Şimdi Ara

skoda fabia hb tavsiye istiyorum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 15 bin tl kadar bütçem var . araştırdım ve en tipli , ön konsolu hoş , yüksel modelde uygun fiat skoda fabia hb buldum. 2004 2006 modeller bu fiyata var. merak ettiklerim

---kullanımı nasıl

---sorunlu bir araba mı

---parçaları pahalı mı

--- satışa gelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJquzen -- 9 Temmuz 2009; 10:53:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DJquzen

arkadaşlar 15 bin tl kadar bütçem var . araştırdım ve en tipli , ön konsolu hoş , yüksel modelde uygun fiat skoda fabia hb buldum. 2004 2006 modeller bu fiyata var. merak ettiklerim

---kullanımı nasıl

---sorunlu bir araba mı

---parçaları pahalı mı

--- satışa gelir mi

Ben 3.5 sene kullandım 2004 model fabia 1.4 101 HP modelini.Sıfır olarak almıştım ama 2007 kasımda satmıştım.

---Kullanımı çok rahat, direksiyonu çok başarılı

---Ben 3.5 senede sadece rutin yıllık bakımlarına götürdüm.Onun dışında servis yolu görmedim.

---Parçaları pahalı değil.Gayet makul seviyelerde

---Aracımı 4 gün içinde satmıştım.Hemde istediğim fiyata.Ama şunu belirtmem gerekir ki benim aracım çok çok temizdi ve kmsi çok düşüktü.

Kısacası ben tavsiye ederim.

• bu aracın yeni kasa 1.2 motorlusunu almayı düşünüyorum bende. 2. elleri 18-19 civarı. kullanan bilen var mı ne dersiniz?
  • www.skodaturkey.com vewww.skodam.com sitelerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz
  • Ben 2004 1.2 Fabia HB var, 3 ay once LPG taktırdım, simdilik bana yıllık bakımları haricinde bir masraf cıkartmadı,ben gonul rahatlıgı ile tavsiye edebilirim
  • 2005 model dizeline bindim malzeme kalitesi bana çok iyi geldi ayrıca mazotu kokluyo derlerya harbiden öyle
  • ben de 2005 model 1.2 HTP Fabia kullanıyorum. kullanımı gerçekten çok rahat, herhangi bir sorun yaşamadım. hatta eşim bile ehliyetini alıralmaz (hiç şoförlüğü olmadığı halde) fabiayı kullanmaya başladı ve arabayı çok sevdiğini söylüyor. bir hafta içinde işe kendisi gidip gelmeye başlamıştı bile (ankaradayız bu arada). almadan önce ben de çok araştırmıştım ama kesinlikle pişman olmadım ve herkese de rahatlıkla tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT FİORİNO TAVSİYE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 yıl felicia kullandım. skoda öncelikle sağlamdır. VW teknolojisi kullanır ama VW den daha sıcakkanlı araçlar üretir. alacağın fabiada -ki bu araçlar 2001-2008 arasında üretildiler- güncel polo'da kullanılan şasi vardır. hatta bu şasiyi VW grubunda ilk kullanan araçdır. tıkırtı sesi falan duymazsın. parçaları uygun fiyatlıdır. istanbulda oturuyorsan güngörendeki şahkan oto çok iyi bir servistir. adamlar 35 yıllık skoda servisi. en büyük problem -tüm VW grubu araçlarda vardır- elektrikli cam motorlarındaki bozulma bunun sebebi ise motorun kaldırma tellerinin bağlantı çıkışını VW bakalitten yapıyor ve zamanla kırılıyor.servisler değiştrimek istiyor ama o kırık parçayı kelepçe ile tutturursan ömürlük oluyor ben öyle yapmıştım.
    fabia hatchbackler önce 1.4 lt 70 bg. 1.4 lt. 16 V 101 bg. geldi. sonra dizel versiyonda geldi bir de çok az satılan 1.9 lt 131 bg. RS versiyonu vardır o bir rokettir. ilk gelenlerde sis farına kadar aksesuar bolluğu varken sonraları 2004 ve sonrası bu aksesuarlar azaldı. 2004 yılında 1.2 HTP 3 silindirli benzinli motor geldi. 3 ayrı aksesuar paketli satıldı bazı modellerinde klima bile yoktu. bu motor dayanıklı ve tam şehiriçi motorudur.
    bence temizini bulursan al uzun süre kullanırsın skoda alma diyenlere kulak asma skodayı kullananlara sor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.