Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
64
Favori
320.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • meyegen M kullanıcısına yanıt

    Boyanın kodu bellidir, bayi ya da servise gitme şartı yok. Araç dosyasındaki etikette de yazar LV5F gibi...


    Bu kodla sanayide de rengi bulursunuz ama yetkili servisler de boyar tamponu, hatta kapı altı plastikleri de Sportline serisinde boyalı, hoş duruyor bence


    SKODA KAROQ ANA KONU
  • 130 bine almıştım aracımı ilk gelen partiden, 2018 Mart SKODA KAROQ ANA KONU 

    SKODA KAROQ ANA KONU

    SKODA KAROQ ANA KONU 

  • Boya simli, güneşte bazen yeşil bazen mavi duruyor. O yüzden bilemedim acaba dışarıda aynı boya rengini bulabilir miyim?

  • Merhaba. Skoda sever arkadaşlar.


    24 ocakta 2. servis zamanım geliyor.

    2800 TL fiyat veriyorlar.

    Özel serviste maximum 1000 liraya mal oluyor bana. zaten garantisi bitecek 24 ocakta. ne dersiniz özel serviste yaptırmamın zararı olurmu ?

  • ZeKeR kullanıcısına yanıt

    vw grubunda özel servisin riski dsg patlarsa ortaya çıkıyor. karar sizin tabi..

  • ZeKeR kullanıcısına yanıt

    Ben 2017 model 1.6 manuel tiguanin 75bin km yağ bakımını sanayide yaptırdım, 590₺ yağ (5/30edge) ve filtreler, 75₺ de işçilik verdim, dsg konusu benim dışımda tabi

  • ZeKeR kullanıcısına yanıt

    dün ben de sordum aynı fiyatı verdiler ama bugün sorsak değişmiş olabilir zira araç fiyatlarına bugün (8 aralık) itibarı ile bir güncelleme daha gelmiş. servisteki görevli arabaya 10k zam gelse sileceğe bile 5 tl zam geliyor dedi. 15binkm bakımı 2200 tl ymiş bu arada, 30binkm de yakıt filtre değişimi olduğundan pahalıymış. biz bakıma gidesiye 5k olacak herhalde bakımlar (ben de ocakta gideceğim nasipse)

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar geçen ay istanbul dışında olmam sebebi ile Çanakkale avekte ilk bakımına soktum. 2200 tl ödedim. 30000 bakımda sunroof bakımıda yapılacak dediler, artık 4000-5000'lik oluruz.
  • Selamlar, yeni fiyatlar hayırlı olsun. Prestige 774400tl olmuş. Sizlere birşey sormak istiyorum. Ender elek. diye bir yer var güvenlik paketleri satıyorlar. Adaptif hız sabitleme ve kendi kendine park ekletmek istiyorum. Garantiyi bozar mı?
  • erdinc305 kullanıcısına yanıt

    merhaba hocam, bu konuda farklı forumlarda farklı cevaplar var ve gördüğüm kadarı ile kesin doğru bir cevap da yok. Ben bu konularda korumacı davranılsa iyi olur diye düşünüyorum. eğer 2 seneden sonra garanti uzattırma niyetiniz yoksa 2.senenin sonunu bekleseniz sanki daha iyi. bir şekilde garanti kapsamında elektronik aksam vs ile ilgili sıkıntı yaşasanız yeni taktırdıklarınzla ilgisi olmasa da servis zorluk çıkarabilir. durduk yere garantiden olmayın tamirler inanılmaz pahalı hale gelmiş, ocak söndürür cinsten...

  • erdinc305 kullanıcısına yanıt

    Erdinç Bey, Ender elektronik orjinal skoda ürünleri tedarik edip takıyor. Gittim yerinde gördüm. Tüm marka araçlar vardı, Seat Vw ve skoda. Günlerimiz dolu dedi hatta görüştüğüm kişi. 6 ay önce 30binlik aksesuar alacağım dedim, sıraya yazılırsın dediler, hiç indirim bile yapmadılar. Garanti konusunda birşey olacağını düşünmüyorum , oldukça tecrübeli ve tercih edilen bir yer. Ama paranızı biriktirip ilerde fabrikasyon alırsınız yeni modeli vs. diye de önerebilirim.

    Örneğin yazılım değişimi gerekiyor ACC de ara ara servste sıfırlanabiliyor o zaman tekrar gidip programlatma gerekebiliyor sanırım. Karar sizin.

  • 2021 Prestige modeli ile eklenen donanım özelliklerini izlemek isterseniz kısa bir video çektim. ;


    ElectroMechanicyoutube
    Yeni model yılı neler içeriyor? Donanıma ek olarak 2020 yılına göre farklılıkları ne? 2022 makyajlı kasada göreceklerimiz zaten donanım olarak Yeni kodiaq ve karoqda var mı? 4 Yeni özelliği görebileceğiniz video yayındadır. İyi seyirler.
    https://youtu.be/AbjjyQKelf8
  • ismailon İ kullanıcısına yanıt
    Selamlar, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. 3 ay sonrası için bile gün verseler istediğimiz ürünler gelene kadar fiyat kim bilir ne olur. Bide sıfırlanma riski var diyorsunuz, ileride alınacak sıfır araç için mantıklı haklısınız. Zaten nereye doğru gidiyoruz ekonomik olarak! Değil yeniyi almak eldekini tutmak bile bir mucize artık.
  • ismailon İ kullanıcısına yanıt

    tşkler güzel bir özet ve kaliteli bir video olmuş. keşke bunların yanında güvenlikle ilgili de eklentiler olsaydı. mesela @erdinc305 in dediği acc gibi, mesela kör nokta uyarı gibi. tabi bu fiyatlardan sonra bunlar olmazın da olmazı şeyler. yeni özelliklerden elektrikli bagajı çok isterdim, diğerleri o kadar ilgimi çekmiyor.

    ender elektronik konusunda demek istediğim ender elektroniğin iyiliği kötülüğü usta olup olmaması değil. işinin ehli de olsa ve yaptığı işlem araca hiç zarar vermese de acaba servis bu işe ne diyecek?

    selamlar

  • Merhaba arkadaşlar. 2020 karoq 1.6 tdi prestig aracımı yeni aldım. Size bir sorum olacak. 2021 modellerde smartlink (Android Auto ve Apple Car Play) Kablosuz bağlanıyor. Benim araç kablolu. Serviste yazılım güncellemesi yaptırarak yada ücretli bir şekilde de olsa bu Kablosuz smartlink yüklenebilirmi acaba?
  • victoriuss kullanıcısına yanıt

    Yazılımla olmaz zira multimedya cihazınızın kablosuz desteği yok

  • arkadaşlar, silecekler 2. yılını doldurdu, artık ses yapıyor bu kışı da atlatıp değiştirme niyetindeyim ama şimdiden alayım diyorum hangi marka/model önerirsiniz?

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Geçenlerde bunları aldım, çok memnunum. Bosch marka ön-arka set, orijinal. Sileceklerimi yıllardır bu siteden alıyorum.


    www.sileceksepeti.com
    Skoda Karoq Ön Arka Silecek (2018-2021) Bosch Aerotwin
    https://www.sileceksepeti.com/urun/skoda-karoq-on-arka-silecek-2018-2021-bosch-aerotwin
  • lrfan kullanıcısına yanıt

    Tşkler hocam, 2 gün önce 250 idi 290 olmuş:(

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Şimdi 340 olarak görüyorum :(

  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.