Şimdi Ara

Skyrim fps mi tps mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizin tercihiniz ne? Ben normalde tps savaşırken fps kullanıyorum siz?

• Ben gezme anlarında TPS kamera kullanıyorum. Özellikle açık alanlarda gezerken karakterimi görmem çok hoşuma gidiyor. Zindan ve kapalı mekanlarda ise FPS açısı şart. hem etrafa daha iyi hakim oluyorsun hem de dar alanlarda FPS açısı daha stabil bir oynanış sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt

Ben gezme anlarında TPS kamera kullanıyorum. Özellikle açık alanlarda gezerken karakterimi görmem çok hoşuma gidiyor. Zindan ve kapalı mekanlarda ise FPS açısı şart. hem etrafa daha iyi hakim oluyorsun hem de dar alanlarda FPS açısı daha stabil bir oynanış sunuyor.

Bende öyle yapıyorum
  • Daha çok TPS kullanıyorum.
  • Zindanların dışında TPS kamera kullanıyorum ki çevredeki harika manzaraları kaçırmayayım Zindanlarda ise FPS kullanıyorum dövüş hissini daha iyi veriyor.
  • FPS'de bana FOV çok az geldi. Bide üstüne silahında ekranın yarısını kaplaması çok kötü oluyor bence.
  • Bende favorilere helmeti ekledim savaşmadığım zamanlarda TPS ekranına geçip çıkarıyorum helmeti. O kadar uğraştım adamımın yüzünü yapmaya hem kafasını göriyim hemde adam bi nefes alsın diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Fps-Tps oyunu önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Skyrim mi diablo 3 mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ellerimde büyüler olduğu için TPS açıda iyi nişan falan alamıyorum. Ama görev yerlerine vs giderken TPS. Diğer durumlarda FPS.
  • tpsde savaşamıyorum o yüzden tsp gezerken.fps döwüş esnasında
  • Beya cahilim bu konularda, fps ve tps nedir beyler? Bu arada oyunu şu an kuruyorum. Türkçe yaması var mı ? İyi derecede ingilizce şart mı ? Karekteri nasıl seçim yapılandırayım ?

Teşekkürler.
  • Savaşırken FPS, gezerken TPS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Beya cahilim bu konularda, fps ve tps nedir beyler? Bu arada oyunu şu an kuruyorum. Türkçe yaması var mı ? İyi derecede ingilizce şart mı ? Karekteri nasıl seçim yapılandırayım ?

Teşekkürler.

Arkadaşım FPS : First Person Shooter yani karakterin gözünden oynama şekli (Call of Duty, Crysis gibi oyunlarda olduğu gibi) TPS ise : Third Person Shooter yani 3üncül kameradan oynama (Grand Theft Auto serisi gibi) Skyrimde ikiside mevcut oyun açılınca anlarsın. Ve oyunun türkçe yaması yok ve yapılması yıllar sürer. Çok fazla yazı var. Ama mükemmel bi ingilizce şart değil orta derece ingilizce ve konu adına biraz araştırmayla oyundaki hikayeyi anlarsın. Karakter seçimi ise ne tarz sevdiğine bağlı örneğin ben Human warrior sevdiğim için Nord ırkını seçtim ve iki elimde de One-Handed la Spartacus gibi ilerliyorum

• fps mi tps mi diye okuyunca güzelim rpg yi ne hale getirdiler dedim girince anlasıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

fps mi tps mi diye okuyunca güzelim rpg yi ne hale getirdiler dedim girince anlasıldı

• quote:

Ben gezme anlarında TPS kamera kullanıyorum. Özellikle açık alanlarda gezerken karakterimi görmem çok hoşuma gidiyor. Zindan ve kapalı mekanlarda ise FPS açısı şart. hem etrafa daha iyi hakim oluyorsun hem de dar alanlarda FPS açısı daha stabil bir oynanış sunuyor.

Aynen katılıyorum . aynısını yazacaktım taki senin yorumunu görene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt.onl

Bende favorilere helmeti ekledim savaşmadığım zamanlarda TPS ekranına geçip çıkarıyorum helmeti. O kadar uğraştım adamımın yüzünü yapmaya hem kafasını göriyim hemde adam bi nefes alsın diye

Aynen arkadaşım bende öyle yapıyorum adamımı görmek çok hoşuma gidiyor
  • Ortama göre değişiyor,çoğunlukla tps olarak oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

quote:

Bende öyle yapıyorum

hem açık alanlarda etrafda ne olup bitiyor görmek açısından da iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Zindanların dışında TPS kamera kullanıyorum ki çevredeki harika manzaraları kaçırmayayım Zindanlarda ise FPS kullanıyorum dövüş hissini daha iyi veriyor.

Kesinlikle!
  • TPS GEZERKEN DAHA ETKİLİ ÇEVREYE HAKİM OLMA AÇISINDAN AMA OK KULLANIRKEN FPS AÇISI BENİ ÇOK CEZBEDİYOR BİDE ZİNDANLARDA İYİ OLUYOR...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.