinirimebdokundu okadar :D suikast kismi guzel olmus ona dicek biseyim yok bi kac bug var oda packlarla gitmistir (uzun suredir oynamiorum) duz saldirilari diorum . ne kadar saldiri hizi arttirilirsa arttirilsin adam akilli bi combo yok illa suikastla oldurmek gerek . guildlerde zaten suikast ustune kurulu . boss oldurme isleri zaten bi eziyet roguelerde.

Rogue oynuyorum sıkıntı yok. Rogue dediğin adam 1v1 duello dövüşleri için falan değildir. Ya da 2-3 yaratığın içine girip hepsini alıp çıkacak bir class değildir. Bu hiçbir oyunda böyle olmaz. Rogue dediğin şey suikast yapar budur.
    Bu tarz oyunlar Frp tabanlı olduklarından masaüstü frpyi kıstas alabiliyolar. Masaüstü frpde sen rogue iken gidipte ağır zırhlı birine girersen tokatlayarak öldürür seni.

Normal şartlarda zaten heavy armor giyen birine daggerla çizik atamaman gerekirken burda kesiyosun bile daha ne istiyosun.
    Rogue olmanın amacı suikasttir. Suikastçisin en nihayetinde. Hatta oyunda thiefsin de onu geçelim. Suikastçi napar suikast yapar. Kalkıpta 1v1 kapışmaz milletle.
    Ayrca o ctrlye basıp bazen görünmez olamaman o sırada birinin sana bakıyor olmasından etrafın ışıklı olması ve yakınında düşman olmasından veya çok yakınında herhangi birinin olmasından kaynaklı başka bir şeyden değil. Ayrıca zaten düşmanın ilgisini çektiysen sneak yapamazsın. Sneak görünmezlik değildir gizlenme tarzı bir şeydir. Aslında o bile değildir ama gizlenme dersek, sen biri sana bakarken gizlenemezsin bu çok doğal. Ya da farkedilebilirsin. Görünmez değilsin sen.

• sen oyunu hiç anlamamışsınki sonra kötülüyorsun
  • tamam haklisin ama benim dedigim sey karsimda fazla guclu olmayan bi canavar oldugunda duz saldiramiorum illa suikast yapmam gerek

• quote:

banami dediniz anlamadim :D ben oyuna kotu demedim oyun guzel ama warrior ve mage icin . evet koskocaman harita yapmislar her karakterde 10 civari zirh cesidi var . oyuna ejderhalar sayisiz gorev eklemisler bunlar gayet guzel ama rogueler icin adam akilli bisey yapmamislar . alismissiniz innsanlara laf atmaya veya kendi goruslerinizi ustun ggormeye . . ben oyunu sevmedim demedim rogue benim favori karakterim olmasi ve rogueler icin fazla biseyler yapilmamasi sinirime gitti . 2011in en iyi oyunu secildi . bu arada ben oyun hayatim boyunca bi kere araba yarisi oynadim oda 2 saat surdu. oyunu fazlasiyla oynadim butun gorevleri yaptim diemem ama buyuk bi kismini yappmisimdir duz saldirida combolari goremedim biraz daha aydinlatabilirmisin ?

Dostum yazdığımı sen neden üstüne alındın ya seninle alakası yok ana konuya istinaden yazdım.
    Ben konuyu açan E-Nazmi isimli vatandaşa yani,

• Bu oyunu oynamak ve anlamak için ingilizcenin ileri seviyede olması lazım o da pek yok bende.Türkçe yama çıkaydı iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 27 Haziran 2013; 13:35:51 >
  • Oyunu M&B ile kıyaslamak çok yanlış. FİFA ile NFS'yi kıyaslamak gibi bir şey. Ben ikisini de zevkle oynadım hala da oynuyorum. Ama şu bir gerçek ki Sykrim, ES serisi içinde bence de en soğuk olanı. İki kere oynayıp bitirdim ama ne bileyim grafiklerden midir nedir bana da fazla boğucu geldi. Ayrıca serinin diğer oyunlarına göre biraz fazla aksiyon türüne yaklaşmış. Bunun sebebi de konsollar tabi ki. Zaten sırf konsol muhabbeti yüzünden bir sürü oyunun içine ettiler kimse kusura bakmasın. Adam gamepad ile rahat oynasın diye en baba aksiyon oyunları bile kolaylaştırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

