Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.0 MPI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hocamlar elimizde bir miktar para var elimizdeki arabayı da satınca 55 60 bin civarı bir rakam ucu ucuna dek geliyor.
    Arabayı annem kullanacak zaten bende yazın kullanırım arada uzun yola gidilir oda anca 1 kere çünkü genelde teyzemin arabasıyla gideriz yani anlayacağınız şehir için sürülecek annem okuldan eve gezmeye dolaşmaya eşe dosta bulunduğumuz şehir konya olunca yokuş derdimiz yok hem az yakan hemde vergisi az olcağı için düşünüyoruz. Performans beklentilerimiz yok zaten şuan 2004 albea 1.2 16v tüplü kullanıyoruz hani tamam gidiyor ama eski içi dışı sıkıntılar hafiften başladı şöyle rahat doya doya 10 yıl bineceğimiz bir araba arıyoruz.

İçi dışı bize gayet hoş geldi vergisi yakıtıda az olunca sizin bu konuda ki yorumlarınız nelerdir ne söylersiniz

Forumda az araştırdım arabayı sürmeyenler diyor gitmiyor çekmiyor sahipleri genel olarak memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Eylül 2017; 19:25:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir içi kullanımda ideal fakat uzun yolda hem güvensiz hem sabır ister. Ya da 2.el 1.33 Toyota Yaris, Peugeot 208 1.2 gibi araçlara bakılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 mpi kullanıyoruz performans kötü ama sizin de öyle bi kaygınız yokmuş. Alın gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-2012-polo-1.2-trendline-70.500km-ogretmenden-469548062/detay

Benim ilanım değerlendirmek isterseniz , şehiriçi için düşük hacimli atmosferiklerin sıkıntısı yok , düz yolda ve sakin trafikte tüketimlerim iyi benim poloda , uzun yokuşlardaki hızlanmalarda ve sıkışık trafikte sürüşte tüketimi yaklaşık 1.5lt civarı artıyor,

Araç çekmiyor diye bir kavram saçma yol verisi ortada hızlanması vs kaç devirde ne kadar tork bg gücü üretiyor motor güçlü olmayabilir söylersin ara hızlanmalar yavaş vites oranları kısa dersin fln anlarım kasa çekmiyor gitmiyor nedir arkadaş bunu diyenler belkide vitese takmıyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 3 Eylül 2017; 18:3:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kami Kaze kullanıcısına yanıt
    Hocam fabia kullandınız mı neye göre güven vermiyor.?

Bide sonuçta 13 yıldır tek hava yastıklı albeaya binmiş insanlarız yani yürüyen mezarla yolculuk yapıyoruz.

Ki fabia da abs asr esp yorgunluk tanımla hill holder sabit bunlar bence rakiplerinden üstün yapıyor.

Bide internette baktım ve forumda uzun yol yapan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylediler bizim uzun yolumuz ankara konya konya antalyadır kalanına uçakla gideriz genelde.

Bu bilgiler ışığında fabia b sınıfında en mantıklı araç gibi duruyor bu bütçede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Eylül 2017; 19:18:42 >
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar kötü yani ne yönden kötü

• 1.0 69 BG lik yaris kullanıyorum. Konya gibi bir yerde şehir içinde performans ile ilgili hiç bir sorununuz olmaz. Yılda bir kez çıkacağınız uzun yolda da sıkıntı olmaz. Gayet mantıklı bir seçim olur. Hem bu motorla LPG ye de gayet uygun. Dizelden bile ucuza gezersiniz şehir içinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Renault Clio 0.9 tce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ama 2014ten öncesine pek bakmıyoruz alındı mı ömürlük olur bizde araba ondan yeni az km li alıp sonuna dek binilmeli size iyi satışlar hocam umarım hayırlı bir müşteri bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Eylül 2017; 19:18:3 >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Ben motor gücünün uzun yolda yetmeyeceğini belirttim.

Yüklü halde klima açık sollamalarda sıkıntı olacaktır.

