arkadaşlar bu kırmızı cizgileri nasıl asgariye indirebilrim.bi ayarı bi sırrı varmı.
dostum skynet açıldıgı zaman 'g' harfine bastıgın zaman ayarlar cıkacaktır yön tuşlarını kullanarak dosyaların uzerlerine gel '-' tuşu engeller '+' tuşu gelmesını devam ettırır bi bak kolay gelsin
Peki bu SKYNET teki ayaları (boyutları falan ayarladıktan sonra) hangi harfe basıp kaydediyoruduk? her açtığımda yeniden ayar yapmadan kullanmak istiyorumda...
valla memet skynet in öyle ayarları kaydedici bir tuşu varmı bende bilmiyorum ama araştırıyorum bilin arkadaslar varsa yardım ederler herhalde
Okiboy arkadaşım böyle bir şey vardı eminim ama bir süre kullanmayınca unuttum işte, bu arada oradaki renlerin ve yukarıdaki kısaltmalarında anlamlarının çoğunu biliyordum ama bir süre uzak kalınca hepsini unutmuşum....Bir internet sitesinden okumuştum.... Gerçi yukarıdaki "FS" düzgün inen ve tamamlanan dosya sayısını ve "KB" ise o andaki veri akışınının kaç kb olduğunu gösteriyor, hatırlarsam diğerlerinide yazarım zaten...
yaptıgınız ayarları ctrl+s ile kaydedebilirsiniz.
SN. myazgan arkadaşım, SKYNETTE ki yukarıdaki kısaltmaların anlamlarını biliyor musun?
o kırmızı çızgileri sistemini zorlamadan skyneti kullanırsan azaltabilirsin müzik dinleme gelen resilere bakma sadece monitörü kapat [ekr. koruyucuyu iptal et] illede resimlere bakacam diyorsan filegraber kullan
yok be hocam muzık dınlemek veya resımlere bakmak okadar sistemi yormaz gibi geliyor bana ama temp klasorune girdiginde işler değisiyo ozaman farklı (inmekte olan dosyalara bakarsan)
hdd yi meşgul etmesi yeterli bende ööle oluyor ben de filegarber kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme