Şimdi Ara

Skyrim'mi, Follout'mu, LOL'mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunlardan birine başlamak istiyorum. The Elder Scrool V Skyrim ve Follout New Vegas arasında kaldım, ikisininde türkçe yaması varmış.

Sizce bunlardan birini mi alsam, yoksa online olarak lol'a mı başlasam lol'a geçen sene başlamıştım pek sarmamıştı.

• Skyrim'i hala oynamadıysan, daha fazla zaman kaybetmemelisin
  • Fallout: New Vegas ile başla çünkü Steam'deki fiyatı 20 TL civarı şu an. Skyrim ise şu an yüksek fiyatta, arada indirime giriyor, o dönemi yakalayıp çok ucuza alabilirsin.

İkisi de çok güzel oyunlardır, tavsiye ederim. LoL ise farklı kategoride, isminin bu iki oyunla aynı cümlede geçmesi bile garip.
  • Skyrim güzel oyun ama bana hitap etmiyor sanırım pek . Kötü demiyorum kesinlikle ama oynarken zevk alamıyorum
  • Skyrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar, biraz araştırıdım ve Skyrim aldım.

İlk başlarda aldığıma pişman olmuştum, aşırı derecede sıkıcı ve oynayışı kötü gelmişti. Assassin's Creed'de ki gibi akıcı ve güzel grafiklere sahip değil diyordum, o varken bu oyun niye bu kadar tutulmuş falan dedim.

Skyrim şehrine girdikten sonra ağzım açık kaldı resmen. On numara oyunmuş, her yönüyle. Hem grafikler harika, hem oynayış, hem akıcılık off diyorum bu zamana kadar neden oynamamışım
  • The Elder Scrolls Skyrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skyrim.
  • Videolarını izle, kendine en uygun olanı seç.
    Kendi yorumumu yapacak olursam, RPG oynayan biri değilim pek ama Skyrim'i satın aldım çevirisi çıkınca, ve o zamandan beri oynuyorum, tam 50 saat olmuş.
    Fallout New Vegas'ı da çevirisi çıktığı zaman satın almıştım, ancak pek sarmadı beni. Birkaç saat oynadım kaldı öyle. Sanırım kılıçlı, kalkanlı RPG'ler daha çok hoşuma gidiyor.
    LOL ise farklı kategoride bir oyun, ki ben o tarz oyunları pek sevmiyorum.
    Edit: Almışsın zaten. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qabRiéL -- 9 Şubat 2014; 14:50:03 >
  • skyrim fena değil ama çabuk sıkılabilirsin
  • Skyrim
  • skyrım'ı ingilizce oynuyorum ve anlamıyorum malesef,böyle hiç sarmadı beni ne görevleri anlayabiliyorum ne de oyunu güzel oynayabiliyorum.Hababam ölüyorum.Birazcık da karışık gibi geldi oyun bana büssürü bişiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Sağolun arkadaşlar, biraz araştırıdım ve Skyrim aldım.

İlk başlarda aldığıma pişman olmuştum, aşırı derecede sıkıcı ve oynayışı kötü gelmişti. Assassin's Creed'de ki gibi akıcı ve güzel grafiklere sahip değil diyordum, o varken bu oyun niye bu kadar tutulmuş falan dedim.

Skyrim şehrine girdikten sonra ağzım açık kaldı resmen. On numara oyunmuş, her yönüyle. Hem grafikler harika, hem oynayış, hem akıcılık off diyorum bu zamana kadar neden oynamamışım

Skyrim iyidir , iyi ki almışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

skyrım'ı ingilizce oynuyorum ve anlamıyorum malesef,böyle hiç sarmadı beni ne görevleri anlayabiliyorum ne de oyunu güzel oynayabiliyorum.Hababam ölüyorum.Birazcık da karışık gibi geldi oyun bana büssürü bişiler var.

Oyunun Türkçe yaması var, kur ve anlayarak oynamanın keyfine var
  • skyrim son neslin en iyi oyunu seçiildi bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

skyrım'ı ingilizce oynuyorum ve anlamıyorum malesef,böyle hiç sarmadı beni ne görevleri anlayabiliyorum ne de oyunu güzel oynayabiliyorum.Hababam ölüyorum.Birazcık da karışık gibi geldi oyun bana büssürü bişiler var.

malesef ps3 hocam :D Görevleri gene yapıyorum bir şekilde ama büssürü itemler,yetenekler falan çok zor geldi bana.Bide ilk rpg deneyimim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

malesef ps3 hocam :D Görevleri gene yapıyorum bir şekilde ama büssürü itemler,yetenekler falan çok zor geldi bana.Bide ilk rpg deneyimim.

Benimki Türkçe olduğu halde zar zor anlıyorum, senin işin zor dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

skyrim son neslin en iyi oyunu seçiildi bilginize

+1 diyecek birşey yok
  • Bmw mi?Armut mu?Sony mi?

Sorun buna benziyor.
  • Lol,follout
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.