Şimdi Ara

Skylark - 4 Kanal RC Helikopter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır bir RC Helikopter almak istiyordum. 3 kanallı bir tane alacaktım ancak Skylark'ın 4 kanallı bir ürünü var ve fiyatı da 50TL civarında. Bana çok ucuz geldi. Bu üründen kullanan var mı? Gerçekten 4 kanal performansı gösteriyor mu? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum...

Skylark - 4 Kanal RC Helikopter

• Bu Helikopteri 59 tl ye aldım ve çok memmnunum. fakat uzun süre kullanılmayınca pil ömrü biter . eğer yeni pil yada parça almak istiyorsanız bu helikopteri

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak-hobi/4-kanal-avatar-gyroscope-skylark-helikopter-49403932

bu siteden alın . parça gerektiği zaman kullanıcıyla mesajlaşarak istediğiniz parçayı ücretli olarak alıyorsunuz ben burdan aldım çok memmnunum. (üye olmanız şart)

ve bunu stoklara göre 3 çeşit rengi var turuncu mavi gri.
    MSİ Z87 G43 GAMİNG/ İ5 4670K 4.50 GHZ 1.270V/ ASUS GTX760 DirectCU II 2GB 256BİT/
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ DUAL/ CORSAİR 128GB 560MB/530MB & WD BLUE 1TB/
    CORSAİR 300R 6 ADET FAN VE KONTROLCÜ 80 Plus Bronze 600W/Thermaltake Frio Extreme/
    AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
    Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK RC hELİKOPTER picco z
    15 yıl önce açıldı
    RC 690 MOD stage 1
    17 yıl önce açıldı
    Başlangıç İçin RC Helikopter
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.