Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg
  • Bedava 14 gün premium diyorlar

http://www.skyforgeturkiye.com/konu/14-guen-bedava-premium.79/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCiT[35]

Bedava 14 gün premium diyorlar

0 key kalmış . Alabilen olmamış fake galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Fake değil, aynı tip kodu 2 gün önce fransız bi siteden aldık arkadaşla. Bu siteden de yedek account'a bi key aldım dursun diye

• Çok efsane bi oyun değil cidden. Oyunun kendini tekrarlamasını geçtim zaten dungeon based oyun. Hani şey sıkıntı hep aynı dungeonlar sıkıntı. Hepsi aynı tip hani aynı ortamın farklı dungeonıda değil. Hep aynı, aynı yaratıklar falan filan. Cok sıkıyor boğuyor böyle o olay. Mesela Vindictus'ta dungeon tabanlı ama, yaratıkları değişiyor, ortamı değişiyor. Bunda hep aynı. Bilmiyorum beni kesmedi, oyunda yok etrafta hüf
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Fake değil, aynı tip kodu 2 gün önce fransız bi siteden aldık arkadaşla. Bu siteden de yedek account'a bi key aldım dursun diye

Önceden foruma yazsaydında bizde faydalansaydık keşke

• premiumsuz oynanmaz ya ben birde gidip puanları crymancer atlasına verdim sınıf açmak için ana yolları gözden kaçırdım slayer açmak için puan kasıyorum ama zindanlar az veriyor şu classla oynarsan 2x alırsın falan diyor o classta bende yok premium varsa 2x varmış gibi ödül veriyor premiumsuz bu oyun oynanmaz premiumda çok pahalı değil aylık 25 tl falan galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

premiumsuz oynanmaz ya ben birde gidip puanları crymancer atlasına verdim sınıf açmak için ana yolları gözden kaçırdım slayer açmak için puan kasıyorum ama zindanlar az veriyor şu classla oynarsan 2x alırsın falan diyor o classta bende yok premium varsa 2x varmış gibi ödül veriyor premiumsuz bu oyun oynanmaz premiumda çok pahalı değil aylık 25 tl falan galiba.

Dostum class sende yoksa seçtiğin halde sadece o zindanlık full skilleri açık classı veriyor zaten sana. Zaten başta kırmızı/yeşil/mavi taşlarla path of cryomancera gidiyorsun onu açtıkdan sonra cryomancera özel taşlar geliyor onlarla devam ediyorsun kırmızı/yeşil/mavi taşlarlada yeni classlar açıyorsun yani atlas 2 ye bölünüyor. Sırf yazmak için yazmayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

premiumsuz oynanmaz ya ben birde gidip puanları crymancer atlasına verdim sınıf açmak için ana yolları gözden kaçırdım slayer açmak için puan kasıyorum ama zindanlar az veriyor şu classla oynarsan 2x alırsın falan diyor o classta bende yok premium varsa 2x varmış gibi ödül veriyor premiumsuz bu oyun oynanmaz premiumda çok pahalı değil aylık 25 tl falan galiba.

"Şu classla oynarsan 2x alırsın" tam olarak şöyle işliyor; dungeon size tek seferlik farklı bir classla oynama imkanı veriyor, eğer verdiği imkanı değerlendirirseniz o dungeondan 2x veya 3x alıyorsunuz(o anki eventa göre). Ya siz olayı kavrayamadınız ya da sırf oyunu beğenmediğiniz için insanları uzaklaştırmak için sallıyorsunuz, insanları soğutmaya çalışıyorsunuz. İki türlü de kötü bir yorum olmuş, bilmediği şeyler hakkında bilgi sahibiymiş gibi konuşan insanlara ne denir, bilemiyorum... Premium konusunda bi nebze haklısınız ama abarttığınız kadar da değil. Premiumla 2 günde spark limiti bitirilebiliyorsa premiumsuz 3-4 günde bitirilebiliyor, tamamen size kalmış. İnsanımız eleştri yapma konusunda bile aciz. Gördükçe üzülüyorum...

• @Stannis Baratheon

O classı verdiğini bilmiyordum.Ben bilmiyormuşum demekki.Ben crymoncerin atlasına verdim baya sonra ana atlasa geçtim keşke en baştan ana atlastan gitseydim slayeri açmıştım.

@Eren Erener
    Kazandığımız şeylerin limiti olduğunuda bilmiyordum.Eğer o kazanılan taşların yeşil mavi falan limiti yoksa yine premium gerekli spark hangisi hatırlamıyorum.Ben premiumsuz oynamam şimdi taşınma olayım var o geçsin premium alıp oynarım boşa oynuyormuş hissine kapılıyorum.

Bu arada llaflara dikkat edin.Ben kimsenin şahsına bir şey demedim.Benim yanlış bilmem veya buraya gelip oyunu kötülemem bile sizin bana böyle şeyler hakkınızı vermez.Adam olun klavye delikanlılığı yapmayın.Oyunda hakkında bilgi edinmedim hata bende.Yukarıda yazdığım gibi premium pahalı değil oyunda tek para verilecek şey buysa gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Temmuz 2015; 5:54:43 >
  • You're an ultimate warrior, on a quest to saaaaave the world. But suddenly, something happened! Ohhhh myyyy ggggooodddd!!!!

