Bildirim
skoda octovia 1.6 elegance nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
O paraya 2007 model TOYOTA COROLLA ELEGANT triptonik alırım..İki motor arasında karlı dağlar kadar fark var. Para sizin... -
quote:
Orijinalden alıntı: yed66
2007 1.6 elegance 50 bin kmde triptonic lpg li fiyat 32000 nasıl? birde araç nasıl arkadaslar. jetta bakıyorduk ama bu denk geldı. ikinci eli kotu dıyorlar ama fıyat ıyıyse arkadasa almayı dusunuyoruz.
selamlar,
2008 1.6 Octavia Elegance kullanıyorum. mart 2011'de aldım. 30bin km de almıştım, şu an 77bin km'de.aldığımda lpg takdırdım ve o şekilde kullanıyorum. arabanın konforundan, yol tutuşundan ve sert olmayan süspansiyonlarından çok memnunum.seri bir araç beklemeyin, ben ışık kalkışlarında (aracım yapabilse bile) kimseyle yarış yapmam, ya da sıkıştırmam,ani hızlanmalarla yer kapma olayına girmem,şehir içi sakin kullanıyorum bu nedenle herhangi bir sıkıntım yok aracın motoruyla...ivmelenmesi yüksek değil ama yüksek hızlara ulaşmada(özellikle şehirlerarasında deneme şansım oluyor) bir sıkıntısı yok.
comfortline jetta ile aynı teknik özelliklere sahipler, benim açından artısı dikiz aynasının altındaki aydnlatma ve arka camla birlikte açılan bagajdır, oldukça kullanışlı. benim aracım manue bu aradal...
ufak tefek kazası varsa bile otomatik+hazır lpgli bir octavia için 32bin tl bence iyi fiyat. elegance paket olduktan sonra octaviayı kesinlikle tavsiye ederim.
corolla da alternatif olarak yazılmış. doğrudur motorun güç/tüketim açısından daha verimli olduğu yazılıyor. ben lpgli olarak kullandığımdan çok sıkıntı çekmiyorum.ayrıca araç içi konforu benim için daha önceliklidir ve sert mazleme kullanılmasını sevmiyorum. corolada özellikle araç içi bakalit kullanımının bir süre sonra çıtırtı şeklinde ses yapacağını düşünüyorum.
siz her ikisini de inceleyin. size güzel görünen en iyisidir
-
quote:
Orijinalden alıntı: aerofeb
corolla da alternatif olarak yazılmış. doğrudur motorun güç/tüketim açısından daha verimli olduğu yazılıyor. ben lpgli olarak kullandığımdan çok sıkıntı çekmiyorum.ayrıca araç içi konforu benim için daha önceliklidir ve sert mazleme kullanılmasını sevmiyorum. corolada özellikle araç içi bakalit kullanımının bir süre sonra çıtırtı şeklinde ses yapacağını düşünüyorum.
İlginçtir, Toyota kullanıcıları bile kendi araçları hakkında bu kadar çok detay veremezler. -
quote:
ikinci eli kotu dıyorlar
arkadaşınız galerici zihniyetliyse opel ford vw toyota honda markalarından başka araba almasın.
Yoksa skodayı alabilir. -
Hiç çekinmeden yazıyorum. 9 yıldır COROLLA SOL kullanıyorum. 1600 CC 16 V şahane VVTİ motor..110 hp gaza bastınmı zıplıyor...Sakin kullanımda benzini kokluyor..İstanbul içi 100 km tüketimi 8,5 Lt benzin.. Şehir dışı ise 90 - 120 arası sınırı geçmeden 100 km de 5,8 Lt. benzin..Tüketiyorum...Daha ne olsun ?.. Birde 102 Hp Hitler motorun tüketimine bakın..Farkı görün.. Neyse, para sizin, tercih sizin... O PARAYA 2007 DİZEL OKTAVİA ELEGANCE ALIRSANIZ ÇOK UYGUN...Saygılarımla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Şubat 2013; 11:21:46 > -
skoda octavia güzel araçtır,hep manuelini kullanıdım,beni bu güne kadar hiç üzmedi,inşallah üzmezde.
ama 2007 araç için 32 binlira çok para.bence ederi28-29 binlira.
düz vites olsun derseniz seat exeo ya bakın derim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-konfor-ve-ucuzluk-isteyenlere-2010-hatasiz-seat-116214893/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2010-seat-exeo-1.6-style-lpg-li-hatasiz-114996974/detay
-
quote:
Orijinalden alıntı: qzwxec
İlginçtir, Toyota kullanıcıları bile kendi araçları hakkında bu kadar çok detay veremezler.
bazen sürekli gördüğünüz veya elinizin sürekli altında olan önemli/önemsiz detaylar dikkatinizi çekmeyebilir, ya da farkedemeyebilirsiniz. normalde küçük bir detay ama ben özellikle uzun yolda bu konuda daha hassasım diyeyim, ve sürekli ses çıkaran bir yapı benim için sıkıntı olur.misal sizin de alıştığınız, aracınızın size sağladığı bir görüş açısı vardır ve benim aracımın direksiyonuna oturduğunuzda sevmeyebilirsiniz ya da yetersiz bulabilirsiniz. detaydır ama sizin için önemlidir. bu tarz bir detaya dikkat çekmek istedim,corolla örnek olarak verildiği için. -
quote:
quote:
İlginçtir, Toyota kullanıcıları bile kendi araçları hakkında bu kadar çok detay veremezler.
