ARKADASIM GIRAKONDA HORNET GOREWINI ARKA ARKAYA WERDI 65 LVL SUAN WE MIDDLE CLASS SCSIYLE YENI DUPE YAPILIYOR BENDEN SOLEMESI SERVER GIRAKON YALAN SOLEMIORUM ARKADASLAR
g kaç sole bakıyım ben
YA OYUNDA DIILM ARKADASIMLA KONUSUORUM 65 LVL YAPMISLAR ASSASSINLERINI ORC BAYADA PARA YAPIOLAR G KAC BILMIORUM
bu forumda dupe yasak seni şikayewt etcemm!!!!! nihanihahaha
EYLENMENE BAK NOT:LUTFEN ACTIGIM TOPIC E COLUK COCUK BAKMASIN
bole bisi olcaqi kesindi zaten nse mesajini editle baskasi görmesin
hehe bu oyunda düpe mi biter be oyun artk başlı başına illegal
HERKES BAKSIN YA GORSUNLER BU OYUNUN DUPESI WE BUGLARI BITMES HERKES KENDI CABALARYLA ZAR ZOR 62 63 OLURKEN ARKADASIM BANADA SOLEMEDI NASIL OLDUGUNU DUN 45 KEN BUGUN 65 LVL OLDU GIRAKONDA ORC ASSASSIN 500 M DE PARASI WAR AKSAMA KDRDA 21 GB FLN YAPAR HERALDE
BEN KO YU BIRAKTIM ZTN WOW OYNUORUM
BU OYUN SADECE PARANIZI YIYOR HERTURLU HILE WAR MADEM PARANLA BUG SUZ DUPESIZ BIR OYUNDA ZEWK ALMAK ISTIOSUN WOW OYNA GRAFIKLERI DAHA GUZEL HATTA
BAKIP CWP YAZMIYANLARIN COGU ZTN BU DUPE YI WE BUGU BILIYOR SIZ HALA OYUNA PARA WERIP LAGGSIZ DUPESIZ BUGGSZ BI KO BEKLEYIN
quote:
Orjinalden alıntı: CanoZzz
HERKES BAKSIN YA GORSUNLER BU OYUNUN DUPESI WE BUGLARI BITMES HERKES KENDI CABALARYLA ZAR ZOR 62 63 OLURKEN ARKADASIM BANADA SOLEMEDI NASIL OLDUGUNU DUN 45 KEN BUGUN 65 LVL OLDU GIRAKONDA ORC ASSASSIN 500 M DE PARASI WAR AKSAMA KDRDA 21 GB FLN YAPAR HERALDE
BEN KO YU BIRAKTIM ZTN WOW OYNUORUM
BU OYUN SADECE PARANIZI YIYOR HERTURLU HILE WAR MADEM PARANLA BUG SUZ DUPESIZ BIR OYUNDA ZEWK ALMAK ISTIOSUN WOW OYNA GRAFIKLERI DAHA GUZEL HATTA
Yanına oyuncumu lazım reklam yapıyorsun ? madem wow knightdaki düpe seni neden bu kadar huzursuz ettiki anlamadım ?
BENI HUZURSUZ EDEN EN YAKIN ARKIMIN BU DUPEYI BILIP BENI SATMASIDIR ACIKLIYAMAM AMA BAZILARINIZIN HERSEYI ITEM OYUN PARASI OLMUS
Adamlar border war larda exp bug yaparak zaten item ve lvlın icabına baktılar, senin arkadasın gec kalmıs.Ayrıca bizim hani cok durust parayı onemsemeden oyuncularını ön planda tutan firmamız k2network bu bug yapanlara destek amaclı name change scrollu bir sureligine serbest bırakıp onları ödullendirmiştir.Demek istedigim bir bug bulduysanız ben durust oynayacagım falan diye hiç dusunmeyin direk kullanın ve yapabildiginizi yapın.Cunku oyunu oynatan k2 basiretsiz aç gozlu ve adil oyunu kesinlikle benimsemeyen bir firma.Herkesin yaptıgı yanına kar kalıyor, olan oyunu durust oynamaya calısan oyunculara oluyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Majaran
Adamlar border war larda exp bug yaparak zaten item ve lvlın icabına baktılar, senin arkadasın gec kalmıs.Ayrıca bizim hani cok durust parayı onemsemeden oyuncularını ön planda tutan firmamız k2network bu bug yapanlara destek amaclı name change scrollu bir sureligine serbest bırakıp onları ödullendirmiştir.Demek istedigim bir bug bulduysanız ben durust oynayacagım falan diye hiç dusunmeyin direk kullanın ve yapabildiginizi yapın.Cunku oyunu oynatan k2 basiretsiz aç gozlu ve adil oyunu kesinlikle benimsemeyen bir firma.Herkesin yaptıgı yanına kar kalıyor, olan oyunu durust oynamaya calısan oyunculara oluyor...
çok haklısın arkadaşım
zaten çıkacağı belliydi bu yenilik yanında bug u da dupeyide getirir
Ne diyelım Hayırlısı Neyse O Olsun
Ben pek ikna olmadım valla haftaya anlarız...
of ya of ben bir oyunu kaydetsem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme