Şimdi Ara

Skoda Fabia Combi Scout Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skoda Fabia Combi'nin maceracı bir görünüm sunan 'Scout' versiyonu 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Fabia Combi'nin arazi araçlarından esinlenilen donanımlara sahip “Scout” versiyonu, 1.4 lt benzinli ve 1.6 lt yeni nesil TDI dizel motor seçenekleriyle Skoda bayilerindeki yerini aldı.

Markanın kompakt sınıftaki otomobili Fabia Combi üzerine geliştirilen Fabia Combi Scout, özel koruyucu gövde parçalarıyla farklı bir görünüm sunuyor.
    “Farklı” ve kullanışlı bir otomobil kullanmak isteyenleri hedefleyen Fabia Combi Scout, özel olarak tasarlanan siyah renkli tamponları, yine siyah renkli geniş plastik yan kaporta koruma parçalarıyla maceracı bir görünüm sunuyor. Bu görünüm, aracın ön ve arka tamponlarının alt kısmında bulunan metal koruyucularla da pekiştirilmiş. Tüm bu unsurlar, farklı bir görünümün yanı sıra özelikle toprak yollarda aracın boyasının küçük hasarlar almasını önlemeye yönelik olarak düşünülmüş. 16 inçlik jantlara sahip olan Fabia Combi Scout'un tavan rayları ise dış mekandaki özel detaylardan.

Otomobilin iç mekanındaysa sportif koltuklar, Scout modeline özgü döşemeler, Scout logolu paspaslar, deri direksiyon simidi ve sportif metal pedallar öne çıkıyor. Fabia Combi Scout, arka koltukların katlanmasıyla 1.460 litreye ulaşabilen bir yükleme hacmi sunuyor.

Fabia Combi Scout, Türkiye’de 85 bg gücünde 1.4 lt benzinli ve 90 bg güç, 230 Nm tork değerleri sunan yeni nesil 1.6 lt TDI dizel motor seçeneğiyle satılıyor. 1.4 lt benzinli motora sahip Fabia Combi Scout, Haziran ayında 37 bin TL’lik kampanyalı satış fiyatıyla sunulurken, 1.6 lt TDI dizel seçeneği de 43 bin 500 TL’lik fiyata sahip.

Kaynak : ajansotomobil.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iea96 -- 1 Temmuz 2012; 12:20:46 >

• Ben bu kadar maceracı bir araba görmedim
  • bu araç zaten vardı.
  • yıllardır satılıyor da alan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Ben bu kadar maceracı bir araba görmedim

cidden çok maceracı
  • Toros olmuş resmen
  • ucubeeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir markanın bütün dizaynları mı down sendromlu çocuklara benzer arkadaş
  • araba yenide bu fotodaki tel nokia nın çok eski modellerinden

• Az önce aracı inceledim siteden

uzun zamandır gelmesini bekleiyordum ama olmamış yine !!!

ESP yine yok aracın içi yine çok kötü o nasıl bir vites topuzudur allah aşkına !

Fiyatı yine çok yüksek dizelin 37500 tl gibi bir rakamdan başlaması gerekiyordu

SKODA VE SEAT gerçekten vw çok gerisindeler sadece motor ve şanzıman içinde SKODA;SEAT alınmaz benim görüşüm kısaca bu
  • Bu rakamla macera aradığı kesin.
  • Klasik VW ön paneli, insan biraz değişitirir bari.
  • Üretimdeki amaç ne acaba
  • skoda nasıl oluyor bu kadar araba satıyor hala anlamadım

fabia başlayalım kesinlikle artık kasa değiştirmeli

Octavia aynı şekilde mutlaka kasa değiştirmeli

Yeti kasa değiştirmeli ve 1.6 tdı dsg gelmeli

Superb artık kasa değiştirmeli çok eskide artık avrupalı olmalı kasası çizgileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Ben bu kadar maceracı bir araba görmedim

• Dışı felaket...

Bakıpta dehşete kapılmamak elde değil.
  • bugun e 5 de yanimdan gecti :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Az önce aracı inceledim siteden

uzun zamandır gelmesini bekleiyordum ama olmamış yine !!!

ESP yine yok aracın içi yine çok kötü o nasıl bir vites topuzudur allah aşkına !

Fiyatı yine çok yüksek dizelin 37500 tl gibi bir rakamdan başlaması gerekiyordu

SKODA VE SEAT gerçekten vw çok gerisindeler sadece motor ve şanzıman içinde SKODA;SEAT alınmaz benim görüşüm kısaca bu

Hani Superb Passat'tan iyiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bir önce ki Fabia tip olarak yeni kasaya 500 çeker.

Bir insan niye eski kasadan daha çirkin aracı satmaya çalışır ki?

Peynir ekmek gibi sattığından olabilir mi? Avrupa'da en çok satan B sınıfı HB'lerden biri. Almanya'da ilk sıradaydı bi' aralar.
  • Audi Allroad Terk..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.