Now it's up to you to save the worrrrlldddd!!!

Go kill these mobs and report back to me to get your exp n shit.
    5 hours later of killing mobs and reporting back to dipshit

Looks you're ready to kill even bigger and badder mobs, with even more health!
    They have so much fucking health, you'll be doing same animations all day long.
    Another 5 hours of killing mobs and reporting back to mr dipshit

Nice job! :D Looks like your a quarter way of saving the world! I have no more quests for you, so I've appointed you to another person to do quests n stuff.

"FUCK YOU!"

diye özetlemiş arkadaş. oyun kısaca böyle GRIND GRIND GRIND GRIND GRIND. Tuş ezmekten hoşlananlar için birebir.
  • Arkadaşlar başlamayı düşünüyorum da... Premiumsuz bir şeyler yapabilir miyiz ? Hani en iyi olmak için para harcamk zorunda mıyız ?
  • hahaha, kesinlikle öyle.iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Arkadaşlar başlamayı düşünüyorum da... Premiumsuz bir şeyler yapabilir miyiz ? Hani en iyi olmak için para harcamk zorunda mıyız ?

Oyun Play to Win yani vaktin varsa oyna eğer vaktin kısıtlıysa hiç uğraşma. Premium sadece (örnek veriyorum) 3 saatte yapcağın şeyi 2 saatte yaptırıyor pek bişe farketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Arkadaşlar başlamayı düşünüyorum da... Premiumsuz bir şeyler yapabilir miyiz ? Hani en iyi olmak için para harcamk zorunda mıyız ?

Oyun Play to Win yani vaktin varsa oyna eğer vaktin kısıtlıysa hiç uğraşma. Premium sadece (örnek veriyorum) 3 saatte yapcağın şeyi 2 saatte yaptırıyor pek bişe farketmiyor.

Günde ortalama 4 saat diyelim ? Çok güzel bir açıklama getirdin bunun içinde teşekkür ederim =) Pay to Win herşeyi izah etti aslında. Ama 4 saat yeterli mi diye sormak istedim sadece =)
  • Çok sıkıcı ve saçma bir oyun,umutluydum fakat MMORPG yokluğunda bile çekilmez.Sözde tanrı olduğumuz oyunda haftada 15 dakika tanrı olabiliyoruz, sırf değişiklik olsun diye konulan class sistemimi ve tekrar eden hatta birbirinin aynısı olan görevleri katmıyorum.Vakit israfından başka bir şey değil.
  • Aumar kullanıcısına yanıt
    yeterli bence spark olayı gittikçe kolaylaşıyor zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Günde ortalama 4 saat diyelim ? Çok güzel bir açıklama getirdin bunun içinde teşekkür ederim =) Pay to Win herşeyi izah etti aslında. Ama 4 saat yeterli mi diye sormak istedim sadece =)

Arkadaş play to win demiş yalnız

Arkadaşlar grind diye yakınıyorsunuz, bir yerde haklısınız da, farklı olan tek bir oyun söyleyebilir misiniz? Şu şu görevleri yap dön başka birinden görev al sonra başka görev yap tarzı olmayan tek bir mmo söyleyin biz de bırakalım o oyunu oynayalım... Herkesin aşık olduğu WoW bile quest grindlemek, instance grindemek üzerine kurulu. Ha bir de battlegroundlar var, bir de yeni sistemde garrison var. Elder scrolls onlineda görevden başka yapabileceğiniz hiç bir şey yok zaten, gw2 de pvp ve harita görevleri dışında hiç bir şey yok. Aion deseniz o da görev ve mob grindlemekten öteye gitmiyor, bir de coin falan grindleyip item diziyorsunuz. Başka ne kaldı revaçta olan? Tera hakkında yorum yapamicam çok uzun süre oynamadım.

Defalarca söyledim, bu oyunu diğerlerinden farklı kılan bir çok öğe var, en çok hoşuma gideni de oyunun keyfini çıkarmak için end game content'i beklemenize gerek yok. 2k civarı olduktan sonra pvpnizi de yapabiliyorsunuz, ne bileyim dungeon olsun, order olsun(garrison gibi bir şey) her şeyi yapabiliyorsunuz. Oyundaki misyonunuz oyunun limitine dayanmaksa, en son prestige'e ulaşıp egonuzu tatmin etmekse bu oyun size göre değil zaten... Gerçek RPG öğeleri arıyorsanız yine aynı şekilde size göre bi oyun değil. Çünkü oyun RPG'den çok Hack&Slash gibi ya da ne bileyim Aksiyon oyunları gibi. İlerde belki daha çok rpg öğeleri katarlar...

• Aa evet farkettim eksik yazmışım :D Play to Win düşünerek öyle yazmışım pardon... bu arada Knight karateri çok hoşuma gitti videolarda falan gördümde. Ne kadar sürede açarım o karakteri ?
  • quote:

Aa evet farkettim eksik yazmışım :D Play to Win düşünerek öyle yazmışım pardon... bu arada Knight karateri çok hoşuma gitti videolarda falan gördümde. Ne kadar sürede açarım o karakteri ?

Muhtemelen sparkları düzgün harcarsanız 3 haftada açarsınız...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.