tesis sahibi tanıdık olmadıkça o iş çok zor,belki yeni sıkım yaptırmış bir üreticiden doldurulabilir,onlar 20 lik falan dolduruyor genelde |
Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (730. sayfa)

-
-
Nermin Hanım, edremit türüyle yeni sezona 2150 lira olarak giriş yapmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 senedir zeytinyağları üzmeye başladı, gecen hafta yeni üretim 15 litre yağa 4400 tl verdim. Sadece yemek için biraz pahalı olmaya başladı. Yemek için başka bir önerisi olan var mı ? salata ve ekmek banmak için komili banmalık hoşuma gitti.
-
Merhaba hocam. Olgun hasat ya da natürel birinci ürünleri kullanın yemeklerde. Yeni sezonda epey pahalı olacak erken hasatlar. Firma, marka, sezon sürekli değişiyor kaliteler, isimler.
teşekkür ederim bilgiler için, peki riviera tavsiye eder misiniz yemeklerde ?
-
Riviera son çare ama yemeklerde kullanabilirsiniz. Mali durumu göz önünde bulundurunca, artık makul karşılamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 9 Ekim 2023; 19:23:22 >
Haklısınız, teşekkür ederim. İyi akamşlar.
-
Rica ederim, iyi akşamlar, hoşça kalın.
Kendi fabrikamız erken hasat soğuk sıkıma başladık. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
https://www.mistikolive.comwww.mistikolive.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 15 Ekim 2023; 14:29:24 > -
kristal zeytinyağı hepsiburada'da yüzde 15'lik indirim ile 1177 liraya geliyor. değerlendirmek isteyen arkadaşlar olur belki.
https://www.hepsiburada.com/kristal-naturel-sizma-zeytinyagi-dg-teneke-5-l-p-HBV000019BOIW?magaza=AlEveGelsin
-
Sezonun ilk alışverısini Angelostan yaptim. 2 lt ayvalik ekstra sizma 1.166 tl. Umarim gecen sezonki kadar güzeldir.
Bu yil fiyatlar cok uçuk. 2 lt yag icin bile alsam mi almasam mi diye düşundum.😔
Hem fiyatlar uçtu hem de alim gücüm düşünce çareyi gecen sezonun yaglarını stoklamakta buldum ben. ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zeytinyağı ihracat yasağı süresiz uzatılmış. Bunun etkilerini yıl içerisinde ne şekilde göreceğiz dersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Piyasaya göre yasak durabilir ama piyasa durmuyor. Yeni sezon ürünleri satışa başladı. Bilhassa büyük tanklarda eski sezonu depolayan firmalar, ambalajlı ürün ihracatıyla stokları eritemezse, eski sezon ürünlerine indirim yapabilir. Bu sezon "yok" yılı kabul edildiğinden ve enflasyondan dolayı da yeni sezon ürünlerinin fiyatları ocak ayı ile beraber daha da artabilir. Soğan epey ucuzladı, 50000 ton ihracat kararı alındı ama fiyat daha yükselmedi. Alınan kararlar bazen de etkili olmuyor.
Ooooo Angelos demek hocam. Damağımız tonda iblea ister ama şimdlik çok zor. Stoklardan dolayı daha açmazsınız değil mi? Hepimiz stokçu olduk artık.
Acacagim☺️ Gecen seneki çok guzeldi bu seneki de iyidir insallah.
Öyledir inşallah hocam. Firma iyi. Açın, keyfinize bakın.
Hayırlı olsun. Bu işin adeti ve forumda konuşulup tanınmak için foruma özel iyi bir indirim yapmaktır.
Hayırlı olsun. Ambalajlarınızdaki resmi pek sevdim. :) Kime ait acaba?
Sanat içeren ambalajların çoğalması temennimizle diyelim ve aklımıza gelen bazı diğer örnekleri sıralayalım: Nova Vera, Tayga, Piraye.
Daha fazla saymayı ummuştum ama başka aklıma gelmedi.
-
Angelos ne yazık ki hayal kırıklığı oldu. Geçen sezonkine 10 puan verirsek bu sezon 7 diyebilirim. Yine de guzel yağ ama bu fiyati hak etmiyor bence.
Gecen yil aynı durumu Düet memecikte yasamistım. ☺️
Sağlik olsun...
Demek öyle hocam, sağlık olsun. Maalesef kaliteyi fiyatlar gibi artırmıyor firmalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X