ARKADASLAR ALDIGIM DUYUMA GORE ARTIK SKILLERI SIFIRLAMAK ICN PUSTAN ITEM LASIMMIS YAZIK OLDU YAA KO IYI CE SAPITTI :d
1- Bu bir yenilik değil pusta o item zaten vardı Peddler Hemes ten sıfırlayabilirsin. 2- Yine o item olmadan parayla değiştirebilme imkanın var
[Peddler] Hermes'de yapiliyo herhalde artik o özellik acildi eskiden olmuyodu 1000 cash istiyodu galiba
quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe 1- Bu bir yenilik değil pusta o item zaten vardı Peddler Hemes ten sıfırlayabilirsin. 2- Yine o item olmadan parayla değiştirebilme imkanın var süpermiş ya ben daha önce bilmiyordum böle olduu cok ıyı olmus harıka
quote:Orjinalden alıntı: DoggyDogg quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe 1- Bu bir yenilik değil pusta o item zaten vardı Peddler Hemes ten sıfırlayabilirsin. 2- Yine o item olmadan parayla değiştirebilme imkanın var süpermiş ya ben daha önce bilmiyordum böle olduu cok ıyı olmus harıka ndn ? gidip bi gryophan helmet ve armor alırsın onları satıp 15 kere skill sıfırlatırsın
quote:Orjinalden alıntı: angel_buff ARKADASLAR ALDIGIM DUYUMA GORE ARTIK SKILLERI SIFIRLAMAK ICN PUSTAN ITEM LASIMMIS YAZIK OLDU YAA KO IYI CE SAPITTI :d öyle bişey var ama zorunlu deil normal olarakta sıfırlaya biliyorsun