Şimdi Ara

HOTPOINT ARISTON LFF 8214 EU/HA R BULAŞIK MAKİNES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu makina nasıldır. Almayı dusunuyorum.kampanyada 799 imis ama asıl fiyatı bumudur? italyan yapımı dedi satıcı.



  • Walla herseyim arcelikti servisi dısında herseyi kotu. 3 yıl doldu hemen bozuldu camasır makinası. buzdolabı elektrigi iciyor. supurge desen berbat.
    hotpointi servisi dısında iyi olacagını dusunuyorum. gordum kasa yapısı iyi sadce kullanan birisi onerirse alacagım. arcelik bulasık makinemde fazla iyi degil. mesela calgoniti bazen eritemiyor halbuki kutusunda arcelik oneriyor deniyor. pril de sorun yok.

    neyse fikri olan arkadaslar yazarsa sevinirim.
  • eğer izmitteyseniz kent pazarlama merkezde alışveriş marketleri ar .oradan 750 liraya 9 takstle aldım.peşin 700 liraya veriyorlar.ama ön siparişle bilginiz olsun.bu arada anneme lbf 51 mdelini almıştım.bunlarda küp deterjan çok sorun çıkardı.servisi çağırdım sıvı deterjan kullanın dediler.katı deterjanda makine çok gürültü çıkarıyor
  • hocam sağolasın bilgi için bugün siparişi iptal ettim.
  • bende arcelik var demistim oda calgoniti bir eritiyor bir eritemiyor. Buda oyle demekki. Neyse candogan sagol. Ben yine profilo alayım. 4223 iyi gibi.
  • 10 gün önce aldım ariston lff 8214 799 tl ye 8 taksit
    Makine gayet sağlam ve görünüşü iyi özellikle kısa programı olmasından dolayı tercih ettik 25 dakika gibi bir sürede yıkıyor. gayet güzel çok sessiz dünkü yıkamada hanım tencereyi makineden çıkardığında tanıyamadı elde çıkaramadığı kalıcı yağ siyah izlerin tamamen çıktığını söyledi. Şu an için 4-5 kere yıkama yaptık ve mükemmel olarak yorumluyorum inşallah ileride bir sorun çıkmazsa bu fiyata en uygun makine olduğunu düşünüyorum.
  • bende beyaz eşya alacağım için baya araştırma yaptım.
    Ariston kullanmadım ama bi çok kişinin memnun olmadığını duydum.kapaktaki düğmelerde temazsızlık oluyormuş aslında çoğunda oluyormuş fakat ariston çok sık gösteryormuş bu sorunu.
    çamaşır makinamı ariston alacaktım vazgeçtik.
    size tavsiyem ELEKTROLUX gibi çok daha iyi bir markayı tercih edebilirsiniz.
    ben şu ürünü aldım.
    ELEKTROLUX ESF 63021 750-civarıdır fiyatı.

    Elektronik kontrol

    'Fuzzy Logic' akıllı sistem

    Miktar otomatiği sayesinde bulaşık miktarına göre su ve elektrik harcanır; program süresi otomatik olarak ayarlanır.
    Program akış göstergesi

    Yıkama sürecinin hangi aşamada olduğunu takip etme olanağı verir.
    Yıkama programları:

    - Ön yıkamalı ekonomi 50 °C

    - 'Ye, yükle, yıka' programı

    30 dakikalık program, A sınıfı yıkama performansına sahip en kısa programdır. Bu program, günlük kullanım için idealdir; az kirli tabakları çok ekonomik yıkar: sadece 9 lt. su ve 0,8 kWh elektrik harcar.
    - Yoğun yıkama

    Kirlerin üstesinden kolaylıkla gelinmesini sağlayan yıkama programı. 70 °C'de yıkama yapar. Tencere, tava gibi yağlı ve çok kirli bulaşıkları yıkamada, yapışıp kalmış yemek artıkları ve özellikle yumurta ve nişastalı artıkları temizlemede idealdir.
    - Ön yıkamalı normal 65 °C

    - Durulama ve bekletme programı

    Bulaşık makinesinde makine dolana kadar bekletilecek bulaşıkların üzerindeki yemek artıklarının sertleşip temizliği zorlaştırmasını önleyen yıkama programı
    4 yıkama sıcaklığı

