Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: xlv
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.484
Cevap
64
Favori
319.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2021 1.5 benzinli sahibiyim, İstanbul'da yoğun trafikte 11'leri gördüm. Araç oldukça da hızlı. Otobanda çok rahat 226 yaptım. Belki daha da yapar. Kendi aracımda şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
  • 2018 model 1.0 dsg karog ile aranızdayıım,araç 30 000 km de.İstanbul şehıriçinde 8/9 lt cıvarında yakıyor,Superb ile 1 lt farkefıyor oda gayet normal değerler.Çok sessiz ve konforlu.Ön park sensörü taktıracağım evdeki bayan kullanıcılar için gerekli.Taktıran varmı?Sensör torpidoda nereye konmalı?

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Yeniden satışa çıkması güzel haber. Yeni kasa sportline güzel görünüyor.


    İlk aldığım günden beri şikayetçi olduğum boyasız tampon da düzelmiş görünüyor.

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    zam gelmiş (13 haziran)...

  • 1,6 TDI 2. YIL bakım ücreti skoda bayisi, 400-500 ₺ lik yağa 1538 ₺ yazmışlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbrglmz -- 22 Haziran 2022; 14:25:40 >
  • sbrglmz S kullanıcısına yanıt
    SKODA KAROQ ANA KONU
  • sbrglmz S kullanıcısına yanıt

    ben vw grubundaki mantığı anlayamıyorum, muadil markalarda açık ara en pahalı servis ve uzatılmış garanti fiyatına sahipler. zaten araç satışı az haliyle servis kısmına gelecek potansiyel de azalıyor bir de üstüne "serviste yaptırsam mı" diyen insanları sömürmenin ne alemi var?

  • Islak dsg ile kuru arasındaki farklar nedir?
    Tiguan ile karoq arasında kalmış biri olarak ne seçerdiniz?.
    Karoq da kablosuz şarj. Navigasyon. Adaptif hız sabitleme. Kablosuz apple car. Yakıt tüketimi. Bana göre daha güzel göğüs tasarımı, deri koltuk. Far yıkama. Kayar led gibi özellikleri ile avantajlı.
    Bunlar tiguanda yok
    Ancak tiguanda arka bağımsız süspansiyon. Çarpışma testlerindeki başarı. Almanya üretimi olmak!
    Islak dsg şanzıman. Marka değeri ve itibarı ile öne çıkıyor.
    Ve fiyatı daha yüksek.
    Ne seçersiniz?
    Yada atladığım bilmediğim detaylar var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alos2000 -- 13 Kasım 2022; 12:11:27 >
  • alos2000 kullanıcısına yanıt
    Karoq Elite ve Tiguan Life, Karoq Prestige ve Tiguan Elegance hemen hemen benzer donanımlara sahip.

    Islak dsg; kuru dsg denilene göre daha fazla yağ içinde çalışıyor olması ve tork dayanımının daha fazla olması. Ve sanırım ki arıza oranı da daha düşük. Dezavantaj olarak biraz daha ağır ve yakıt tüketimi yağ sürtünmesinden dolayı biraz daha fazla. Google/youtube gibi yerlerde bu yönde fazlaca bilgilendirme paylaşımı bulabilirsiniz.
    Süspansiyon konusunda da Tiguan dediğiniz gibi arka bağımsız şekilde, konfor açısından bir artı muhakkak getirecektir.

    Fiyat farkı, sizin bütçeniz, öncelikli beklentileriniz gibi etmenler belirlileyici olacak sanırım. İki araçla da test sürüşü yapın isterseniz.
    Karoq yeni makyajlandı, yaklaşık 3 sene daha bu kasa devam edecek. Ama Tiguan’da durum nedir bilemiyorum, sanki makyajı 2-3 sene önce geçirdi diye hatırlıyorum.
  • Herkese merhaba,


    2022 karoq özelinde soğutmalı torpido sanırım belli bir üretim haftası sonrası gelen araçlar için kaldırılmış. Bu ve benzeri özellik değişiminin belirtildiği bir bilgi liste vs mevcut mudur acaba ve nasıl ulaşabiliriz?

  • Arkadaslar 2020 dizel karoq icin bakim randevusu olusturmak icin aradilar 2800tl bana uygun geldi kabul ettim. Sizce nasil?
  • IdontKnoWw I kullanıcısına yanıt

    Aralık sonu gibi 2500 civarına yaptırmıştım, aslında 3. Yıl bakımında filtreler vs değişmiyor ondan çok pahalı gelmiyor, yani extra birşey yoksa araçta sadece yağ değişecek

  • Arkadaşlar merhaba.. Suv araç almayı düşünüyorum nasip olursa. 3008 dizel allure ile 2020 dizel skoda karoq prestige arasında kararsızım.. Fikirleriniz benim için değerlidir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercankb -- 19 Şubat 2023; 0:9:32 >
  • ercankb kullanıcısına yanıt

    merhaba, 2019 karoq sahibiyim, araç alırken 3008'e de bakmıştım. 3008 çok hoş albenisi yüksek bir araba, tüketim vb açısından da gayet başarılı ama iç mekanı bana sıkışık gelmişti. bunda vites kolunun bulunduğu orta kısmın aşırı yüksek olmasının da etkisi var sanırım. yani SUV bir arabada hissettiğiniz daha büyük bir ortama girmek yerine nasıl tarif etsem orda bir kişilik boşluk varda onu dolduruyorum gibi hissetmiştim. arka koltuklarda oturacak ailece bireyleri teknik detaylardan anlamadıklarından iç ferahlığa odaklandılar. teknik anlamda da aşırı bir farklılık görmediğimden (biraz da geçmişten gelen vw grubu sempatimden) karoq aldım. ne alırsanız alın güzel günlerde kullanın inşallah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 20 Şubat 2023; 10:58:7 >
  • Bende 2020 karoq prestige TSI sahibiyim. Aracımdan memnunum şu ana kadar beni üzecek bir sorun yaratmadı. Konforlu çok ferah bir araç. 3008 daha sportif duruyor ama bende markaya güvenemediğim için tercih etmedim.
  • Arkadaşlar bugun servise geldim 3. Servis bakimi arac 11bin km de servis antifriz suyunun minimum çizgisinde oldugunu soyledi bu güne kadar kaput u hic açmadim araci sadece sehir icinde iş e yada markete gitmek icin kullandım bu durum normal mi 11 bindeki 3 yillik arac için?
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam yanıtınız için.. Vw, seat, skoda grubunda araçlar kullandığım için benimde gönlüm karoqtan yana ama hem gençliğin verdiği etki hem de yakıt anlamında bi tık daha sanırım tasarruflu olduğundan 3008 in albenisi de yüksek geliyor :) Kararsızlığım biraz o yüzden sanırım..

  • lrfan kullanıcısına yanıt
  • Merhaba arkadaşlar
    Ben de karoq araç alarak aranıza katıldım ancak aşağıdaki gibi bir durum yaşadım. Önerilerinize açığım
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/24288249
  • mcagris M kullanıcısına yanıt
    Bu safe cp hatası bazı Kamiq/Scala araçlarda vardı, Karoq’ta görmemiştik. Servise uğrayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.