< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (729. sayfa)

-
-
Emeraldin litresi, polifenol değerini ikiye katlamış, anam anam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sitesine bakınca orkidenin fiyatları uygunmuş
https://www.orkidemarket.com.tr/orkide-sizma-5-lt-teneke-zeytin-yagi
-
Merhaba. Forumda yıllar boyu süren paylaşımlar sonucunda baskın çıkan sonuç şu oldu (ben katılmasam da): "Türkiye'deki üreticilerin %99'u sahtekar. Hem de çok pahalı satıyorlar. İyisi mi İtalya'dan alalım."
Yani zeytinyağı önerisi almak için yanlış yerdesiniz. Burada daha ziyade zeytinyağı üreticileri pataklanıyor.
-
Evden ayrılan, yanlız yaşayan, keyfini çıkaran bir forumdaş size tavsiye yazmış aşağıda.
Yeni sezon başlıyor. İsterseniz biraz beklersiniz, isterseniz konuda sık geçen firmalardan Ayvalık türü zeytinyağı seçebilirsiniz, acı istemediğiniz için.
Uzun zamandır girmiyordum mesajım 9 ay öncesinde açıldı ve sizin yorumunuzu gördüm şuanda aynı yağ 1600 civarı olmuş Vayne ülkenin geldiği hale bakquote:
Orijinalden alıntı: hnfckmbu sezon sazak erken hasat alan varsa yorumunu bekleriz. zira trendyolda indirime giriyor zaman zaman. 5lt 476 TL ile göz kırpıyor:)
Bu sene başında şok ta 285 liraya almadigim lio 5lt şuanda 850 olmuş
Daha nerede 2023 yağı? Ekimde ancak erken hasat olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vedat Milor paylaşmış:
Vedat Miloryoutube
Tabi başlık işin şakası. Evdeki Türkiye’den 3, İtalya’dan 1 zeytinyağı ile basit bir kör tadım yaptım. Kazanan hangisi oldu sizce? ÖNEMLİ NOT: Reklam ya da işbirliği değildir.https://www.youtube.com/watch?v=TxCXGAoGDqcBahsettiği yağlardan birinin litresi 500tL, birisi 1000tL üzeri.
Üst sınıf yağlar tabi bunlar.
Her bütçeye uygun değil gibiler.
Keşke alabilsek ama daha önce yerlim organik ania denedim o da gayet iyi idi ama o da çok pahalı artık.
_______
Ailem sözde yerinden diye litresi 70-120 TLye zeytinyağı alıyor, tadı lezzeti sabun gibi rezalet.
Ama anlamıyorlar bir türlü. Bazı insanların gözüne perde iniyor.
Böyle talep olunca da üretici hile hurdaya kaçıyor, su şişesinde etiketsiz belgesiz 3. şahıs aracılıklarıyla satıyor.
Carrefour, migrostan Tariş sızma memecik olanından almayı düşünüyorum umarım iyidir.
Ayvalık Köklü zeytincilik de denedim fiyatı normal ama şundan uzak durun şu yağlar tavsiye edilebilir gibi bir öneri de bulamadım.
-
Hermus bize çok uzak artık. Birkaç yıl önce Trendyol'da bir tane kalmış birinde, almak nasip olmuştu.
Zetay da farklı değil.
Avrupa ise hayal. Ama kim bilir.
Köklü kötü değildir ama filtresizdir, 950 liraya Ağustos ayında yakınlarıma aldırmıştım. Memnun kaldılar mı, bilmiyorum.
Bizim insanımız geliyor, kokmayan zeytinyağı istiyorum ben diyor.
Geçende arkadaş terziden bir sıvı almış, bakar mısın dedi. Baktım ve bu bir sıvı, zeytinyağı değil dedim. Karma bir sıvıydı, dikkat edince ayrışıyordu.
Ekonomisi iyi olmayanlar hadi anlıyorum.
illa yağ kullanmak şart değil, yemekler haşlama usulü de yapılabilir sağlıklı bir şekilde.
ama bir o kadar da durumu iyi olup bu şekilde sahte alanlar çok.
alakasız şeylere para harcayabiliyorlar ama sağlıklarını riske atacak, damarlarına tehlike arz edebilecek sahte ürünleri tüketip bu tür satışçılara destek olanları da aklım almıyor.
Marketteki bir riviera bile bu sahtelerden iyidir heralde öyle değil mi?
köklüden geçen ay 500 ml kendime aldım deneme amaçlı tabi bir yerlim ania gibi değildi ama çok kötü de değil gibiydi. Normal geldi bana.
tarişi de genellikle övüyorlar ideal normal olarak. Bu sefer de tariş deneyeyim diye düşünüyorum. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Durum tam öyle. Terziden zeytinyağı aldığını düşünen arkadaş da öyle. Mali durumları çok iyi olmasına rağmen insanlar zeytinyağına o kadar para vermeyi gereksiz görüyorlar.
Tariş memecik sıcak sıkımdır sanırım.
Kristal dolgun da olabilir.
Favori ise Komili banmalık.
İyi zeytinyağı hap gibidir, tadı yoktur ama iyi gelir. O yüzden kokudan tatdan anlaşılmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zeytinyağı meyve suyudur, hap değildir ama ilaç gibidir. Tadı ve kokusu ile de iyi gelir. Tadı ve kokusu olmasıyla da hap gibi sentetik üretilen yağlardan farkı anlaşılır. Hap gibi yutturulan bilgilerle değil, bilenden alınan bilgilerle içilir.
-
2022-2023 sezonu tecrübelerimi paylaşmak isterim.
Sezona Şerifoğlu domat ile başladım ve memnun kaldım. Hoş bir domat meyvemsiliği vardı. Karışık yağını açmadım.
Mavras ile devam ettim, hem organik hem normal aldım ama maalesef memnun kalmadım. Ransid çok belirgindi.
Nova Vera'dan birkaç ürün aldım, Ayvalık olanı açtım ve beğendim. Dengeli bir yağdı. Organik ve yamalak sarısı duruyor.
Özem olgun hasat ise yemeğe gider, etkisizdi.
Oliva Malia'dan da iki yağ aldım. Erkenceyi açtım ve epey beğendim. Mahalli ürünleri ayrıca severim. Acılık ve yakarlık iyiydi. Ayvalık duruyor.
Bu sene market yağlarına bakış açımı değiştiren ise Komili Banmalık oldu. Ürün çok başarılı. Adeta marketten butiğe merdiven dayamış.
Nermin Hanım'dan Ayvalık ve domat aldım, sırasını bekliyor ve Granpa da aldım ama daha açmadım.
Kürşat ise şu an yolda.
Geçen sezondan kalan Gaia Oliva Everyday'i epey stoklamıştım, onu da bol bol kullandık.
Yeni sezonun tüm tüketicilere, üreticilere, aracılara ve tüm yağcılara bereket, şifa, kolay ulaşım, yanmalı banmalı günler ve selamet getirmesini dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu ney fiyatlar ya babasının damı yani. 1500 hatta 2000TL den aşağı yağ yok. Ya ben ekonominin bu kadar kötü olduğunu hiç görmedim. Resmen alamıyorum ya. çüş yani.
-
Bizim teneke zeytinyağını götürüp bag in box dolum yapabileceğimiz bir tesis var mıdır acaba? Biraz araştırdım ama bulamadım.
Her üretici de bu yönteme yanaşmıyor. Laleli’den başka da bunu kullanan görmedim. 2022-2023 de laleliden aldığım 5 ltyi tükettim, hatta ona sıra gelene kadar da epey bekledi. Ne ransid ne başka birşey var. Başka bildiğiniz üretici var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X