Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu spark neyin sparkı acaba bilen varmı? Açamadım bi türlü araştırdım bi bilgide yok internette?
     SkyForge yeni Sci-fi mmorpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Tek karakter üzerinden tüm classlar oynanıyor her şey yapılıyor o yüzden gerek yok haklısın ama ilk başta sinematikleri geçmiştim hemen oynanışa bakayım diye.Youtube den baktım videolarına zaten ingilizcem yok ama ara videolarda dövüş sahneleri fena olmamış.1-2 dungeon yaptım öyle ilerliyorum şöyle yap diyebilceğin bir şey varmı?

Yeni hesap açmak cok zor değil qnq, tabi para vs hepsi çöpe gidecek. Onun haricinde bildiğim kadarı ile karakter silip yeniden acmak gibi birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Arkadaşlar bu spark neyin sparkı acaba bilen varmı? Açamadım bi türlü araştırdım bi bilgide yok internette?
     SkyForge yeni Sci-fi mmorpg

Bildiğim kadarıyla 35k prestigeden sonra kazanılabiliyor o pembe nodeları açmak için gerekli olan spark.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Archeri açtım tam bir hayal kırıklıgı sıfır damage üzdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Archeri açtım tam bir hayal kırıklıgı sıfır damage üzdü

Ben de ilk açtığımda böyle düşünmüştüm fakat işe yarar skilleri ve kullanma biçimlerini çözünce fikrim değişti En yüksek dmg sanırım şuanda kineticte, kineticten sonra muhtemelen en yüksek dmg archerdadır, bence hemen pes etmeyin, classı öğrenmeye çalışın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

quote:

Ben de ilk açtığımda böyle düşünmüştüm fakat işe yarar skilleri ve kullanma biçimlerini çözünce fikrim değişti En yüksek dmg sanırım şuanda kineticte, kineticten sonra muhtemelen en yüksek dmg archerdadır, bence hemen pes etmeyin, classı öğrenmeye çalışın...

Dostum edition paket varya 50dolar onu almazsak ne kaybederiz ?

• Hiç bir şey kaybetmezsin, oyuna başlar başlamaz bi support bi tank classım açık olsun, argentım olsun premium alırım veya orderı hızlı hızlı geliştiririm, kostüm de güzelmiş, bir de bineğim olsun diyorsanız alabilirsiniz Şahsen collectors edition değil de, founder's pack wrath of the god's edition almadığıma pişmanım. Classtan ziyade premium + argent + binek için istiyorum lakin şuanda bulabilmek mümkün değil :D Almazsanız bir şey kaybetmezsiniz, fiyatı gözden çıkarabiliyorsanız, verdiğim fiyat karşılığı aldığım şeylerden tatmin olurum diyorsanız alabilirsiniz ama ben şahsen collector's editiona o kadar para vermem...
  • quote:

quote:

Atlasınız nasıl SS lerle desteklersiniz çok iyi olur. Benim prestij daha 3.5k erken olabilir ama alan skill i çok yok ve damage olmadığı için lightbringerla tek attığım canavarları çok zor öldürüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Atlasınız nasıl SS lerle desteklersiniz çok iyi olur. Benim prestij daha 3.5k erken olabilir ama alan skill i çok yok ve damage olmadığı için lightbringerla tek attığım canavarları çok zor öldürüyorum.

Ben de henüz çok ilerletemedim archerın atlasını, aoe olarak dmg'ı burst olarak değil dot olarak verdiğinden ötürü bi dungeonda addları tek skill vurur vurmaz indirmeniz pek mümkün olmuyor fakat talentlardan "Easy Target"i açarsanız alan skillini vurup mobları yaktıktan sonra etkinin geçmesine 1-2 saniye kala piercing shot atarsanız çok rahat bir şekilde temizleyebiliyorsunuz, bu sırada mobların size yaklaşmaması için Electric Barrier skillini kullanabilirsiniz... Bunları yaparak bile bi cyromancer kadar aoe dmg veremiyorsunuz, zaten archer genel olarak tek hedef odaklı bi class... Boss fightlarda en yüksek dps ya berserker ya kinetic ya da archerdadır diye tahmin ediyorum...

• Ben slayeri baya sevdim özellikle görünmezken süper damage vuruyor ama ilk açtığınızda skill olmadığı için her class çok zor
  • oyunda main healer class olmaması beni derinden yaraladı :(
  • 630m'li laptopla oynuyorum en düşük ayara aldım oyun knight'a döndü :D

laptopta oynayıp iyi performans alan var mı? Yeni laptop alıcam onun için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

630m'li laptopla oynuyorum en düşük ayara aldım oyun knight'a döndü :D

laptopta oynayıp iyi performans alan var mı? Yeni laptop alıcam onun için soruyorum.

Kız arkadaşımda Lenovo y510p sli var, tera gibi oyunları en yüksek detaylarda 60 fps ile oynatıyor, lakin fiyat olarak makul gelir mi bilmem... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

630m'li laptopla oynuyorum en düşük ayara aldım oyun knight'a döndü :D

860m kullanıyorum maximum ayalarlarda 30-35 fps aralığında gidip geliyor.
  • O fiyat beni aşar :D

860m'li modellere bi bakayım cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

oyunda main healer class olmaması beni derinden yaraladı :(

Alchemist var 4 tane heal 1-2 tanede kalkan skill i var.
  • aynen benimde takıldığım bu diğer klasslar ne zaman açılıyor yada neye göre açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

aynen benimde takıldığım bu diğer klasslar ne zaman açılıyor yada neye göre açılıyor

Ascension Atlas'dan ilk 3 classtan birinin yolunu (path of the cyromancer-paladin-lightbinder)açıp büyük atlasa(asıl atlasa) geçince spark harcayarak açabiliyorsunuz.
  • Belirli bi yol katettim yeni class açma konusunda fakat açan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim, ortalama ne kadar zaman aldı açmanız ve hangi sınıf?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

Belirli bi yol katettim yeni class açma konusunda fakat açan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim, ortalama ne kadar zaman aldı açmanız ve hangi sınıf?

2 haftada necromancer + archer açtım...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.