• Genelde 100 den sonra sıkıntı yapar bu araçlar onun dışında bir şey olmaz

• TUG10 T kullanıcısına yanıt
    Hocam basınca gitmez gibisinden mi diyorsunuz

Youtube da çok araştırdım yabancı testlerde 1.0 75 bg araba 190 ü görüyor gerçekten bu hafta sonu bir peugeot seat skoda bir turlayalım diyoruz bakalım bir umarım güzel olur arabanın albenisi bizi aldı daha binmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 4 Eylül 2017; 0:38:56 >
  • Skoda Fabia 1.0 MPI

Biz aynı motorun MOTOPOMPUNU KULLANİYORUZ

SU CEKMEK İCİN SAAT'TE 90 TON SU ÇEKİYOR

AYEİETTEN BMW nin 2 silindir motosiklet motorlusu

Fiat UNO VW TOSBA MOTORLUSU VAR

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Evet 4. Ve 5. Viteste gücü bayağı zayıflar. Yani ben Panda kullanmıştım o çok zayıftı.

• Kullandığınız Albea 1.2 16 valf 80 beygir ve Torku 1.0 fabiadan daha iyidir..

• Fabia'yı denemenizi tavsiye ederim. Geçen yıl Mart ayında ben de teyzeme aldırdım. Kullanımı rahat bir araç. Şehir içinde sizi üzmez.

Daha önce İstanbul-Edremit yaptı. 130-140 km hızla gittiğini söyledi. Fakat rampalarda vites küçültmek gerekiyor. Teyzem bu hafta da İstanbul- Antalya Kemer yapacak. Kendisine deneyimini sorup sizinle paylaşırım.

Biz aldığımızda 1.2TSI 90beygir ile arasında 6 bin lira fiyat farkı vardı. Uzun süre kullanacağı için acaba onu mu tercih etseydik diye bir kaç kez düşündüğüm de oldu tabii :)

• Mümkünse 95 psliğini alın 59 küsür bişey anahtar teslim. 75 liği çok bayılıyor. Kardeşime aldım. Çok memnun ankarada kullanıyor. Klimayı açınca titriyor ama 1.0 tsi 3 silindirden fazlası beklenmez. Ambition modeli gayet dolu zaten. Style e gerek yok. Tam bayan arabası. Yakıtı sınıfının en azı. İ20 ye fln sakın kayma. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Skoda Fabia 1.0 MPI

Biz aynı motorun MOTOPOMPUNU KULLANİYORUZ

SU CEKMEK İCİN SAAT'TE 90 TON SU ÇEKİYOR

AYEİETTEN BMW nin 2 silindir motosiklet motorlusu

Fiat UNO VW TOSBA MOTORLUSU VAR

İlk defa böyle bir şey gördüm. Çok dikkat çekici, youtube den videolarına falan da baktım. Muazzam bir cihaz mış. Çok özel değilse bunu hangi amaçla kullanıyorsunuz hocam? Ve fiyatı nedir?

• land_shadow kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hem turbo motor olmasıds daha iyi olur 1.0tsi ye bakalım açıkcası annemin aklında 3 araba vardı leon clio i20 leon pahalı clio 1.5 altı almak istemiyoruz oda 2. El olmak zorunda gibi i20 ben aldırtmam fabia ya bakalım dedik çok cezbetti bizi biz skodayı favorit döneminde sanan cahillerdendik

Bir test sürüşüne çıkalım bakalım bide cam tavan koydurduk mu tam hayalimizin arabası olacak gibi

• forcsf F kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi getirmiyorlarmış artık hocam 1.0 tsi 1.4tsi 1.0 mpı var şuan

Otomatik istemediğimiz için 1.0mpi 1.0tsi kalıyor geriye

• 1.2 htp Fabia kullaniyorum 70 bg-112nm tork.

2012 model.

Masallah cok memnunum. B segmenti araclar uzun yol arabasi diye gecmez evet ama ben cok memnunum. Erzurum,İstanbul,Amasya,Afyon...arasi sürekli kullanıyorum otobanda zate sıkıntı yaşamıyorum konfor ve guvenlik olarak da beni tatmin ediyor.

Tek sıkıntısı atmosferik oldugundan uzun cok egimli rampalarda vites kucultmeni istiyor araba.

Şehir içi genellikle duzlukte kullanilacaksa ben tavsiye ederim hocam guzel ve ferah araç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.