Şimdi Ara

Skoda fabia önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem max. 16bin skoda fabia 2006 model 1.4 classic benzinli önerirmisiniz? piyasası nasıldır? yakıtı üzermi lpg filan uyumu nasıldır? kısaca tavsiye edermisiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-son-firsat-109107120/detay/

• Bende 1.2 Classic var. Fabia güzeldir ama Ambiente alın derim. ABS bile yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

ben golf öneririm.fabiadan alacağınız kapı sesi ile golften alacağınız farklı olur.iyi bir kapı sesi için golf alın.

sadece kapı sesi için mi golf tercih etmeliyim :) ayrıca bütçem çercevesinde düşük modelli ve epey km yapmıs golfler mevcutt

Hocam onlar golf ile dalga geçmeye çalışıyorlar

Fabia'nın 2. eli durgun. Adana oto pazarında hiç görmedim gördüklerimde tek tük basında kımse yoktu. Parça durumunu falan iyi araştırın. Ama meraklısıda alıyor forumda fabia bakan çok kişi gördüm. 2. eli yüksek istiyrsanız daha yüksek model palio da alabilirsiniz.

• Bu forumda araba tavsiye si istediğiniz zaman böyle saçma sapan yorumlar yapan kişilere çok denk geliceksiniz
  • quote:

quote:

ben golf öneririm.fabiadan alacağınız kapı sesi ile golften alacağınız farklı olur.iyi bir kapı sesi için golf alın.

sadece kapı sesi için mi golf tercih etmeliyim :) ayrıca bütçem çercevesinde düşük modelli ve epey km yapmıs golfler mevcutt

elbette kapı sesine bakacaksın. kapı sesi tok bir şekilde kapanıyorsa o araba sağlamdır. bakınız; Golf.. 1 2 3 4 5 6 7 8 farketmez istediğiniz bir serisini alabilirsiniz. zaten hepsi birbirinin aynısı. o yüzden kafanız karışmasın
  • 7 yıl 2001 model 1.4 Comfort, 1,5 yıl 2005 model 1.4 Ambiente otm. kullandım. İlkini bir günde, ikincisini komple boyalı olmasına karşın üç günde sattım.
    Aracın en hoşuma giden tarafı sürüş konforuydu. Zevk alarak 8,5 yıl kullandım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 model 1.2 fabia 2 yıl boyunca kullandım. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

quote:

elbette kapı sesine bakacaksın. kapı sesi tok bir şekilde kapanıyorsa o araba sağlamdır. bakınız; Golf.. 1 2 3 4 5 6 7 8 farketmez istediğiniz bir serisini alabilirsiniz. zaten hepsi birbirinin aynısı. o yüzden kafanız karışmasın

adamın ocağına incir ağacı dikersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.