Şimdi Ara

sj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA0173588 -- 12 Eylül 2020; 15:30:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ESŞ yerine umut hoca daha makul bence malum adama gelecek olursak adam paraya hasta ama ders konusunu ve sadece mat öğretmenliğini değerlendirirsek çok iyi dediğiniz gibi sağlam matematik için 1-2-3-4 ama diğer fen dersleri kötüyse 1 e bulaşmamak gerekiyor çünkü çok vakit yer ama asla pişman etmez malum adama benim puanım sadece öğretmenliğini ders içindeki enerjisini ve matematik anlatışını değerlendirirsek 10/10
  • ESŞ yerine umut hoca daha makul bence malum adama gelecek olursak adam paraya hasta ama ders konusunu ve sadece mat öğretmenliğini değerlendirirsek çok iyi dediğiniz gibi sağlam matematik için 1-2-3-4 ama diğer fen dersleri kötüyse 1 e bulaşmamak gerekiyor çünkü çok vakit yer ama asla pişman etmez malum adama benim puanım sadece öğretmenliğini ders içindeki enerjisini ve matematik anlatışını değerlendirirsek 10/10
  • bu arada şunu eklemeyi unutmuşum. esş de sorulara cevap veren necdet hoca baya iyi
  • hocam merhabalar bunu sormanın yeri bu konu mu bilmiyorum ama mazur görün. bu sene ayt mattan 20 netim var -pkob ve geo yok- tytden ise 16-17 (yanlış birkaç soru yapmadıysam eğer) hiç ayt fen bakmadım zaten düzgün çalıştım denilemez bu sene. bir sene daha hazırlanacağım ayt için full, tyt için 30 bandına gelmem yeterli olur matematik adına. sizce kaf benim için gerekli mi ne düşünüyorsunuz? matematiği seviyorum. verdiğim bilgilere göre tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. fizik için zaten esş almayı düşünüyorum.
  • ESŞ, Umut Öncül (Ücretli) kullanmış biri olarak fizikte 12D 2Y yaptım.İzlediğim yol ise şöyle idi :

İlk önce Umut Öncül'den izledim, konu hakkındaki klasik soru tiplerini ve mantığını az çok anladım. İlk önce Umut Öncül veya youtubedaki herhangi bir kanaldan konuyu orada izleyip ESŞ'ye geçmenizi tavsiye ederim çünkü temelsiz direkt olarak ESŞ' ye başlayınca kopukluk oluyor,ayrı bir dünyada hissediyorsun kendini. Umut Öncül'den sonra ESŞ'ye geçtim. ESŞ' ye geçerken klasik soru tiplerini ezberlediğim için rahat rahat mantığını anlamaya çalıştım. Konunun asıl mantığını ESŞ sayesinde anladım, diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam. Altuğ güneş + esş yapmayı düşünüyorum ama onda da bütün konular yok

• majorsnake M kullanıcısına yanıt
    tyt için direkt kafdan sonra 30 yapılabileceğini düşünmüyorum dostum. kaf + bol denemeyle +30 yapılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 345 tyt mat hakkında ne düşünüyorsunuz ben 345'in tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum ordan çözüp sonrasında full deneme yapacağım fakat size de sormak isterim bu arada yersiz soru olduysa kusura bakmayın

• bence 345'den önce bi karekök çözülmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

aynen hocam. Altuğ güneş + esş yapmayı düşünüyorum ama onda da bütün konular yok
    Altuğ Güneş bana pek hitap etmediği için tercih etmedim hocam. Ama temel atmak için başarılı olur diye düşünüyorum.

• BR'yi sadece videolar ve kendi kitaplarım ile çalışmam mantıklı olur mu sizce ? Yani kendi kitabını almamın bana faydası ne kadar olur ?

Video ile öğrenip apotemi-345 gibi kaynaklarla devam etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 16 Temmuz 2020; 23:14:8 >
  • BR 3-4 ne kadar vakit alır ortalama sağlam bir mezun için
  • Faydali konu
    Elimde 345 tyt fizik var fizikle barış dinleyerek bu kitap halledilmiyor buyuk ihtimal eşs alicagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 16 Temmuz 2020; 23:22:49 >
  • aslında umut öncül beles de olabilir esş oncesi için. sizin bi oneriniz var mi ?

• fenelony kullanıcısına yanıt
    hocam esş de ağır geliyor işte. bende fizikle barış + esş yapacağım herhalde. vakit alacak ama yapacak bişey yok. ya da okul açılınca okul + esş. bilmiyorum

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    bence kitapsız olmaz hocam. ben de yarim yamalak çözülmüş 345 sb de var. kaf + onu da cozucem fazla fazla yeterli olur. Eylül gibi ikisini bitirip direkt denemelre başlamayı planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

aslında umut öncül beles de olabilir esş oncesi için. sizin bi oneriniz var mi ?
    Bedava videoları da mükemmel iş görür ancak müfredat dışı unsurları bilerek izlemelisin.

• fizikle barış izleyeceğim herhalde

• Herkes onu tavsiye etmesine rağmen bana çok ezber geliyor ve peşinden bir atlı kovalarmışcasına hızlı anlatımı pek hoşuma gitmiyor.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    3 ay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.