Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
3
Favori
18.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam boşver yabancılarla oynamak en iyisi nerde bi türk guildi varsa kavga dövüş olup bozuluyor
  • Arkadaşlar 3-5 sorum olucak birincisi kredi limiti.

    Kredi limitimiz tükendiği zaman ne holy text kazanabiliyoruz ne ether core ne de kredi.

    Peki ben parayı neyden kasıcam. 1 Haftalık limiti 1 günde bitirdim ve premium dahi değilim. Premium olsam demek ki 5 saatte bitiricem ve 1 hafta beklemem gerekicek gerçi değişen bir şey yok şimdi de 6 gün boşuna bekliycem.

    Bunun başka bir yolu yok mu, onun yerine supplies geliyo ammo geliyor fakat onlarda satılmıyor ve işime de yaramıyor açıkçası.

    Ek olarak bu gelen yüzükler 1 olsa da 1000 olsa da sattığın stones fiyatı +1 ya da +2 olarak geliyor e bunlardan da para kasılmıyor. Ben nasıl limite takıldıktan sonra kasabilirim, birisi bana bunu açıklayabilir mi cidden çok sinir oldum.
  • oyun bu kadar eksi eleştiriyi pek hakketmiyor 5 gündür ara ara oynuyorum başlardaki hep aynı yerde patinaj yapma değişince (ekrandaki uyarıları yerine getirdikçe) gerçekten oyun hoşuma gitmeye başladı, online oyuncu sayısı gırla paladin çok hoş. elde kalkan savaşma orjinal de 5 sene 2 senede private server wow da tank olarak oynamış biri için olmassa olmaz tank paladin. 9 set 4 lü yüzük takma olayını hiç görmemiştim. oyun ilerledikçe bu set sayısıda artıyormu?, henüz amulet takma yerleri kilitli. başlarda hep yüzükleri enchant etmiştim ben sanıyodumki 4 tane yüzük takılacak bunlar item düştükçe upgrade edilecek... bide baktım düşen yüzüklerde set 1,2.3.4.5.6...yazıyormuş topladığın kredilerle .... larla karakterini upgrade edebilmek süper olmuş, binek çeşitleride çok güzel,
    herkese iyi oyunlar

    not: unutmuşum itemlerin repair (tamir) olayı varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 19 Ağustos 2016; 1:31:14 >




  • Oyunu üç hafta oynadım ve 250 TL founder packlere para verdim. Oynamanızı TAvsiye etmiyorum uzun uzun yazmayacağım. Ha vaktim bol ben haftalarca vaktimi çöpe atarım derseniz o başka. Oyun gerçekten P2W ve bir sınırı yok. Kasıyorsunuz kasıyorsunuz bitmiyor zaten öyle çokta bir zevki yok belirli bri aşamadan sonra. Yinede siz bilirsiniz...
  • Che-Guevara kullanıcısına yanıt
    Amulet takma bir kristal var onunla açıyorsun moblardan düşüyor ether crystal mi neydi adı tamir yok diğerlerini unutdum
  • Funeralbaris kullanıcısına yanıt
    Geç oldu ama cretid icin hic bir care yok malasef oyunu tikiyor bu ozelik ama sparklar icin cumartesi gunleri limit bonus geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paladin tank kasıyorum oyunun türkçe guidesi varmı? varsa paylaşım plz.

    4 gün önce oyuna baya bi kızdım kafayı sıyıracaktım :) profiance 92 ye takılıp kaldı bir dünya item var (100-350 profience isteyen) takamadım. bir sürü yeri tekrar tekrar farmladım item düşmüyor ben sanıyordumki item takınca profience artıyor... meğer ascension atlas diye bir kısımda aynen paladin kısmında yaptığıma benzer spark karşılığı işlem yapmak gerekiyormuş işlem yapınca daha çok stamina ve strenght seçimi yaptım şuan profience 450 oldu. paladin tank için (stamina, strenght, might, valor, lucky, spirit) öncelik siz ne önerirsiniz?

    yüzüklerin seçiminde ben hep strenght ve staminaya önem veriyorum diğer yüzükleri enchant ediyorum bu doğrumu?,

    rank booster olayı var kalkanı 10 rank, kılınca 8 rank ringleride 6 rank e boosterledim. para kastıkça tank için önceliğim ne olmalı?

    yanlışlıkla satınmı aldım yoksa görevdenmi geldi bilemiyorum 14k kadar argents taşım var bunları paraya dönüşteyimmi? yoksa ileri lwl lerde bu taşlar başka işe yarıyormu?

    görev yapma yerlerinden lootladığımız rare kristaller var bunlar ne işe yarıyor? lootlamaya devammı? yoksa bu yapılan faydasız bir işmi bu lotlanan taşlar nerde istifleniyor onuda çok aradım ama bulamadım

    paladin tank kasanlar dan son isteğimde, talent nasıl olmalı hangi skillere önem vermeliyim?

    herkese iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 26 Ağustos 2016; 4:39:25 >




  • Bilen de yazmış bilmeyen de. Ben anlatayım bari.

