Şimdi Ara

sky turk internet alt yapısı. vdsl ,ip tv lafta var ama....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  sky turk internet alt yapısı. vdsl ,ip tv lafta var ama....

resimde gördüğünüz bayan(ismini alamadım TELEKOM) diyor ki ip tv..vdsl 2 gelecekmiş.. şuanda metro ethernet veriyorlarmış. örnek . hastane veya okul vs.....
    vdsl konusunda tek şunları söyledi 10kat daha hızlı internet miş.. çok hızlıymış.... EVET ÇOK HIZLI...
    şuandaki amaçları ise bant genişliğini arttırmakmış.... artırınca ip tv ve vdsl kesin getiriyorlarmış....

sonuç:bizim gençlik vdsl ,ip tv vs. teknolojilerin ne olduğunu bilmiyor bu bayanda teknolojiyi açıkladı... ama ne varki TARİH vermedi.... gelecek ama ne zaman gelecek... tarih yok...

LAFTA HER ŞEY GELECEK.. YANİ TELEKOM DİYORKİ BEN SÖZ VERDİM YAPACAM AMA NEZAMAN YAPACAM BİLEMİYORUM..

not: lütfen gençlik vdsl nedir... ip tv nedir.... bunları öğrenin telekomun çalışanları tv ye çıkıp açıklama yapmasın....ADAMLARIN İŞLERİNİ YAVAŞLATIYORUZ... BU YÜZDEN ALT YAPIYI YAPAMIYORLAR.... NE BETER GENÇLİKMİŞİZ YAV...

HII. BU ARADA TÜRKİYE VE AVRUPA ÇOK FARKLIYMIŞ BUNU SPİKER SÖYLEDİ HELAL OLSUN(ALT YAPI OLARAK)

AVRUPA FİBER OPTİK KABLOLARIN TOĞUMUNU BULMUŞ. TOPRAĞA EKİYORLAR VE TOĞUM ALT YAPIYI KENDİSİ KURUYOR..
    İŞTE ÜLKEMİZDE BU TEKNOLOJİ YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 16 Mayıs 2008; 13:16:11 >

• avrupa ve Türkiye çokmu farklıymış altyapı olarak hadi ya
  • Programı bende izledim az önce. Kadına ayar olmadım dersen yalan söylerim. Doğru dürüst bir Türkçe kullanmasını beklerdim herşeyden önce. Net olarak hiçbirşey söylemedi zaten. Programı izlememin bana en ufak bir katkısı bile olmadı, laf salatası yaptı durdu malesef.
  • Ben de izledim o kadar konuştu net bişey söylemedi .Boşuna izlemiş gibi hissettim kendimi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.