Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (542. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kahvede de bu puan olayı var bir keresinde 85 puan bir kahve almıştım içmeye doyamamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova Vera trilye aldım geçen hafta paketleme ve mng kargo hızı çok iyiydi. Tadına gelince hafta sonu ailecek denedik ben hariç maalesef beğenen çıkmadı.. kokusu ve damakta bıraktığı tat alışılagelen yada bizim alıştığımız zeytinyağı tadından çok farklı.. genizde yakıcılık etkisi var. Kokusu da bildiğimizden farklıydı.. okuduklarımdan yola çıkarak bizim Ege’den pet şişelerde aldığımız zeytinyağımı yoksa nova Vera’mı ailede bir soru işareti..??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cutrera kullanıcısına yanıt
    Hocam marka adı verebilir misiniz? İnternet üzerinden satış yapan üreticiler arasında özellikle Usludan yağ üreten bir üretici bulamadım ben.
  • gatila G kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fezasan -- 11 Aralık 2020; 21:26:59 >
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Zeytinyağında 10 üzerinden verilen puan "ne kadar iyi o kadar yüksek" anlamında değildir. Daha önceki mesajları tararsanız detaylar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gatila

Forum yönetiminin tavrı nedeniyle bu dahil eski mesajlarımı siliyorum.
    Forum yönetiminin tavrı sonucunda bu dahil eski mesajlarımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:1:59 >
  • Selam ben de şoktaki zeytinyağını denedim beğenmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dore-can D kullanıcısına yanıt
    Kokusu ve tadının sizin alışılagelmiş zeytinyağlarından farklı olmasının nedeni sizin damak tadınız riviera zeytinyağına veya köylülerden aldığınız tağşişli yağlara alışık olmanızdan kaynaklı. Aileniz muhtemelen hayatlarında ilk kez natürel sızma zeytinyağıyla karşılaştığı için yadırgamışlar. Bizim toplumumuzun büyük çoğunluğu natürel sızma zeytinyağı tadını bilmiyor maalesef

• dore-can D kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:1:50 >
  • Arkadaslar merhabalar kuzey ege sizma yag isteyen varsa bana ulaşabilirler edremit bolgesi bilen bilir buranin yagini zeytinini kendi tarlamizin yagindan gönderebilirim

Misafire de denetmek hoş olmayabiliyor :) Ben de başta öyle yapıyordum ama bir tatlı kaşığı bile içmeyi kiminin midesi kaldırmıyor. Aynı merak yoksa aynı heyecanı hissetmemelerini de anlamak gerekiyor. Ekmek bandırıp baktırmak daha iyi olabilir. Misafiri de kaçırmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilce -- 27 Şubat 2020; 23:47:24 >
  • samilce S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:1:41 >
  • En iyi zeytin yağı nerde şimdi bulan varmi gösterinde alalım

• alfaerkek kullanıcısına yanıt
    Burası kurtlar sofrası değil hocam, alfanın önüne sunmazlar. İki haftada da öğrenmek zor. Forumu okuyun, tavsiye ve tecrübeler yardımcı olacaktır.

• Zeytinyağı bir ilaç vede bir derya deniz. Uzun zamandır takip ediyorum konuyu. Sayenizde forumdan bir çok gerçek bilgi öğrendim. Bütün emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

• Forum yönetiminin tavrı sonucunda bu dahil eski mesajlarımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:1:30 >
  • Forum yönetiminin tavrı sonucunda bu dahil eski mesajlarımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:1:21 >
    Bu kuresel isinma cok fena. Düzce de mesela, hava cok fazla sicak. Yani normalde, burada 1,5 metre kar olurdu hep. 4-5 senedir öyle kar yağmıyor. Hem de soguk değil. Bu zamanlar hep -10 derece falan olurdu. Ama hava sıcak. Bu normal bir sey değil. Dolayısıyla zeytin ağaçları nasıl etkilenmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gatila

hocam bence biraz daha deneyin. belki kanaatiniz değişebilir. çünkü ben nova vera memecikte birinci şişenin sonuna doğru o övülen özellikleri fark ettim. ilk zamanlar zayıf bulmuştum, ama şimdi kokusuyla acılığıyla yakarlığıyla favori yağlarım arasına girdi. neden böyle oldu anlayamadım ama durum böyle

yanıltıcı yorumumdan dolayı yanlış yönlendirdiğim kişiler varsa özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah sancak -- 28 Şubat 2020; 12:22:19 >
  • abdullah sancak A kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:1:12 >
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.