    Oyunu 1 yıldır oynuyorum. 530.000 prestiji geçtim

    Oyunda 13 klas var. Hepsini ücretsiz açtım. Tüm klaslarımın skillerini maxladım. Temelde 3 sınıf oynuyorum.

    Tankım: Paladin
    Dps: Archer
    Destek: Lightbinder

    Bunların dışında gerektiğinde alchemist de ihtiyaç olduğunda oynarım.

    Oyunla ilgili fikir verelim:

    Grafik: oyundaki grafikler çok kaliteli. En son bir patch geldikten sonra özellikle de ağaçların tasarımı çok daha iyi oldu. Zemin kaplamaları olarak en iyi online oyun denebilir.

    Skiller efektleri: Oyunun tüm klaslarının skil hareket ve efektleri çok güzel. Bazı skillerin yapılış tarzını sevmiyorum gerçi. Daha önce skillerin efektleri ile ilgili güzel bir patch geldi ve daha güzel oldu.

    Dinamikler: Oyunda çoğu oyunda göremeyeceğiz dinamikler var. Darbe vurduğunda ekran sallanması her oyunda var artık. Bu oyunda başlangıçta yoktu sonra geldi. Darbe vuruduğunda bulanıklık efekti çok güzel olmuş. Özellikle archer gibi uzun menzillilerde çok keyifli bir efekt. Oyunda darbe yediğinizde ekran kırmızı olur. Öldüğünde grileşir. Bunun dışında da buff ve debufflar genelde üzerinde gösterilmez. Canınızın üstünde falan gözükür.

    Arayüz: Oyunun arayüzü çok sade. Gereksiz kalabalık yok. Chat, harita, skiller ve canınız ve sol üstte menüler var. Ekran sade ve boş olduğu için rahat oynayabilirsiniz. Arayüzü çok iyi tasarlansa da oyunu kasıyor. Zira oyunun arka sisteminde bir tarayıcı çalışıyor ve oradan online olarak oyundan çıkmadan oyunun forumuna falan girebiliyorsunuz bu sebeple kasıyor bu sistem. Bir ara bir bug oluşuyordu. Dungeona girerken arayüz gözükmezdi. Oyunun fpssi ve görüntüsü çok iyi oluyordu. O sebeğle arayüzün biraz hafifletilmesi gerekir diye düşünüyorum.

    Optimizasyon: Oyun yeterli bir pcniz olsa da kasar. Zaman zaman oyundan çıkıp girerseniz fpsniz düzelir. Oyunun en büyük eksiği optimizasyonu. Bununla ilgil ibir patch gelse fena olmaz. Oyunda distortion bölümlerine girdiğinizde fps ve grafik tavana vurur ve dehşet keyif alırsınız. Burada optimizasyon çok iyi. Ama diğer yerlerde zaman zaman oyundan çıkıp girmeniz gerekir. Ortalama 2 saat oynayıp 1 kere relog yapsanız sıkıntı olmaz.

    Karakter özelleştirme:

    Skil ve talent: Karakterlenizin skillerini kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Fakat her slota konacak skiller bellidir. Oradan seçim yapacaksınız. Kafama göre en iyi skilleri koyayım diye bir şey yok. Bazen en iyi skilden ancak 1 tanesini kullanma hakkınız oluyor. Skillerin kenarında talent ekranı var. Oyunda temelde 8 talent kullanabilirsiniz. Victor medal ile talent sayısını 10'a çıkarırsınız. Böylece skillerinize özellik ekleyen 10 talent kullanma hakkınız olur.

    Chapeller: Oyunda chapel denen bölümler var. Tapınakta kendinize takipçi kasacaksınız ve o takipçiler sayesinde yeni tapınaklarınız olacak. Başlangıçta 8 adet chapel kullanma hakkınız var. Victor medal ile 4 tane daha chapel kullanma hakkınız olur. Böylece 12 chapeliniz olur. Chappellerin son seviyesi turuncu renktir. Daha güçlü chapel bulunmaz. Chapelleri arttıkmak çeşitli taşlar var. Dungeonlardan alıyorsunuz. Kolaydır chapeller. Chapellerden çok güzel statlar alırsınız. Mesela range damage chapelini alarak range damagenizi arttırırsınız. Oynayacağınız klasa göre chapel açacaksınız. Bir klastan diğer klasa geçince chapeliniz de ona uygun değişir. 2 de bir chapel değiştirmeniz gerekmez.