Bu oyunu oynamak ve anlamak için ingilizcenin ileri seviyede olması lazım o da pek yok bende.Türkçe yama çıkaydı iyiydi

Dostum türkçe mümkün oyunceviri.com burdan olayı çözersin.
  • obliviondan sonra nasıl böyle bi oyun yapmışlar anlamıyorum ana görevler ve guild görevleri kısa ve sıkıcı
    yapay zeka berbat ejderhaların bu kadar basit ölmesı çok saçma
    item bulmak imkansız
    item çeşitliliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

kişiden kişiye değişir. 300 saati aşkın oynamışlığım vardır skyrim i. skyrim bana göre candır. modlar, dlcler, yamalar. on numara bi oyun cidden. havası kasvetli, esrarengiz evet. ama küçük yaştaki kardeşlerimiz daha renkli ve canlı şeyleri sevdiği için oyun onlara uzak gelmiş olabilir. genelde çocuk oyunları rengarenk olur. o da küçük yaştaki kardeşlerimizin ilgisini çekmek için yapılır. sen beğenmedin diye skyrim kötü olacak değil. her mükemmel oyunun bi beğenmeyeni çıkabilir ama bu oyunu kötü yapmaz. sadece tarzın değildir.

misal 17 yaşında ufak kardeşim var. o da skyrim çok kasvetli demişti. küçük yaştaki kardeşlerimiz daha renkli şeyler arıyolar. ama bu oyununda özelliği bu. teletabiler gibi rengarenk olmasını istemek abes kaçar biraz.

A ha ha. Bak sen ne kadar da enteresan. Benim de on sekizindeki kardeşim oyuna bayılıyor. O da belki üç yüz değil de dört yüz saat oynamıştır. Ama ben beğenmiyorum. Af edersin de zorunda mıyım? Mount & Blade de RPG bu da. Onu beğeniyorum da bunu niye beğenmiyorum? Bak basitçe söyleyeyim;

-Grafikleri hoşuma gitmiyor. Çok kasvetli. Zaten ülkecek psikiyatrik sıkıntıdayız yıllardır. Hap satışları kaça katlandı biliyor musun? Ben bu kadar karanlığa katlanmak zorunda mıyım? Oynamıyorum zaten artık. Sildim.
    -Çok pardon ama bir iskelet nasıl dirilip de bana kılıçla dalabilir? Bak o büyük örümcekleri anlarım ya da ne bileyim ejderhaları anlarım. Canlıdır ama bu iskelet nasıl kalkar da saldırır. Böyle saçma bir şey olur mu?
    -Görev alınabilecek adamlar öldürülemiyor. Evet. Ama ben belki o görevi hiç görmek istemiyorum. Tercih de benim değil mi? Bu oyun rol yapma değil mi? Öldürmek istiyorum. Niye yapamıyorum?
    -Çocuklar öldürülemiyor. Niye? Gerçek hayatta hiç mi masum çocuklar öldürülmüyor da oyunda da öldürülemiyor. Psikopat değilim ama anasını babasını öldürünce şahit kalıyor. Niye şahidi de öldüremiyorum?

Bana gelip de modla yapılabiliyor bunlar demeyin. Oyunun saf haline bakarım ben. Hiç bir oyuna da mod yüklemem istisnalar hariç. Saf halinde yapılabiliyor mu? Hayır. O zaman çok geniş bir dünya olması beni alakadar etmiyor kardeşim. Bana isterse kıç kadar bir saray olsun ama her istediğimi yapabileyim. Anlatabildim mi?