    Yarım yük yıkama fonksiyonu

    Hızlı yıkama ve durulama & bekletme programları hariç, diğer programlarda seçilebilen yarım yük opsiyonu, ön yıkama aşamasını atlar. Yıkama ısısı ve süresi azalır. Zamandan 35 dakikaya kadar tasarruf sağlar.
    Tuz ve parlatıcı göstergeleri

    Kontrol panelindeki göstergeler sayesinde tuz ve parlatıcının azaldığını takip edebilme olanağı
    İlave deterjan bölmesi

    Çok kirli bulaşıklar için ilave deterjan bölmesi.
    Yüksekliği ayarlanabilir üst sepet

    Yüksekliği ayarlanabilir üst sepet sayesinde optimum hacim kullanımı
    Katlanabilir fincan rafları

    Esnek yerleştirme olanağı veren çatal bıçak sepeti

    Üçlü filtre sistemi

    Geniş yüzeyli filtre, mikrofiltre ve kaba temizleme filtresi
    Paslanmaz çelik kazan

    Gizli rezistans

    Makinenin dış alt kısmına yerleştirilmiş ısıtıcı sayesinde iç kısmın temizliği kolayca yapılabilmektedir. Bu zarif ve pratik çözüm, tahta ya da plastik saplı çatal ve bıçaklarınızın makinenin iç alt kısmına düşmesi durumunda yanmaları riskini de ortadan kaldırmaktadır.
    Taşma emniyeti




    Teknik özellikler
    Program Sayısı: 5

    Isı Dereceleri: 50-60-65-70 °C

    Yıkama Performansı: A

    Kurutma Performansı: A

    Enerji Sınıfı: A

    Enerji Tüketimi 50°C Eco (kWh): 1,05

    Su Tüketimi (50°C Eco) (lt): 18

    Ses Seviyesi (dB): 49

    Tabak Yıkama Kapasitesi (kişilik takım): 12

    Boyutlar (YxGxD) (mm): 850x600x610




  • ariston 8214 bu fiyata (750-800 TL) piyasada alınabilecek en kaliteli bulaşık makinasıdır.Ben kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadım.Çok sessiz ve digital ekranı var,kalan zamanı falan gösteriyor.8 program , Tek sepet yıkama var, ayrıca 14 kişilik yemek takımı kapasitesi var (Genelde 12 kişilik oluyormuş.).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail5 -- 15 Ekim 2010; 14:50:18 >
  • Ezberden nara atanlara kanmazsan fiyat olarakda kalite olarakta güzel ürün.
  • Gayet güzel bir ürün Anneler günü dolayısı ile yineden indirime alındı.

    Şuanki kargo dahil fiyatı 899 TL, fiyat ve performans olarak güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

    Şuana kadar 100'ün üzerinde satışı gerçekleşti ve herhangi bir problem yaşanmadı.


    http://www.ozelsiniz.com/?urun-75033-Ariston-LFF-8214-EU-Bulasik-Makinesi.html

     HOTPOINT ARISTON LFF 8214 EU/HA R BULAŞIK MAKİNES



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 24 Nisan 2011; 13:00:14 >




  • arkadaşlar geçen hafta teknosadan ariston LFF 8214 eu aldım 8 programlı 5 taksit ödeme martta başlıyor 799 tl. çok araştırdım keseme göre ve kaliteli bir ürün almak istedim ve bu ürünü aldım. forumlarda olumsuz yorumlar var kesinlikle inanmayın. mükemmel ötesi bir makine tamamen temiz ve parlak yıkıyor tavsiye ederim.
  • arkadaşalar acill olarak bu makina hakkında bilgiya ihtiyacım var birisi demişki işte fincanlar düşüyor cok sesli detarjanı eritmiyor gibi bunlar ne kadar dogru bugun bana cevap yazın lütfen çünkü bugun sipariş etiim 24 saat içinde iptal etme şansım varrr
  • Hızlıal'da kampanya var, 722 liraya geliyor, A enerji tüketimi yazıyor. Ayrıca 3 yıl garantili. Buna muadil önerebileceğiniz bir ürün var mı? Az para da değil, çöpe atmayalım makineyi sonra?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkant03

    arkadaşalar acill olarak bu makina hakkında bilgiya ihtiyacım var birisi demişki işte fincanlar düşüyor cok sesli detarjanı eritmiyor gibi bunlar ne kadar dogru bugun bana cevap yazın lütfen çünkü bugun sipariş etiim 24 saat içinde iptal etme şansım varrr

