Bildirim
Skoda Superb 1.4 TSI DSG tüketim rekoru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bir depodan daha az benzinle ortalama 4.5 litre/100 km tüketimle 1200 km den fazla yol yapmış! -
superb 1.4 tsi dsg vardı da bize niye gelmiyor ayrıca şu tüketim rekoru muhabbetlerinde aracı kullanıp rekor kıran sabır taşı arkadaşlar psikolojik tedavi görüyorlardır
bence
-
adam çinli,25kilo falan çeker, ayrıca deneme esnasında arkadaki araç kullanıcılarına çin işkencesi yapmış olabilir..
helal olsun,o ağırlığa böyle tüketim.. benim aragazda yaktığım yakıta adam 1200km gitmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
superb 1.4 tsi dsg vardı da bize niye gelmiyor ayrıca şu tüketim rekoru muhabbetlerinde aracı kullanıp rekor kıran sabır taşı arkadaşlar psikolojik tedavi görüyorlardır
bence
1.4 TSI Türkiyede satılıyor ancak manuel olarak.TSI motorlar sakin kullanımda gayet ekonomik oluyor -
Ortalama hızla ilgili bir bilgi var da ben mi göremiyorum acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: enoktakenokta
Ortalama hızla ilgili bir bilgi var da ben mi göremiyorum acaba?
bende ortalama hız hakkında bişey göremedim.rekorun normal şartlarda,devlet yolunda ve sıradan kullanıcı aracı olduğunu söylüyor. -
O sonuçları elde etmek için sabır taşı olmak lazım
ortalama hız 90 hatta 80 in altındadır. -
o benzinden bizde isteriz . -
peugeot 508 içinde bir afiş hazırlamışlar 1.6 benzinli motorla bir depo ile 1531 km diye. İstanbul'dan hatay'a gidilmiş. satıcıya sordum bu nasıl olabiliyor diye;
68 km sabit hızla yapmışlar dedi. İstanbuldan hatay'a kadar 68 km hızla gittiğimi düşünemiyorum. -
güzel arac. -
quote:
Orijinalden alıntı: gold2799
peugeot 508 içinde bir afiş hazırlamışlar 1.6 benzinli motorla bir depo ile 1531 km diye. İstanbul'dan hatay'a gidilmiş. satıcıya sordum bu nasıl olabiliyor diye;
68 km sabit hızla yapmışlar dedi. İstanbuldan hatay'a kadar 68 km hızla gittiğimi düşünemiyorum.
Ortalama hız hesabında ışıklarda durduğunuz süreler, şehir içi geçişlerde ki dur kalklar ile ortalama hız öyle çıkıyor. Bende de 508 var, 3000 km'yi geçtim, bunun 1300-1500 arası uzun yol, ortalama hızım 28km/h gözüküyor. Yaklaşık 200km uzun yol yaptım, arada 170-180 gibi hızlar gördüm, ortalama hız 75-80 gibiydi. Yani 68 km hız ifadesi yanıtmasın. Bu şehirler arası kısımlarda 90km gibi bir hız ile gidildiğini gösteriyor açıkçası. -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasuson
O sonuçları elde etmek için sabır taşı olmak lazım
ortalama hız 90 hatta 80 in altındadır.
Çok iyimsersiniz
Ortalama hız en fazla 70-75 km dir. -
Bence 60 ile gitmişlerdir -
hangi hızla giderse gitsin benzinli bir araç için çok iyi rakam... az daha hızlı gitsin 1000km yapsın, o da çok iyi rakam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X