Mount & Blade'de yapılamayan şeyler var deme ayrıca bir de bana gelip de. O şirkette kaç kişi var Bethesda da kaç kişi var, bütçeleri bir mi?

quote:

Çok pardon ama bir iskelet nasıl dirilip de bana kılıçla dalabilir? Bak o büyük örümcekleri anlarım ya da ne bileyim ejderhaları anlarım. Canlıdır ama bu iskelet nasıl kalkar da saldırır. Böyle saçma bir şey olur mu?

dklfhuısdyfoısdjfgasjkfhsdajf. Büyük örümcekleri nasıl anlıyosun onu bi anlat. Ejderhaları nasıl anlıyosun bi anlat. Ben de sana ölüleri anlatırım.

Şu iskelet olayına çok güldüm ya hala böle kafalar varmı. İskelet canlandı ayy bu oyun kötü Evinde büyük örümcek besliyor arkadas. Ejderhaları anlamasına bende şaşırdım.

Hayır oyunu kötülücen bari mantıklı konuş dimi. İskelet canlanıyor nedir aga yapma etme. Bu bi oyun hatırlatırım, sana skyrim gerçek hayatta olanları koyduk dedidemi yadırgadın nedir yani. GTA oynadınmı hiç hile açıp roketle şehrin altına ustune getirdinmi ? Herkesin oyun zevki, oyunlarda aradıkları farklıdır. Zaten bu yüzden oyunlarin türleri farkli dünyaları vardır.

Mesela Post Apocalyptic diye bir terim var. Kıyamet sonrası dünya hali diyebiliriz kısaca hayal ürünüdür. Sen şimdi buna abi bu oyun olmamış ayy daha kıyamet kopmadı olurmu öle şey diyebilirmisin.

Ha bide oyunda büyü kullanımı var ama tabi ejderha ve büyük örümcekler normal oldugundan buyude normal cnm benimkide soru

Gelelim çocuk mevzusuna, şimdi her ne kadar oyunda olsa hayalde olsa her ülkenin oyunlarla ile ilgili yaptırımı vardır. En küçüğünden örnek Euro Truck Simulator 2 oyunu hız sınırı çekicilerin yasal sınırı olan 90 ile geldi oyun. milyon beygirlik araç alsan altına 90 dan yuksek hız yapamazsın. Niye bi düşün adamlar bunu böle yapmasa ilerde bir gun trafğikte aşırı hız yapmaya yoneltiyor diyip bazı ülkelerde oyun yasaklanabilir yani kucuk bir ornek. Avusturalyada yasaklanan oyunları bi araştır.

Skyrimde gidip çocuk katletme konulsa sence tepkiler nasıl olur bir düşünsene ? Böle birşey mumkunmu ? Kaldıki oyunda olsa bir çocugu oldurmeyi dusunmek ustune psikopat değilim demek tartışılır.

Şimdi dediğim durumlardan oyuna yasal olarak eklenmesi mumkun olmayan olguları modlar ile eklerler oyuna örneğin ETS 2 deki hız modu 90 yerine 180 km yapabiliyorsun maksimum. Lakin firma mod nedeniyle asla zan altında kalmaz. Amaçta budur. He gidip senin gibi bir psikopat çıkıpta çocuk katletme modu yaparmı tartışılır.

Son olarak dunyasına basık diyenlere ise oyunun geçtiği zaman ve mekanları göz onune alın Allah aşkına günlük güneşlik yeşillik etrafta koyunlar kelebekler böle birşeymi bekliyorsunuz. Beklerseniz sonra neden iskelet canlandı dersiniz tabi. Ejderhalar normal karşılanıyor artık koyunlara direk püskürtün ateşi hazır pişik et ohh mis al sana RPG.

Son olarak konuya uygun bir karikatür

Skyrim öyle çok da müthiş falan değil

Kalın sağlıcakla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 27 Haziran 2013; 15:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

Bu oyunu oynamak ve anlamak için ingilizcenin ileri seviyede olması lazım o da pek yok bende.Türkçe yama çıkaydı iyiydi

daha %60 da değillermi çıkmadı diye biliyorum ben yamayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

daha %60 da değillermi çıkmadı diye biliyorum ben yamayı

En son ben siteye baktığımda %100 olarak duyurmuşlardı diye hatırlıyorum. bi kontrol et istersen yanlışım varsa affola

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.