Şimdi Ara

SKODA SUPERB 1.4 125HP PERFORMANSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun superb modelini dolaştım gerçekten arka koltuklar limuzin rahatlığında.hiç bir üst modelde bu kadar rahat arka koltuk görmedim hatta çoğu jiplerde bile.

Peki bu arabanın performansı nasıl deneyen varmı? o kasayı bu motor kaldırabiliyormu?

• Gaza basınca araba yerinden hareket etmezse genelde o tarz arabaları seri üretime geçirmiyorlar. Muhtemelen vitese takınca araba ilerleyebiliyordur.
  • Kullanmadım ama kullananlar tatmin ettiğini söylüyolar..

Performans olarak üzmemekle kalmaz yakıt olarakta üzmemeye çalışır bu Tsıların geninde olan bişi
  • performansı da iyiyse bu araba süperdir artık.çünkü inanılmaz bi konfor var.simsiyah ve camlara siyah bant. başbakan arabası gibi olur vallahi.passattan çok daha iyi kasası var bence
  • VW ve AUDI'de 122, SEAT ve SKODA'da 125 HP güç üreten bir motor. Aynısını ben de kullanıyorum. Performans olarak hiçbir şikayetim olmadı. LPG uyumu yok, alt devirlerde turbo desteği hemen devreye giriyor ve yüksek bir tork sağlıyor, şehiriçinde 28 kuruş yakar (95 oktan süper kurşunsuz 3,30 TL/l), şehirdışında da dizel kadar az yakar 100 km/h hızla giderseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

VW ve AUDI'de 122, SEAT ve SKODA'da 125 HP güç üreten bir motor. Aynısını ben de kullanıyorum. Performans olarak hiçbir şikayetim olmadı. LPG uyumu yok, alt devirlerde turbo desteği hemen devreye giriyor ve yüksek bir tork sağlıyor, şehiriçinde 28 kuruş yakar (95 oktan süper kurşunsuz 3,30 TL/l), şehirdışında da dizel kadar az yakar 100 km/h hızla giderseniz.

öncelikle cevaplar için tşkler arkadaşlar

azami hızı kaç acaba?
  • Bu devirde hala azami hız soruluyor mu diye bir soru sorayım ben de sonuçta bu araç bir aile arabası..

Ama 120 beygirlik bir araç nekadar hız yapıyorsa bu da okadar yapıyordur 200 ü çok rahat görür gerek olmasa da üstüne de çıkar.. Sorunuzun cevabı evet otoyol koşullarında size 150 160 km sabit bir hızı rahatlıkla sunacaktır.. Daha da fazlasına gerek yok zaten.. Superb gerçekten de fiyatını sonuna kadar hakeden devasa bir araç.. Passatın yerine rahatlıkla tercih edilebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i20 1.4 CRDİ Performans?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • skodanın yaptığı en güzel ve kaliteli araçlardan biri
  • cvplar için tşkler arkadaşlar baya fikir sahibi oldum
  • 0-100 10.5 sn
  • Benim aracımın motoru. Oldukça iyi bir sorun yaşamadım. Bana kendi aracım için ideal geliyordu , bu araç için 140 daha ideal olabilir. Beklenti meselesi. Son hz konusunda da artık her araba ortalama 200 yapıyor. Bende maksimum 215 gördüm. Sevgiler.
  • bu araca 1.8 tsi motor daha iyi gider.Tadından yenmez!
  • Yani 200 km/h çok kolay bir şekilde elde edilebiliyor. Daha üstünü henüz denemedim, ama 210-220'ye kadar yolu olduğundan eminim (gösterge hızı, gerçek hız %5-7 fark ediyor, 130 ile giderken GPS 125 gösteriyor).

quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa
    quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

VW ve AUDI'de 122, SEAT ve SKODA'da 125 HP güç üreten bir motor. Aynısını ben de kullanıyorum. Performans olarak hiçbir şikayetim olmadı. LPG uyumu yok, alt devirlerde turbo desteği hemen devreye giriyor ve yüksek bir tork sağlıyor, şehiriçinde 28 kuruş yakar (95 oktan süper kurşunsuz 3,30 TL/l), şehirdışında da dizel kadar az yakar 100 km/h hızla giderseniz.

öncelikle cevaplar için tşkler arkadaşlar

azami hızı kaç acaba?

• Kasayı rahatlıkla kaldırıyor

• 1.4 tsi motor kasayı rahatlıkla kaldırıyor ve yüksek hızlarda dahi stabil endişeniz olmasın daha fazlasını beklemek doğru olmaz
  • Ben aracı test ettim. 1.4 gayet tatminkar. Yinede test etmizde fayda var. o kadar para varecekseniz test edin.
  • Motor yeterli araç için.
  • passat'da da 1.4 122HP motor var demekki kaldiriyor..
  • ya bu kaldırıyor işini bir geçin ya adamlar o kadar test yapıyor o kadar bilimsel çalışmaları var o kadar mühendisleri çalışıyo herhalde o cüsseyi kaldırmıyacak motor koymazlar tabi araba satılmasın istiyorlarsa o başka ayrıca performans açısından kişiye göre değişir adam rallide gibi kulllanmak istiyorsa tabiki bu tip bi motorla yapamazsın ama stabil rahat ve konforsa mis gibi
  • benim aracım yaklaşık 10000 km oldu. vw passat 1.6 fsi 2008 aracımı takasa vererek almıştım. aslında daha genç işi bir araç alma niyetim vardı. ama superb i görünce aklımı çeldi. passatda yokuşlarda araç özellikle dolu olduğunda 3 vitese kadar vites düşürmek gerekiyordu. superb de ise 6. vitesde 100km sabit hızla tüm yokuşları çıkabilirsiniz. bu da bence sürüş keyfini arttıran bir özellik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.