    İtemler: Oyunda 4 adet yüzük, 1 ana silah, 1 yardımcı silah, 4 amolet, 2 tropy olmak üzere 12 item mevcuttur. Oynadığınız klasa göre yüzük seçmelisiniz. Mesela knight oyanayacaksanız str spritr yüzüğü takmalısınız. Hangi klasın hangi yüzüğü istediği bellidir. Oyundayken P ye basın sağ taraftan statlara bakın. Orada hangi statın ne yanında yıldız varsa, o klasta ona uygun yüzük ve chapel takmalısınız. Fakat bazen farklı build yapanlar da olur. Oyunda her klasın tek tip ana ve yardımcı silahi yoktur. Her klasın 3 farklı özellikte silahı vardır. Oynadığınız skillere ve talente göre karakterin silahını değiştirebilirsiniz. Mesela lightbinder da yardımcı silahta ben shieldin damage abrosubunu %80 yapan silah kullanıyorum. Başkası ise barrierin süresini uzatanı kullanıyor. Tercih meselesi. Amoletler hep hpnizi arttırır hem de skillerin etkisini güçlendirir. Her itemin turuncusu en iyidir. Yüzükler için bir de turuncu yüzükler var. Legendary yüzük denir. Oynadığınız klasa göre yüzük alabilirsiniz. Bunun için isa gibi dungeonlarda 150 puan kasmanız gerekir. Troopyler hangi düşmana karşı oynuyorsanız ona göre özellik ekler size. Mesela battle trop pvp içindir. Reaper tropy, reaper moblarına karşı etkilidir. Gireceğiniz dungeona göre troop takmalısınız. Genelde herkesin çantasında troopy olur. İstemeseniz de moblardan düşer zaten :)

    İtemleri boostlayabilirsiniz. Yüzükler, ana silah ve yardımcı silahın boostları vardır. Bu boostları da marketten victor medal ile alırsınız.

    Semboller: başlangıçta 3 adet sembolünüz olur. 3 adet sembol kullanırsınız. oyunda bir klasın skillerini maxlarsanız 2 sembolünüz daha olur. 13 klastan 26 sembol gelir. Ayrıca divine atlasta açılan diğer atlaslardan da 2şer tane sembol gelir. Defansif, atak ve support sembolleri mevcuttur. Oynadığınız klasa göre sembolleri resetleyip değiştirebilirsiniz.


    victor medal:
    Çok pahalıdır. Oyundaki para ile hiç bir zaman victor medal almayın. Gerçek para ile de almayın. Oyunda sık sık event yapılır ve ortalama 2 hafta sürer. Bu eventlere 9 tuşuna basarak ulaşabilirsiniz. Bu eventlerde genelde 900 puana kadar 20k victor medal ödülü vardır. Oyunda güçlenmek istiyorsanız event döneminde bu victorları kesinlikle almalısınız. Benim şuan 18k victora ihtiyacım var. Onu da alırsam victorluk bir işim kalmıyor.

    Dungeonlar: oyun tarihinin en iyi dungeon sistemi bu oyundadır. Bİr dünya dungeon var. Her dungeonun kendine ait bir invasion ırkı var. Örneğin saibana giderseniz her zaman mechanoidlerle kapışırsınız. Bu sebeple oraya girerken mekanoid troopysi takarız. Her dungeonun kendine ait zorluk seviyesi var. Prestijinize göre zorluk seçip girin. Her dungeon sonunda ödül alırsınız. Dungeonlar 3 kişilik, 5 kişilik ve 10 kişilik olarak değişir.

    İnvasion: İstila. Oyunda uzaylı ırkları var. 2 haftada bir uzaylılar istila eder. Her zaman dünyada invasion bulunur. Şuan mesela, mechanoid ve ocenoid (balık) istilası var. Bu sebeple genelde bu 2 ırkın bulunduğu dungeonlara gireriz.

    Avatar: İstilaya gelen ırkların lideri bulunur. Buna avatar denir. Her ırkın avatarı farklıdır. Gerçek ve training avatar bulunur. Trainingde kesmeyi öğrenirsiniz sonra gerçeği kesmeye gidersiniz. Tabii gerçeği çok daha güçlüdür. Avatarların gücü en son gün azalır. İstilanın son günü avatar kesmek en kolayıdır. Avatar kesince size bir kitap var. Bu kitapla divine atlasta yer alan diğer atlasları açarsınız.

