Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gatila
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de merak edip bakayım dedim ama aldığınız ürün olgun hasat. 200+ polifenol değerine sahipmiş. Ve fiyatı(150) artırılmış biraz. Erken hasat olsaydı fiyatı tercih edilebilir düzeyde sayılabilirdi ama olgun hasat için biraz abartı açıkçası. Yine de şifa olsun, yorumlarınızı da bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod paylasmislar EVDEKAL o zaman düşüyor fiyat. 120 ye

• sansar64 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, faydalı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Oleamea diye bir marka denk geldi facebookta organik 3 litre zeytinyagı 120 liraya aldım bakalim nasil cikacak. daha önce forumda konusu geçti mi kullanan var mi bilmiyorum.
    Bende deneme sonrası yorumunuzu bekliyorum, teşekkür ederim

• Kusura bakmayin gec donus icin
    Evet istediginiz cesitlerden yapabiliriz
    Minimum iki tane olursa en azindan kargo parasi cikmis olur.
    Gercekten maliyetler bizleri zorluyor.
    Teneke olarak almak isteyenlerede ufak bir tenzilat yapabilirim.
    tesekkurler
  • rinots R kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Su anda 4 cesit 500 ml kargo dahil 200 tl olarak yola cikmistik.
    Forumdan gelen tavsiyeler dogrultusunda bunu istenilen cesitler ve min 2 adete kadar dusurduk. (Yani iki domat sise 500 ml 100 tl )

Ayrica 3 litrelik tenekelerde de burden yazanlara ufak da olsa bir iskonto uygalayabilicegim.

ilginize ve alakaniza tesekkurler
  • Mentese SOM M kullanıcısına yanıt
    3 litrelik urun icin (yanilmiyorsam sitenizdede 160tl fiyati var) foruma ozel fiyatinizi ogrenmek isterim.

• skmg S kullanıcısına yanıt
    Evet isteriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu ana kadar orfion, Özköyüm, incirya, felole denedim. İncirya özel seri duruyor daha açmadım.

Bunların içinde en güzeli orfiondu, sonra Özköyüm ve felole. Feloleyi yeni açtım beklediğimden daha iyi çıktı. 110 120 TL ye 5 lt iyi fiyat.

İncirya bunların içinde bana en uymayanıydı. Yakıcılık var ama tadı ağır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 3 Mayıs 2020; 9:54:23 >
  • Bu zeytinyağı hakkında görüşleriniz nedir? 18.90 TL sabahları aç karnına içiyorum. (Üretici firma ALHATOĞLU Zeytinyağları)

• Gg de ayaz soğuk sıkım sızma zeytinyağ 5 lt 90 TL ye satılıyor. Kızartma için almak istiyorum. Saf zeytinyağ mı acaba? Yoksa başka yağ katma olayları oluyor mu? Bilgisi olan var mı?

• cLk kullanıcısına yanıt
    Ürün/marka hakkında bilgiye sahip değilim. Yalnız kızartmalar için naturel sızma yerine, asit değeri 0.8 - 2 aralığında olan naturel birinci yağlar daha makbul olur. Yanma/dumanlanma derecesi; erken veya olgun hasat sızmalara göre daha yüksek. Fiyatları da hemen hemen 90 - 100 Lira seviyelerinde.

• Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.
    Bu zeytinyağı işinden pek anlamadığım için tavsiyelerinize ihtiyacım var önerebileceğiniz yada şurada indirim var dediğimiz zeytinyağı var mı?
    Sadede salata ve kahvaltılarda kullanacağım
    Şimdiden teşekkürler.

• Migros tam Komili sızma al 2 litre 42 90 iyi fiyat vede kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: babayaro1215

Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.
    Bu zeytinyağı işinden pek anlamadığım için tavsiyelerinize ihtiyacım var önerebileceğiniz yada şurada indirim var dediğimiz zeytinyağı var mı?
    Sadede salata ve kahvaltılarda kullanacağım
    Şimdiden teşekkürler.
    Bimdeki natürel sızmayı tavsiye ederim başlangıç olarak, denersiniz zaten 1 litrelik şey. Ucuz ama kalitelidir. Üreticisi 25 yıllık firma. Veya tariş güney ege, migrosta sık sık indirime girer. Marketteki en iyisi bu bence. Daha sonra çeşitli başka üreticiler de var, geriye doğru okursanız görürsünüz. İnternetten satış yapanlar filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 4 Mayıs 2020; 14:54:57 >
  • skmg S kullanıcısına yanıt
    Kargo dahil 150 tl ancak yapabiliyorum.
    Ufakta olsa .

• "Zeytin Baba" diye hitap ederler kendisine .Sektörün mihenk taşı Mücahit Taha Özkaya farklı bakış açısı ile zeytine/zeytinyağına olan tutkunuzu ve sormak istediginiz soruları online egitim eşliğinde keyif dolu sohbet ile zamanın nasıl geçtigini bile anlamıyacaginiz rüya gibi eğitim fırsatı...Katılmanızı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 6 Mayıs 2020; 13:31:43 >

• semih_izmir kullanıcısına yanıt
    Eğitim ücreti çok fazla. Bundan önceki eğitim için mail atmıştım 600tl demişti. Açıkcası çok mantıklı gelmedi.

• GittiGidiyor
    Yeni Hasat - Palamidas 1 LT x 9 adet Özel Harman Soğuk Sıkım Nat. Sızma Zeytinyağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/supermarket/yeni-hasat-palamidas-1-lt-x-9-adet-ozel-harman-soguk-sikim-nat-sizma-zeytinyagi_pdp_514060045?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

İyi günler arkadaşlar.
    Bu ürün %8 indirim çeki ile 257.5 ₺ye geliyor. Litresi yaklaşık 29 ₺.
    Nasıldır? Tavsiye eder misiniz? Bu rakamlara yakın alternatif tavsiyeniz var mı?
    Elimde 4-5 adet koyu renk şişe var ama onlarda başka zeytinyağı var. Stok bitmeden almak istedim. 5 litrelik alsam elimdeki şişelere tam sığmıyor. Tenekede kalıyor bir miktar. Bozulma ihtimali artıyor.
    Linkteki ürünü alıp hem taze taze tüketmiş hem de şişe için ekstra para vermemiş olurum diye düşündüm. Sizce doğru mu yapıyorum? Ne tavsiye edersiniz?

• A101 deki Zeo sızma zeytinyağını denedim geçen. Fena değilmiş. Yemeklerde kullanılabilir, normal içimde de rahat içiliyor. Tariş Güney Ege'ye benziyor tadı, onun kadar iyi olmasa da iyi. En azından komili ve kristal gibi değil, ben bu komili ve kristali hiç içemiyorum mesela ağır bir tatları var. Bir de bunlara iyi diyen var.
    Neyse, dilde acılık ve bogazda yakıcılik biraz var. Memecik ağırlıklı bir yağ sanırım tadından anladığım kadarıyla. Dildeki acılık hissi bir tık fazlaydı çünkü. Bimdeki kadar iyi bence.
    Fiyat/performans olarak iyi buldum ben. Üreticisi balsarı yag diye bir firma. 2018 den beri bunlar üretiyor sanırım. O zamandan beri bir sahtecilikleri çıkmamış en azından. Ki devlet a101 bime bazi buyuk firmalara bile acımadı sapladı cezaları ifsalari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 6 Mayıs 2020; 22:24:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.