bazen sürekli gördüğünüz veya elinizin sürekli altında olan önemli/önemsiz detaylar dikkatinizi çekmeyebilir, ya da farkedemeyebilirsiniz. normalde küçük bir detay ama ben özellikle uzun yolda bu konuda daha hassasım diyeyim, ve sürekli ses çıkaran bir yapı benim için sıkıntı olur.misal sizin de alıştığınız, aracınızın size sağladığı bir görüş açısı vardır ve benim aracımın direksiyonuna oturduğunuzda sevmeyebilirsiniz ya da yetersiz bulabilirsiniz. detaydır ama sizin için önemlidir. bu tarz bir detaya dikkat çekmek istedim,corolla örnek olarak verildiği için.
o detay, dikkat kesilerek öğrenilebilen birşey değil.
Doğuş Oto'nun satış elemanlarına sunduğu hizmet içi eğitimlerde, rakip araçlara ait tüm kusurlar öğretilir.
-
quote:
Doğuş Oto'nun satış elemanlarına sunduğu hizmet içi eğitimlerde, rakip araçlara ait tüm kusurlar öğretilir.
sanırım bu yazdığınıza göre, ben doğuş otomotiv satış danışmanı olmalıyım ve bu değindiğim eksiklik,siz kusur dediniz, bana bir şekilde öğretilmiş durumda...
ne yazık ki,doğuş oto veya herhangi bir distribütör çalışanlarına ne öğretir, rakiplerine karşı ne gibi hazırlık yaparlar bilmiyorum. çünkü sıradan bir kullanıcıyım o kadar.
bireysel kullanıcı olarak her detayı görmem,ya da her kusuru bulmam da mümkün değil... bazı eksiklikleri dikkat kesilmeseniz de, tecrübeyle görebiliyorsunuz. sözünü ettiğim sıkıntı, en yakın dostumun aracı, 2008'de sıfır km. olarak alınan ve şu an 140bin kmye gelen corollada bir süre önce başlayan durum. başka araçların başka sorunları olabilir, ya da o aracı tercih etmemenize yol açacak eksiklikleri olabilir. konuyu açan arkadaş ikinci el olarak araç baktığı ve bir başka forumdaş tarafından örnek olarak corolla verildiği için , çevremizde olan bir sorunu paylaştım.
-
doğrudan suçlamıyorum ama;
son kullanıcının, kendi aracı olsa bile ön göğüslükte bakalit kullanıldığını tespit etmesi, fen bilimci değilse anlaması pek mümkün değil.
aynı cümleleri, birebir aynı olarak, Doğuş Oto bayisinde satıcısından ve internet ortamında da vw/audi satış temsilcisinden duydum. Bayideki, tüm japon araçları için söylemişti, internetteki ise Toyota için.
Ayrıca bu forumda ve diğer forumlarda, son kullanıcıymış gibi davranıp gizli reklam ve diğer markalara gizli karalama yapan o kadar çok Doğuş Oto çalışanı var ki, bu kadar tesadüf, sahtekarlık ihtimalini ister istemez düşündürtüyor. -
quote:
quote:
2007 1.6 elegance 50 bin kmde triptonic lpg li fiyat 32000 nasıl? birde araç nasıl arkadaslar. jetta bakıyorduk ama bu denk geldı. ikinci eli kotu dıyorlar ama fıyat ıyıyse arkadasa almayı dusunuyoruz.
selamlar,
2008 1.6 Octavia Elegance kullanıyorum. mart 2011'de aldım. 30bin km de almıştım, şu an 77bin km'de.aldığımda lpg takdırdım ve o şekilde kullanıyorum. arabanın konforundan, yol tutuşundan ve sert olmayan süspansiyonlarından çok memnunum.seri bir araç beklemeyin, ben ışık kalkışlarında (aracım yapabilse bile) kimseyle yarış yapmam, ya da sıkıştırmam,ani hızlanmalarla yer kapma olayına girmem,şehir içi sakin kullanıyorum bu nedenle herhangi bir sıkıntım yok aracın motoruyla...ivmelenmesi yüksek değil ama yüksek hızlara ulaşmada(özellikle şehirlerarasında deneme şansım oluyor) bir sıkıntısı yok.
comfortline jetta ile aynı teknik özelliklere sahipler, benim açından artısı dikiz aynasının altındaki aydnlatma ve arka camla birlikte açılan bagajdır, oldukça kullanışlı. benim aracım manue bu aradal...
ufak tefek kazası varsa bile otomatik+hazır lpgli bir octavia için 32bin tl bence iyi fiyat. elegance paket olduktan sonra octaviayı kesinlikle tavsiye ederim.
siz her ikisini de inceleyin. size güzel görünen en iyisidir
tesekkur ederım tavsiyeniz icin. corollanın tıpını begenmıyor arkadas o yuzden yanasmıyor.o fıyatada zor bulunur elegant lpgli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X