    DOGRUDUR SEPET TASARIMI HATALI.TABLETIDE KAPAĞI BULAŞIKLARA SEPET HATASINDAN DOLAYI ÇARPTIGI İÇİN AÇILMIYOR.
  • sepet hatasından degilde tam kapatmadıgından olabilir. ilk basta kotu diyen candogan urunu kullanmadan genel yorumlarından birini yapıyor baslıkta 2 3 tane urunu kullandım mükemmel diyen arkadas var kullanmadan atanlardansa kullanıp konusanların cevabını baz almak daha mantıklı korkmadan al benm evimdede 12 programlısı var hiç bir sorun yok asla çizme sorunu falanda olmaz isteyen olursa 2 - 3 yıldır yıkanmaktan desenleri silinmis ama asla çizilmemis bir kaç bardak resmi yayınlayabilirim bardaklarda deterjan kokusuda kalmıyor cıkar oldugu gibi kullan
  • arkadaşlar cevap geckinde bende aldım aristonu artık alalı 2 hafta oldum nerdeyse ama şuana kadar herşey sorunsuzdu ve gayet başarılı işler yapıyor şuan için çok memnunmun sebet olayına gelince artı 4 yılda daha uzatarak garantiyi o sorunuda çözmüş olacagız bence 7 yılll gibi bir garanti sanırım en kaliteli makina bile 7 yıll sonun mutlaka birşeyler çıkartır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkant03

    arkadaşlar cevap geckinde bende aldım aristonu artık alalı 2 hafta oldum nerdeyse ama şuana kadar herşey sorunsuzdu ve gayet başarılı işler yapıyor şuan için çok memnunmun sebet olayına gelince artı 4 yılda daha uzatarak garantiyi o sorunuda çözmüş olacagız bence 7 yılll gibi bir garanti sanırım en kaliteli makina bile 7 yıll sonun mutlaka birşeyler çıkartır

    Çok büyük konuşmuşsunuz size bir kaç örnek vereyim

    Miele 25 senedir çalışıyor.
    arçelik 2100 (siemens patentli) 20 senedir çalışıyor
    siemens 1633 - 1833 yaklaşık 10 yıldır çalışıyor tık yok ilk günkü gibi.

    siz ariston, vestel, arçelik gibi şeyleri yukardaki markalarla bir tutmayınız haksızlık olur.

    sanki tofaş ile ferrariyi bir tutmuşsunuz gibi olmuş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkant03

    arkadaşlar cevap geckinde bende aldım aristonu artık alalı 2 hafta oldum nerdeyse ama şuana kadar herşey sorunsuzdu ve gayet başarılı işler yapıyor şuan için çok memnunmun sebet olayına gelince artı 4 yılda daha uzatarak garantiyi o sorunuda çözmüş olacagız bence 7 yılll gibi bir garanti sanırım en kaliteli makina bile 7 yıll sonun mutlaka birşeyler çıkartır

    Garantinin uzun olması bazı durumlarda çok faydalı değil. Cihaz kaliteli değilse bol bol servisle uğraşıyorsunuz. Bazen serviste abicim bu makineler böyle yapacak birşey yok diyor. Bazen çözümde üretemiyorlar.

    Bu yüzden cihaz kaliteli olsun varsın servisi az olsun.
  • Aynen cihaz kaliteli olsun garanti 2 sene olsun yeter, uzun garantili olunca sanki sorunlarınız olmayacak, çabuk çözümlenecek sanıyorsunuz ama tam tersi, amaç sorun olmaması eğer sorun varsa bu ülkede yandınız %99 bilinçsiz servislerle kemoterapiden çıkmışa dönersiniz.
  • arkadasın aldıgı ürün güzel servise ihtiyacı olmaz olursa diyede 7 yıl garanti yapmıs farzedelimki ürün 10 yıl gitti simdi ödediginin 2 katına bosch alacagına yarı fiyatına aldıgı 8 programlı urunden arta kalan parayla 10 yıl sonra gider o zamanın teknolojisi ile en iyisinden birtane daha alır oda 10 yıl gider keyfine bakar ama o dediginiz markalar hiçmi arızalanmıyor?? hepsi 20 yıl gidiyorsa neden bunlar 20 yıl garanti vermiyor???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.