|
Skype, 22 yılın ardından kapanıyor (2. sayfa)

-
-
El atıp batırmadıkları tek bir kült/isim yapmış platform/yazılım kalmadı. Net.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özal'ı MS öldürdü deseler inanacağım artık
-
Bu kararı verenler bir şirket nasıl yönetilir bilmeyen salaklardan ibaret. Mal mısınız siz ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buda gitti ha vay arkadaş
-
Teams aldı ve Skype kullanıcıları Teams'e yönlendiriliyor. Daha çok Apple kullanıcıları ve şirket çalışanlarının uygulamasıydı, bizde az kullanıldığına bakmayın özellikle abd'de uzaktan görüşmeli her işte Skype kullanılıyordu.
Teams daha gelişmişi olacak ama sanıyorum ki mevcut kapitalist düzende bu da her ay para ödemeli gibi bir şey olacaktır. İnternet aleminde attığınız her adımınızda haraç kesiliyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 2 Mart 2025; 15:26:58 > -
Skype'a geçtiler MSN'i bitirdiler, Microsoft teams ile de Skype'ı bitiriyorlar. Micorosft Teams isminden bile ilgi çekici bir uygulama olmaz. Ancak Discord'un alternatifleri mutlaka geliştirilmeli.
Skype'ı bitirmek yerine Discord benzeri bir yatırım yapsaydı özellikle oyuncu kitlesini çekebilirlerdi. Muhtemelen moderasyon sorunuyla uğraşmak istemiyorlar.
-
-
Microsoft kadar azılı yazılım katili yoktur. Ofis ve Windows hariç neye dokundularsa kurudu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir zamanlar Windows live messenger vardı o zamanlar efsaneydi görüntülü ve sesli görüşme yapabileceğimiz tek yerdi sonra skype ile birleşti insanlar uzaklaştı teams kaç kişi kullanıyor merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah MSN üzümlü kekim :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teams gibi uygulamalar çok ağır kalıyor bence telegram ve wp daha çok tercih edilmeye devam edicektir. nasıl bir dönem teamspeak'i olmayan oyuncu yokken şuan discord'u olmayan oyuncu yoksa değişimlerin önüne geçilmiyor
-
35 yaşında bir abiniz olarak "MSN KULLANANLARIN AHI VAR" diyebilirim.
MSN'i kapattıklarında Skype'ın tutmayacağı o kadar belliydi ki... Bu kadar direnmelerine bile şaşırdım.
Bakın hala iddia ediyorum... MSN bugünlere kadar yaşatılabilseydi şuanda WhatsApp/Telegram yerine herkes MSN kullanırdı telefonlarında.
-
Nokia örneği gibi Microsoft satın aldığı şirketleri daha da batırıyor.
-
office’i öğrenci hesabımla ücretsiz kullanıyordum. Onu da kaldırmışlar aç gözlüler. Öğrenci hesabıyla sadece online office kullanabiliyorsunuz.
gidip apple’ın ürünlerini denedim. Ne kadar sade ve işe yarar olduklarını keşfettim. Daha da MS ürünlerine bulaşmam kolay kolay…
yaa skype alma msn'in ahını. güzelim msn kapanıp da buna dönüşünce çok üzülmüştüm.
-
Millet marka imajı oluşturmak için çırpınır, bunlar varolan bilinen markaları siliyor. Skype'ı milyonlar biliyorken Microsoft teams'i km biliyor? Bir de bir sürü reklam yapacaksın insanlara bunu anlatmak için.
-
Hem windowsta hem linuxte Libre Office kullanıyorum. Tüm ihtiyaçları ücretsiz ve güncel bir şekilde karşılıyor pcde fazla yer kaplamadan. MS Office'e boşuna lisans ücretleri ödemeyin, öğrenci arkadaşlara tavsiye ederim.
zaten bir işe yaradığı yoktu. iyi olmuş.
-
Kapanmıyor ismi değişiyor teams oluyor.
Mayıs ayında skype bilgilerinizle teams uygulaması üzerinden giriş yapabilirsiniz. Mesajlar ve kişileriniz senkronize oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X