Şimdi Ara

SKODA YETİ 2014 1.6 TDI DSG ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır araç alıyorum jettasından passatına golfünden leonuna kadar incelemediğim araç kalmadı şimdi birde yeti çıktı :) Bir arkadaşımda 20 bin km'de en fullü olan(Sunroof-Ses sistemi vs.) tam dolu yani kazasız boyasız hasarsız 79 bin diyor sizce alınır mı vede 1 yıl sonra satmak istediğimde değer kaybı yaşarmıyım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

• _ANIL kullanıcısına yanıt
    ben de almayı düşünmüştüm, ancak 1 yıl sonra satarken hızlı satabilir misiniz, bu konuda biraz çekincem var. arkadaşınız ne kadar zamandır satmaya çalışıyor mesela? onu öğrencin bu szie bir referans olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

ben de almayı düşünmüştüm, ancak 1 yıl sonra satarken hızlı satabilir misiniz, bu konuda biraz çekincem var. arkadaşınız ne kadar zamandır satmaya çalışıyor mesela? onu öğrencin bu szie bir referans olsun.

Normalde satmıyor aracı sıfır aldı 5 6 bin aksesuara verdi zaten ben araç alacağım için vede nakit ihtiyacından dolayı öyle konuşurken denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yeti diyor,dsg diyor,
    seni alalım böyle:
  • _ANIL kullanıcısına yanıt
    Sadece vw grubuna bakmışsınız. Bence ön yargılı olmayıp diğer markalara da bakarsanız belki de daha iyi arabalar denk gelir.

• aagir kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam yaklaşık 1 aydır bmw 3.20d baktım ancak bütçeme uygun ne temiz araç bulabildim nede modelli bir araç eski aracım 2013 civic idi benzinli ve orjinal lpgliydi memnundum fakat lpg'yle uğraşmak istemediğimden sattım onun dışında başka model araç bakmıyorum daha doğrusu çoğu marka araca şimdiye kadar bindim ve bugünde yetiyi aldım aracı çok beğendim setten geçişi olsun virajları dönüşü olsun ani hızlanmaları olsun performansı hoşuma gitti dışardan bir spor araç gibi durmasada şu anlık pişman değilim Allah hayırlısını nasip eylesin herkes için.

• Neredeyse 4 ay oldu aracımı alalı gerçekten çok memnunum almak isteyipte kararsız olanlar kesinlikle almalı aile için ideal yakıtıda çok düşük ortalama 5.0 ile 6.0 arası şehiriçi trafikte 8.0 ı buluyor iç donanımıda gerçekten malzeme kalitesinin üst derecede olduğunu hissettiriyor Allah isteyen herkese nasip eder inşallah 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  SKODA YETİ 2014 1.6 TDI DSG ALINIR MI ?

•  SKODA YETİ 2014 1.6 TDI DSG ALINIR MI ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.