    Kitapla açabileceğiniz atlaslar:

    God of defence - Tanklar için atlas
    God of hunt - Dps için atlas
    God of war - PVP için atlas
    God of authory - Support klas için atlas

    Bunların dışında item craftlayacağınız god of knowladge ve dungeonlarda hızlı kasmanızı sağlayan god of travel gibi atlaslar da mevcut. Bunları da knowladge puanıyla açarsınız. Bu puanı da takipçileriniz görevden size verir.

    İlk hangi atlası açacağım?

    İlk önce god of travles açın. Oyunda daha az faith harcamanızı ve dungeonları daha hızlı bitirmenizi sağlar. Kitapla değil knowladgeler ile açacaksınız.

    Her atlasta tüm klasları etkileyen şeyler de var. Mesela defence atlasında %40 hp özelliği var. Bunu açtığınızda dps de support da bundan faydalanır. Sadece özgü değildir. Bu sebeple tüm atlasları açmalısınız. Ben tank oynuyorum banane support atlasından diye bir şey yok.

    Operation:

    Oyunda hergün operation var. Zaten oyuna bunun için giriyoruz biraz da. Günlük operationunuz yapıp kalan vaktinizi pvpde geçirebilirsiniz. Operasyon yaptığınızda spark kazanırsınız ve invasion atlası upgrade edersiniz.

    PVP: oyunda pvp konusunda dengelidir. 3vs3 pvpsi %100 dengelidir. Yüzükler semboller ve chapeller kullanılamaz. Talentler 10dan 8e düşer falan. en düşük prestij de en yüksek prestij de burada eşittir. Keyiflidir buranın pvpsi. 10vs10 lar ise sizin gücünüze bağlıdır. Oyunda çeşitli pvp modları var. Bayrak çalma, bölge kontrol, herkes tek falan. oyuna dota tarzı pvp de gelecek. Şuan rusyada oynuyorlar.

    Haftalık limitler:

    Para - haftalık para limiti bulunur. Bu parayı idareli kullanın. Event varsa, victor medal için paranızı evente harcayın.

    Spark - skill açmak ve assencion atlas yükseltmek için limitler var. Böylece herkes parayı basıp ciddi fark açmaz.

    Para ile tabiki daha güçlü olabilirsiniz. Oyunda bir çok şey para ile upgrade edilir. Ama bunların da limiti var. Fakat şuan ben oyuna para bassam prestijim 1 milyonu geçer :) Para ciddi fark yaratır. Ama 3 vs 3 herkes eşittir.

    Oyun daha açık betada ve 1 yıllık. Buna rağmen çok iyi ilerliyor.




  • KAROL_TR K kullanıcısına yanıt
    bende geri dönmeyi düşünüyorum türk guildi yada girdiğin yabancı guild varmı
  • Ben healer karakterle oynuyordum bir zamanlar bu oyunu. Ama bir yerden sonra aşırı derecede zorlaştı. Bırakmıştım ondan sonra. Tek başına bir yere kadar ilerleyebiliyorsun.
  • arkadaşlar oyun ne olmuş böyle? son 2 ay evvel oynamıştım. bu gün oyuna girdim her bişey değişmiş. bu değişim sezonlukmu? yoksa kalıcı bir değişmemi? oynayan varsa paylaşım pls.
    moblardan silah bile düşüyor ve o silahı bir süreliğine kullanılabiliyor.. süper .
  • Classları nasıl açıyoruz arkadaşlar?
  • Yanlış anlamadıysan oyunda örneğin assasin oynarken aynı zamanda classı değiştirip tank yapabiliyoruz bu class değişimini açıklayabilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shonen Jump

    Yanlış anlamadıysan oyunda örneğin assasin oynarken aynı zamanda classı değiştirip tank yapabiliyoruz bu class değişimini açıklayabilir misiniz ?

    Oyunda classları, oynayarak elde ettiğin puanlarla, ascension atlas denilen bir harita üzerinden açabiliyorsun. Örneğin 4 class'a sahip oldun bu puanları kullanarak, oyun içerisinde her an sadece bir kaç tuşa basarak açtığın classlardan birine geçiş yapabiliyorsun. Oyunu uzun süredir oynamıyorum, tam hatırlayamıyorum bu yüzden, hatırlayabiliyor olsam detaylı bilgi vermeye çalışırdım...
  • Eren Erener E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam bu classlar arası geçiş olayını kastetmiştim, gerçekten oyunda tek ve en sevmediğim detay olarak gözüme çarpmıştı incelerken gerçekten beğenmedim de yinede sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynayan yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.